icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

l_e_n_o_c_k_a
28. mar 2015

@raza ahojky, nech sa páči... na masle chvilku osmazim celu hlavicku cesnaku, ale aby nezhnedol...zalejem vodou, dam 3-4 nakrajane zemiaky, osolim, okorenim, pripadne mozes dat zeleninovy bujon... zemiaky necham rozvarit a potom to mixnem ponornym mixerom. vlejem 33% slahacku. dochutim domacou vegetou... to je vsetko 🙂 cim viac zemiakov das,tym bude hustejsia... nech vám chutí 🙂

raza
28. mar 2015

@l_e_n_o_c_k_a ďakujem, hneď zajtra asi vyskúšam 🙂

sugarfree999
28. mar 2015

Robila som úžasne jednoduchý a veľmi aromatický marocký guláš a k tomu kuskus a pečenú zeleninu.
Recept je tu: http://anetagoesyummi.blogspot.de/2015/03/maroc...

m_ij_ka
29. mar 2015

naše raňajky linecké koláčiky s čajom 🙂

adawada
29. mar 2015
Používateľ adawada je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od adawada.
rachel123
29. mar 2015

dneska slepacia polievka s rezancami, bravcovy rezen so zemiakovou kasou

babulka1978
29. mar 2015

Moja uzasna polovicka ma dnes 43 rockov, takze dnes oslava s jeho oblubenou karamelovou tortou. Na obed morcacie rezne v syrovom cesticku, zemiakovy salat, kuracia polievocka 🙂 Pekny den vsetkym 🙂

helenanovakova
29. mar 2015

placky z ryže natural a špaldovej múky so zeleninovým šalátom

erzebet2
29. mar 2015

Musim sa pochvalit vcerajsim prekvapkom od synatora 😵

erzebet2
29. mar 2015

gastanove jazycky

marlenka75
29. mar 2015

Cesnaková polievka, zemiaková kaša, sekanka, ľadový šalát a ešte upečiem nejaké mafinky.

myrca_m
29. mar 2015

@erzebet2 zlaty kucharik 🙂 sikovny 🙂

myrca_m
29. mar 2015

My ideme blahozelat otcovi, budeme tam aj obedovat. Bude fazulova polievka a kuraci zavitok 🙂

tykat
29. mar 2015

Dnes pizzovniky a kuracia polievka od vcera.

m_ij_ka
29. mar 2015

náš obed zeleninový vývar s krupicovými haluškami, pečené mäso, knedľa, kapusta 🙂

miska030
29. mar 2015

U nás včera:rezance s tvarohom-pre mna a pre deti,pre tatka pečené kuracie nožičky,pečené zemiaky.Dnes bravčové mäsko na hubách,ryža-hranolčeky 🙂 🙂 🙂 *Poobede bude este zmrzlina s horucim lesným ovocím 🙂

clarissa
29. mar 2015

U nas dnes slepaci vyvar,vynikajuce makkucke obratene rezne z MMB a teraz sa chladi piskotovy korpus a idem ho naplnit coko kremom 🙂

efci
29. mar 2015

Vikendove menu: kura na smotane s haluskami, smotanovy puding so speculoos, cerstvymi jahodami a cokoladou 🙂

efci
29. mar 2015

@clarissa mozem poprosit recept na to masko?

clarissa
29. mar 2015
elienocka
29. mar 2015

Dnes svieckova na smotane a zeleninova polievka 🙂

evulienkaslx
29. mar 2015

vcera zeleninova polievka s cukrovym hraskom a bravcova panenka obalena v prosciutte so stuchanymi zemiakmi
dnes hraskovo-brokolicova polievka a perky so sladkou struhankou (lekvar, nutela)

rachel123
29. mar 2015

torta pre manzela k dnesnym meninam

h2
29. mar 2015

@clarissa Jéj, aj my sme dnes mali kurací vývar a obrátené rezne, tie som robila prvýkrát v živote. A určite nie posledný, boli výborné! 🙂

slimstar
29. mar 2015
clarissa
29. mar 2015

@h2 tak tak,su spickove 😝

romisami
29. mar 2015

Dnes hovadzi vyvar, paradajkova omacka s maskom z polievky a knedlikom a jablcnik ;)

myska_lili
29. mar 2015

spagheetyyy, zeleninka a kuracie masko :D ryychloovecka 😀

moon1979
29. mar 2015

prekladané kuracie rezne 🙂 recept tu https://www.modrykonik.sk/blog/moon1979/album/n...

m_ij_ka
29. mar 2015

naša večera ciabatta so šunkou, syrom a paprikou 🙂