Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Ahojky ,ako vidim viacereee mame dnes sosovicovu polievku ,alebo omacku .. aj my mame 😉 😉 😉 a manzelik prave dopeka kurca pod perinou z ryzou ... a deti vymslyju ze chcu daky kolacik ...uz len vymysliet akyyyyyyyy 😀 😀 😀 😀
kurací vývar s rezancami, pečený králik a gratinované zemiaky, koláčik nebude- poobede sa ide s kamošmi do pizzerie 😀
vcera- zeleninova polievka ,3 plechy domacej pizze, na veceru sulance...dnes- kuracia polievka, rezne, kasa a uhorkovy salat, kysnuty zavin/ skoricovy, cokoladovy, orechovy a vanilkovy/
Dnes som uvarila cesnakovu kremovu polievocku (mnam) a na veceru ideme do restiky na stejky. 🙂
tak nakoniec som sa odhodlala a prvy krat idem vyskusat bananovu tortu ... som zvedava,aka bude 😀
Ahojte,my dnes ryzu a kuracie mäsko na hriboch a maly ma od mojej mamy rajcinovu omacku a knedlik .... 🙂
Polievku som nerobila..kedze sme boli na obed u babky... 🙂
babulky mam otazocku : Robila som tu bananovu tortu a zostal mi krem ,ta plnka ,co s tym ?? zostalo mi toho este dost vela ,a je mi to luto vyhodit...zatial som to dala do chladnicky ,ale neviem kolko dni to mozem mat v chladnicke .. 😒 😒
mäsoví šoagety a klasický koláčik 🙂
Kurací vývar, mäso so zemiakovou kašou, vegetariánske fašírky, zeleninový šalát, ovocný koláč, slané tyčinky 😉
mmonika neviem koľko mas toho kremu ale ja by som bud pospajala piskoty a zaliala čokoládou,ale ak mas viac tak bebe kekse a dala to medzi ne a tiez bud poliala čokoládou alebo len tak,alebo tam nasyp kokos a sprav gulicky 🙂
@titkovamiriam no tu plnku som robila z dvoch zlatych klasov ,takze jej mam viac ako dost .. .ale asi skusim to z tych bebe keksov 😉 moc dakujem 😉
jasne nieco nou pospajaj a a hotovo inak u nas by ju decka zjedli len tak 😀 😀
@titkovamiriam som bludila troska netom ,a nasla som recept na metrovy kolac ....a asu ho v najblizsich dnoch vyskusam.. len formu na srnci chrbat musim zohnat... 😒 😉
vidis dobry napad vsak si pozicaj ak nepoužívas 🙂
dnes šošovicová mliečna a plnená paprika - paprika bola úžasná 🙂
Zajtra budem robit ryzovy nakyp a dojeme cesnacku z dneska.
poradte mi nejaku polievku, upozornujm zeleninu nemame, taze asi len zapazenu, ale idem robit pekelt, mnam uz sa tesim 🙂
a pozajtra džadkyy http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=18078 🙂
ahojte
ja som dnes len taky lahky obedik robila, muzik uz nie je doma tak preto....
krabi salatik : krabie tycinky, por, kukurica, syr (aky mate) citr.stava, tatarka( ja som dala kyslu smotanku) 😉
Ahojte dnes nevarim 🙂 pribalila nam svokra takze mame porovu polievku a bravcove na cibuli a zemiaky 🙂 😉
@ives77 takže tu je recept :4 vajcia,20 dkg polohr.muka,20 dkg praš.cukor,1 vanilkovy cukor,1 prašok do pečiva,1dcl vody,1dcl olej,trocha kakaa.Postup je : zltky s cukrom a vanil.cukrom vyšlahaš do peny pridaš vodu,olej,postupne muku s praš.do pečiva nakoniec sneh z bielkov cesto naleješ do formi do polovice pridaj kakao a pečieš pri teplote 180 stupnov asi 40-45 minut 😉
co dnes uvarit?? mam vytiahnute kuracie kridielka, ale este neviem co s nimi, nechcem klasiku pecene, tak hladam, ci ma nejaky recept oslovi 😵
tak ja dneska robím kuracie masko a 3 druhy syra so špagetami....a špenatovu polievočku.... 😉 mnam mnam.,..este keby sa to chcelo dat predo mna už prichystane bolo by fajn 🙂

zeleninova polievka s krupicovymi haluskami a kedze pride svokra na obed, tak jej oblubeny segedinsky gulas s knedlou 😉