icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

habibi78
6. mar 2011

zeleninova polievka s krupicovymi haluskami a kedze pride svokra na obed, tak jej oblubeny segedinsky gulas s knedlou 😉

mmonika
6. mar 2011

Ahojky ,ako vidim viacereee mame dnes sosovicovu polievku ,alebo omacku .. aj my mame 😉 😉 😉 a manzelik prave dopeka kurca pod perinou z ryzou ... a deti vymslyju ze chcu daky kolacik ...uz len vymysliet akyyyyyyyy 😀 😀 😀 😀

miriamr
6. mar 2011

kurací vývar s rezancami, pečený králik a gratinované zemiaky, koláčik nebude- poobede sa ide s kamošmi do pizzerie 😀

traktor
6. mar 2011

vcera- zeleninova polievka ,3 plechy domacej pizze, na veceru sulance...dnes- kuracia polievka, rezne, kasa a uhorkovy salat, kysnuty zavin/ skoricovy, cokoladovy, orechovy a vanilkovy/

tin007
6. mar 2011

Dnes som uvarila cesnakovu kremovu polievocku (mnam) a na veceru ideme do restiky na stejky. 🙂

mmonika
6. mar 2011

tak nakoniec som sa odhodlala a prvy krat idem vyskusat bananovu tortu ... som zvedava,aka bude 😀

titkovamiriam
6. mar 2011

tak po vcerajsej pauzicke som dnes robila masko dusene s parkom,vajičkami a zahustene smotanou s kremžskou horčicou-cestoviny a kysnuté koláčiky 🙂

babullka1
6. mar 2011

Ahojte,my dnes ryzu a kuracie mäsko na hriboch a maly ma od mojej mamy rajcinovu omacku a knedlik .... 🙂
Polievku som nerobila..kedze sme boli na obed u babky... 🙂

mmonika
6. mar 2011

babulky mam otazocku : Robila som tu bananovu tortu a zostal mi krem ,ta plnka ,co s tym ?? zostalo mi toho este dost vela ,a je mi to luto vyhodit...zatial som to dala do chladnicky ,ale neviem kolko dni to mozem mat v chladnicke .. 😒 😒

babullka1
6. mar 2011

@traktor to co vy mate na dva dni by sme my mali v klude na tyzden 😅 ale zas vas je viac..ale aj tak 😀

vera1132
6. mar 2011

mäsoví šoagety a klasický koláčik 🙂

mia258
6. mar 2011

Kurací vývar, mäso so zemiakovou kašou, vegetariánske fašírky, zeleninový šalát, ovocný koláč, slané tyčinky 😉

titkovamiriam
6. mar 2011

mmonika neviem koľko mas toho kremu ale ja by som bud pospajala piskoty a zaliala čokoládou,ale ak mas viac tak bebe kekse a dala to medzi ne a tiez bud poliala čokoládou alebo len tak,alebo tam nasyp kokos a sprav gulicky 🙂

mmonika
6. mar 2011

@titkovamiriam no tu plnku som robila z dvoch zlatych klasov ,takze jej mam viac ako dost .. .ale asi skusim to z tych bebe keksov 😉 moc dakujem 😉

titkovamiriam
6. mar 2011

jasne nieco nou pospajaj a a hotovo inak u nas by ju decka zjedli len tak 😀 😀

morca3
6. mar 2011

Ahojte 🙂 ja som dnes kuracu polievku s rezancami a obratene rezne +ryža a drobci si vymysleli babovku 🙂 nejaka som dnes bola leniva na pečenie 🙄

mmonika
6. mar 2011

@titkovamiriam som bludila troska netom ,a nasla som recept na metrovy kolac ....a asu ho v najblizsich dnoch vyskusam.. len formu na srnci chrbat musim zohnat... 😒 😉

titkovamiriam
6. mar 2011

vidis dobry napad vsak si pozicaj ak nepoužívas 🙂

lyongirl
6. mar 2011

dnes šošovicová mliečna a plnená paprika - paprika bola úžasná 🙂

poiuyt
6. mar 2011

@morca3 mnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam

ives77
6. mar 2011

@morca3 mnááám vyzerá skvele,nože hod recept 😉
ja som dnes robila vyp.karfiol s kašou a tatarkou a bielu fazulku na sladko 😀
zajtra palacinky a guláš 😅

tin007
6. mar 2011

Zajtra budem robit ryzovy nakyp a dojeme cesnacku z dneska.

norikk
6. mar 2011

poradte mi nejaku polievku, upozornujm zeleninu nemame, taze asi len zapazenu, ale idem robit pekelt, mnam uz sa tesim 🙂

norikk
6. mar 2011
fiona8
6. mar 2011

ahojte
ja som dnes len taky lahky obedik robila, muzik uz nie je doma tak preto....
krabi salatik : krabie tycinky, por, kukurica, syr (aky mate) citr.stava, tatarka( ja som dala kyslu smotanku) 😉

kibuk
7. mar 2011

Ahojte dnes nevarim 🙂 pribalila nam svokra takze mame porovu polievku a bravcove na cibuli a zemiaky 🙂 😉

morca3
7. mar 2011

@ives77 takže tu je recept :4 vajcia,20 dkg polohr.muka,20 dkg praš.cukor,1 vanilkovy cukor,1 prašok do pečiva,1dcl vody,1dcl olej,trocha kakaa.Postup je : zltky s cukrom a vanil.cukrom vyšlahaš do peny pridaš vodu,olej,postupne muku s praš.do pečiva nakoniec sneh z bielkov cesto naleješ do formi do polovice pridaj kakao a pečieš pri teplote 180 stupnov asi 40-45 minut 😉

sofinka18
7. mar 2011

co dnes uvarit?? mam vytiahnute kuracie kridielka, ale este neviem co s nimi, nechcem klasiku pecene, tak hladam, ci ma nejaky recept oslovi 😵

gerci90
7. mar 2011

tak ja dneska robím kuracie masko a 3 druhy syra so špagetami....a špenatovu polievočku.... 😉 mnam mnam.,..este keby sa to chcelo dat predo mna už prichystane bolo by fajn 🙂

ives77
7. mar 2011

@morca3 super vdaka 🙂