icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

1mirka1
14. jan 2015

@timea7
SUROVINY NA 4 PORCIE:
• 12 ks čerstvé šampiňóny
• 1 ks cibuľa
• 100 g prerastená slanina
• 100g klobasa
• 100g moravské maso ,šunka
• pár listov zeleného šalátu
• 150 g Niva
• Cesnak

1mirka1
14. jan 2015

@anavila skus si urobit pre seba cuketovu a mozno ju bude chciet aj on ,mam ju v albume a je naozaj vyborna🙂

timea7
14. jan 2015

@1mirka1 ďakujem, diétne to zrovna nie je 😀 😀 😀 ale raz za čas, no nie?

dana_l
15. jan 2015

rajcinova polievka a rybacia pomazanka s vajickom

1mirka1
15. jan 2015

@timea7 raz za cas nevidim problem ked mas dost cvicenia - pohybu ,,,ale samozrejme ze si tam nemuisis dat slaninu a za,enit mortavske maso za kvaltnu morcaciu sunku ,vysoke perceto masa a mas v pohode obed alebo aj skorsiu veceru 🙂

womankc
15. jan 2015

@leiladomi Ďakujem , veľmi pekne si to mala naservírované , určite urobím

womankc
15. jan 2015

@nakup Ďakujem veľmi pekne

womankc
15. jan 2015

@nakup neviem to nájsť , ale prispievala tam aj timkovamiriam ,tak skús sa jej spýtať. On to mal aj u seba , ale neviem prečo má prázdny blog, inak tuším zo začiatku ho niečo aj admini žiadali upraviť, že porušoval pravidlá , asi tým blogom o varení , neviem , či to brali ako propagáciu, ale fakt to tam mal zaujímavé
@timkovamiriam

anavila
15. jan 2015

@1mirka1 dakujem, ale cuketu nemám 🙂 a do najblizsieho obchodu, kde ju maju, mam 30km 😀 😀 😀 ja sa ešte dnes obetujem a dám si tú syrovú 😀 😀 😀

bubinkaaa
15. jan 2015

Baby tip pre vas,ktore uz neviete co varit:
-ja idem dnes uvarit spagety bolognese s mletym maskom...s kecupom a nastruh.syrom 🙂

bubinkaaa
15. jan 2015

A este som zabudla,pre tie ktore ju neviete uvarit,je to velmi jednoduche a chutne 🙂 Tak skuste.

Rcpt:
BOLOGNESE omacka:
-na troske oleja spenim na kocky nakrajanu cibulku,pridam mlete masko,opeprim,troska vegety a soli,cerv.mletej papriky.Miesame kym mlete masko nie je pekne do biela,potom podlejem troska s vodou.Nechame chvilku dusit cca 20-30 min.,prilejeme kecup a pridame nakoniec roztlaceny cesnak.Je to hotove.Uvarime spagety,do stredu na tanier dame omacku,posypeme syrom.Na to mozme este poliat kecup.Dobru chut! 🙂

agi1
15. jan 2015

@alias313 Nech sa paci receptik na sisky(cca 26ks)
300g hladka muka,300g polohruba muka,6PL krystalovy cukor(ja davam 5),1drozdie,3,5dcl mlieko,0,5dcl rum,4ks vajecne zltka,stipka soli,7dkg margarin(ja davam maslo).Dobru chut 😵 !

fordikford
15. jan 2015

@womankc k akemu huckovi prepač nechapem 🙂 🙂 mrzne u nas

libela
15. jan 2015

Francuzske zemiaky s cviklou a hraskova polievka.

komplikovana
15. jan 2015

Dnešný obed je taký "light" keďže predchádzajúce dni som nevarila a dopriala si už hotové 😉
Utorok - bravčová panenka so slivkovou omáčkou a tvarohové noky
Streda - kurací steak s bravčovou pečienkou, šampiónmi a restované zemiaky
no a dnes moj výtvor - dusené zelenina - zelené fazulky, mrkva, červená šošovica k tomu mozzarela.
Pekný deň 🙂

womankc
15. jan 2015

@fordikford no tak pred nedávno tu prispieval pán pod nickom hucko44 a on robil nejaký svoj blog o varení a pár dievčat , pravidelných prispievateliek v tejto téme, tam k nemu chodilo a musím povedať , že tiež mával dobré nápady a pekne sa mu to rozbehlo . Ale teraz má prázny tu svoj blog , tak neviem , predtým aj spomínal, že dostal upozornenie od adminov, tak asi to bolo v rozpore s pravidlami stránky, ale isto on niekde má ten blog, len si neviem spomenúť na ten link

malinovka333
15. jan 2015

@womankc teraz je tu pod menom sefkuchari 😉 pozyvam vas do nasej skupiny 😉 https://www.modrykonik.sk/group/6822/

womankc
15. jan 2015

@malinovka333 ďakujem , rada sa pridám. Mám rada inšpirácie do kuchyne.

alias313
15. jan 2015

@agi1 dakujem.a to maslo do cesta mam rozpustit?

daniz
15. jan 2015

Tak dnes deťom na večeru pečený pstruh na zemiačkoch a bylinkovom masle
a mm zemiakové pirohy

mami.sk
15. jan 2015

Dnes francúzske zemiaky a zo včera zostala brokolicová polievka 😉

bianca
15. jan 2015

my mame zivansku na plechu a k tomu cvikla.Mnam.

lucikatn
15. jan 2015

Ahojte, prave som dojedla spagety s osmazenymi sampinonmi a trochou nivy

adawada
15. jan 2015
Používateľ adawada je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od adawada.

Dneska niečo ľahšie a hlavne rýchlejšie.
http://www.sikovnamamina.sk/zeleninovy-kari-expres/

clarissa
15. jan 2015

My dnes dojedame zapekane cestoviny s karfilom a robila som drzkovu,je famozna mnam mnam 😝

1mirka1
15. jan 2015

vsetky recepty najdete aj v mojich albumoch 🙂sladke pokusenie

mata90
15. jan 2015

my dnes špagety, naše deti ich zbožňujú 🙂

trasko
15. jan 2015

U nas dnes salatova polievka s domavou slaninko skvarenou a kuracie prsia na paradajke s paprikou,kukuricou a sampionmi,priloha slovenska ryza a salat s octom....tak som sa nazrala polievky,ze koneeeec 😀

trasko
15. jan 2015

@womankc @nakup skupina sa vola ''šéfkuchári'' 🙂

agi1
15. jan 2015

@alias313 ano rozpustit a priliat nie moc horuce do cesta 😉