icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

azuz
9. mar 2011

dnes nic 😀 mame este zo vcera sosovicovu polievku a granadir, akurat poobede urobim langose, mam fajny recept na langosove cesto, idem robit prvy krat, dufam ze sa podaria 🙂

azuz
9. mar 2011

@traktor tiez varis divinu, mate v rodine polovnika? 🙂 u nas mangelik poluje 🙂

katecameron
9. mar 2011

@azuz aj ja mam manzela polovnika 😉

zuzka1.
9. mar 2011

@katecameron aj my sme polovnicka rodina 🤐 😵 😵 😀

katecameron
9. mar 2011

@zuzka1. tak si mozeme zalozit novu temu 😀 😀 😀

zuzka1.
9. mar 2011

@katecameron uz tu taka je, manzelky polovnikov 😀

horalka777
9. mar 2011

aj u nas postne, jednoducha mrkvova polievka a sulance s makom 🙂

zuzka1.
9. mar 2011

postne, langose, sampinony a hliva vyprazane asi, nieco zapekane a zemiakove pyre a varnee zemiaky.

azuz
9. mar 2011

@katecameron
@zuzka1. to fakt uz tu je aj tema polovnicka 😀 🙂 musim kuk, ked budem mat viac casu 😉

lenkahrehusova
9. mar 2011

Polievku som nevarila, dnes robím fašírky a šošovicový prívarok.

ivett1
9. mar 2011

Dnes expresná hrášková krémová polievka a kurací paprikáš s "nokami" (všetko podľa receptov z mimibazaru) 🙂

drobik1
9. mar 2011

my od vcera brokolicovu polievku a granadir..a dezert mrezovnik 🙂 na veceru netusim kto si co najde... 🙂

atrami
9. mar 2011

palacinky na sladko aj na slano.

sebi123
9. mar 2011

ja dnes zeleninovu polievocku a zeleninove rizoto.... dnes postime 😉

anelisa
9. mar 2011

hraskova kremova polievka, sojovy stroganov s pecenymi zemiakmi:
http://www.mimibazar.sk/tisk_receptu.php?id=2402

daniz
9. mar 2011

Od včera fazuľkovú a niečo vymyslím...

jarunka111
9. mar 2011

Dopapáme špízy a potom dáme palacinky, kapustovú polievku ešte vyrobím a krpcovi kuriatko s ryžou 😉

titkovamiriam
9. mar 2011

dnes este neviem co navarim ale kupte si casopis,,chviľka pre teba,,veľkonočne varenie-je tam kopec normalnych jednoduchých a zaroveň úžasných receptov napríklad na marhuľové mufinky plnene tvarohom,vajíčkový aspik či rôzne plnené vajíčka-proste mnamky a hlavne veľa koláčikov a zákuskov!!!!

em83
9. mar 2011

@lukinkowa ahoj, ako robíš tie zeleninové rezne, čo všetko do toho dávaš? 🙂

laerke
9. mar 2011

Pochvalim sa, vcerajsi obed:
Kremova hraskova polievka s krutonmi
Kuracie medajlonky na stave so smotanou a tonou zeleninky a tarhonou
A uplne jednoduchy ladovy salat v octovo-cukrovom naleve.

Tieto jedal zozali velky uspech 🙂 Dnes pecene kuracie stehienka a zemiakova kasa.

sofinka18
9. mar 2011

ahojte, mate nejake zaujimave receptiky na cestoviny Cannelloni?

prahaxx
9. mar 2011

dnes pôstna šošovicová polievka a zostala zo včera jedna šiška 😀

lukinkowa
9. mar 2011

@em83 Ahoj 🙂 Takže ja robím z tejto zeleninky, môžeš kúpiť aj niečo sterilizované alebo mrazené, no väčšinu kupujem čerstvé: 1/2 kg mrkvy, 1/2 kg brokolice alebo karfiolu, (môžeš dať aj pol na pol, vtedy je to úplne vynikajúce), hrášok 100 g (1 sterilz. plechovica), 2 veľké petržleny, čierne ml. korenie, vegeta, hl. múka a 2 vajcia a múka, strúhanka a vajíčko na 3-obal.
Zeleninku okrem hrášku uvaríš v slanej vode domäkka, scedíš, necháš vychladnúť. Ja to potom ručným mixérom rozmixujem, ale môžeš aj prepasírovať, pridáš dve rozšľahané vajíčka, MČK, vegetu,ten hrášok a podľa potreby zahustíš troškou hladkej múky, aby sa Ti to dobre tvarovalo do rezníčkov. Po vytvarovaní obaľuješ v trojobale a vypražíš na panvici v oleji. Dobrú chuť 😵

lukinkowa
9. mar 2011

@malinovka333 Super, vyskúšam to zajtra spraviť, dúfam, že bude vyzerať a hlavne chutiť rovnako skvelo ako tá Tvoja! 🙂 Ďakujem veľmi pekne za receptík 😉

maculik
9. mar 2011

Ahojte 🙂
Tak sa hlasim po dovolenke a idem po inspiraciu - chcem zajtra robit palacinky na slano, poradite nejaku dobru plnku? Napr.s hribikmi alebo potom nejaku, co mozem dat aj drobcom.
Dakujem 🙂

zuzkat1
9. mar 2011

ahojte...baby prosim poradite co s morcacim prsom? ale nie sote ani vyprazane🙂 nieco ine by to chcelo... neviem mozno nejaku marinadu .. chcem to podavat s ryzou lebo zemiaky jeme uz tyzden...mne nevadia - ja ryzu nemusim ale manzel by si uz dal...

alure
9. mar 2011

@zuzkat1 ak nemáš čo s tým ja osobne buď kuracie alebo morčacie nakrájam na kocky,alebo rezance zprudka opražím (zvyknem na masle) podlejem smotanou a pred zakončením pridám jeden syr v črievku (bambino,karička..) posypem provensálskym korením a podávam k tomu cestovinu.

zuzkat1
9. mar 2011

@alure to znie velmi dobre🙂 lenze moj manzel nezje smotanove☹ my sme vymeneni...ja mam rada cervene maso a vsetko nezdrave (smotana, salama, slanina😀 atd) a on je ten zeleninkovy typ...

alure
9. mar 2011

@zuzkat1 hmmm tak potom neporadím..ale urob mu to nakrajané na kocky podusené na zeleninke (napríklad tá wok) a k tomu ryžu 😉

em83
9. mar 2011

@lukinkowa ďakujem krásne za receptík 🙂 už teraz naň mám chuť 🙂 pripravím v piatok na obedík...