icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

amadora
11. mar 2015

žienky prosím ak máte nejaké dobré recepty na divinu, mohli by ste mi popridávať? ďakujem

m_ij_ka
11. mar 2015

naša večera zapekané kaiserky s nivou a šunkou 🙂

viva13
11. mar 2015

Ahoj, poradte čo budete zajtra variť, najlepšie bezmäsité dakujem

raza
11. mar 2015

kuracie rizoto a hrachová polievka 🙂

slimstar
11. mar 2015

Recept na výborný zákusok Tiramisu
http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/414-rece...

iinuska
12. mar 2015

paradajkova polievka so syrom,vysmazany karfiol, varene zemiaky, tatarska

katkalubkova
12. mar 2015

sosovicova polievka, dukatove buchty a brokolicovy vyvar

cessy
12. mar 2015

frankfurtska polievka a cestovinovy salat

gregusska
12. mar 2015

Vacsinou varim bezmasite, tu su dalsie napady na obed: kukuricna placka plnena cottage cheese, salatom, paradajkou dochutena bylinkami a cerstvou pazitkou,
Spaldove cestoviny so sampionovou smotanovou -bezlaktozovou- omackou.

map0007
12. mar 2015

Zeleninová polievočku s opecenym chlebíkom.Cestoviny zo športovou omačkou,na vrvrch varenie vajíčko a opecena slanina a troška syr postruhany.

efci
12. mar 2015

V uplynulých dňoch: fasirka, zelene fazulky, parene zemiaky a kuracie s cuketou, posypane syrom, lyzicka 0%tvaroh a ryza.

efci
12. mar 2015

@slimstar ano, to je prave Tiramisu a je naozaj vyborne.

mizu89
12. mar 2015

Halusky so syrokremom

karkana
12. mar 2015

dnes tekvicový prívarok zemiaky a mäsko 🙂

daniz
12. mar 2015

dnes ani neviem, čo idem variť, pokukám v chladničke, uvidím... 😎

fopka
12. mar 2015

zeleninova polievka a palacinky, pre maleho s džemom a pre veľkého sladkym tvarohom

adawada
12. mar 2015
Používateľ adawada je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od adawada.

možno trochu odveci ale zaujalo ma toto
KONZUMUJEME 2X VIAC CUKRU AKO ODPORÚČA WHO 😠 ☹ a to mám pocit, že nesladím 😎
http://www.sikovnamamina.sk/varuje-konzumujeme-prilis-vel-cukru/

lucikatn
12. mar 2015

dojedli sme včerajšie rizoto, na večeru urobím pečené štvrťky zemiakov v šupke s acidkom alebo kyslou kapustou a domáci termix

map0007
12. mar 2015

@efci mňam výborne to vyzerá,ako ste robili tu fazulku.Ešte som takto nerobila ku fasirke.

efci
12. mar 2015

@map0007 fazulka bola mrazena, tak len sup sup na panvicu s cesnakom, troskou rastlinneho tuku, podusila pod pokrievkou a potom preliala 18 % smotaniu, chvilocku povarit a mnamka. Ja si takuto fazulku robievam aj k lososovi.

siska53
12. mar 2015

Mali sme dva dni fazulkovu na kyslo a morcacie maso v prvy den s cestovinou,v druhy s kuskusom.
Zajtra a pozajtra bude brokolicova kremova polievka a na zajtra robim zapekane halusky (recept z lunarneho kalendara 2013). No a na sobotu ako druhe zvazujem granatir. A mrkvovy salat.

map0007
12. mar 2015

@efci ďakujem,určite vyskúšam🙂

galaxy
12. mar 2015

Baby :( dajte tip na večeru,niečo čo môže aj 1,5r diieťa. Moc mi kašu ani pečivo nechce. Nie moc časovo náročné. Vôbec ma nič nenapadá

olivka84
12. mar 2015

@galaxy skus popozerat tu http://varimedetem.cz/tydenni-jidelnicky/ ja tam tiez obcas chodim po inspiraciu ked neviem co navarit

katkalubkova
12. mar 2015

@galaxy dukatove buchticky kup v obchode a vanil. termix uvar, alebo rascovu polievocku s kuracim maskom, ved to mas rychlo, do toho namrv roztek a mnamka 😝 😝 😝 , tiez mam takeho 21mes. jedaka, ale aj 6.5 rocneho a 38 rocneho 😀

katkalubkova
12. mar 2015

podvecer na tuto stranku nemozem chodit, lebo take chute ste mi tu moje mile narobili, ze az 😀 😀 😀

m_ij_ka
12. mar 2015

naša večera slivkové gule s posýpkou 🙂

slimstar
12. mar 2015

Tvarohové knedličky s čučoriedkami
http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/28-tvaro...

loknicka
12. mar 2015

zajtra sa chystám na špagety s mletým mäskom, lúpanými paradajkami a šampiónmi. samozrejme posypané syrom 🙂

loknicka
12. mar 2015

baby v sobotu by som chcela nieco z KURACICH PRS. poradte nieco nove a dobre. stale dookola to iste uz ma to nebavi. dakujem