icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

sharmana
12. júl 2014

Ahojte, my máme dnes:
Polievka: hrachová so sušeného hrachu, trošku rozmixovanú
Hlavné jedlo: parené a opečené buchty s makovou posýpkou

verka18567
12. júl 2014

Ahojte dnes kuriatko na stave s kolienkami🙂

diusik
12. júl 2014

@lizatko1009 v rure?Obalila si ho a dala do rury?Ako dlho sa tam piekol?Vdaka

loknicka
12. júl 2014

@juranka daj si do googla zapecena karfiolova hlava a najde Ti vela receptov. Uz si len vybrat ten najchutnejsi 😉

loknicka
12. júl 2014

http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=29912 zapeceny karfiol. Vyzera to vyborne 😉

tajka1986
12. júl 2014

U nas dnes vyprazane ryby a zemiak.kasa s uhorkovym salatom, kysla sosovica zovcera a pre malu dusena ryba na masle so zeleninkou a kasa 🙂

malamargotka
12. júl 2014

ahojte ja dnes varim cuketove placky, ale v rure na papieri ich budem piect,,,tak dobru chut vsetkym 🙂

m_ij_ka
12. júl 2014

kelový prívarok, zeleninové cestoviny

rendicka
12. júl 2014

bryndzová polievka demikát a slovenský bryndzový koláč.... :9

wighy
12. júl 2014

Slizikova polievka halusky kuraci perkelt s hribami , uhorkovy salat a slivkovo marhulova bublanina a este marhulovy lekvar a kompot

zklimekova
12. júl 2014

Dnes bola smotanová polievka so zelenou fazuľkou, malo byť kuracie rizoto, ale deti to ráno zmenili a chceli špagety s maskovou omáčkou a syrom.Teraz som dopiekla korpus na tortu , budeme mať zajtra menšiu oslavu, dcérka má v utorok narodeniny, ale to už bude na prázdninách...tak trošku v predstihu oslávime... tak zajtra pridám aj foto narodeninovej tortičky 😉

lizatko1009
12. júl 2014
monika837
12. júl 2014

@zklimekova aj mi mame zajtra narodeninovo-meninkovu oslavu... tak peknu nedelu prajem a malej vsetko naj naj naj :D

slimstar
12. júl 2014

Makové a orechové kysnuté koláče
http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/549-mako...

rendita
12. júl 2014

vyzerá to naozaj chutne Tagliatelle s pestom z medvedieho cesnaku 🙂
http://www.dobre-recepty.sk/detail/41189-taglia...

monika837
12. júl 2014

Zienky, idem robit na zajtrajsiu oslavu vlassky salat, mam ho urobit dnes? alebo zajtra rano... este som nerobila tak nemam ani sajnu

saxana36
12. júl 2014

@monika837 ja by som urobila dnes,bude dobre ulezany,fajnovy

luciella
12. júl 2014

@juranka Ja som robila tento karfiol a bol mnamkovy 🙂 Dokonca bez sampionov .
Vobec tam necitit karfiol 🙂 http://varecha.pravda.sk/recepty/zapekany-karfi...

monika837
12. júl 2014

@saxana36 ok dakujem idem na to :D

evulienkaslx
12. júl 2014

kremova cesnakova polievka, zapekane kuracie prsia s cibulkou, rajcinami, olivami a udenym syrom s pecenymi zemiackami, broskynovy kolacik s pudingom

monikaresovska
12. júl 2014

U nás sa včera piekol zapekaný karfiol a dnes je to šošovicová na kyslo, kuracinka po gemersky a ríbezľový koláčik

lululka555
12. júl 2014

Ahojky ,my sme dnes grilovali a práve som dorobila nepečenú tortu s mascarpone, už sa chladí...bude zajtra ako dezertík 😝

michaelamilan
12. júl 2014

Ajojte gazdinky,

u nás dnes boli kuracie prsia v listovom ceste posypané sezamom, k tomu ryža a zelenina. Fotila som na rýchlo, boľ veľký dopyt 😀
Inak čo som bola milo prekvpená bolo že kuracie masko bolo jemné, šťavnaté, asi to bolo tým, že bolo zabalené!!! Pekný zvyšok dňa.

lydia22
12. júl 2014

@michaelamilan skvelo to vyzerá mnam mna a si predtým nejako tepelne upravila masko?

michaelamilan
12. júl 2014

@lydia22 ďakujem 🙂 Nie len som mäso naklepala, nakrájala a obalila, piekla som na 180st cca 35minút. A je to strašne sýte.....

lydia22
12. júl 2014

@michaelamilan dakujem lebo som myslela ci sa stihlo prepiecť

m_ij_ka
12. júl 2014

naša večera marhuľovo tvarohový koláč

lovely_choice
12. júl 2014

@verka18567 vdaka za pripomenutie, uz davno sme to nemali 🙂

pipinka4
12. júl 2014

Moje prve osie hniezda ;)

nakup
12. júl 2014

Ahojte u nás segedínsky guláš s knedlíkom, široké rezanky s kuracím mäsom wok zeleninou a parmezánom, a pizza taštičky z lístkového cesta 🙂 pekný večer