icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

m_ij_ka
1. máj 2015

naša večera citrónový koláč, čaj 🙂

lucikatn
1. máj 2015

@maculik na oleji spením cibuľku, na nej osmažím kuracie stehná a pridám koreňovú zeleninu. Po chvíli podlejem vodou, osolím, okorením a dusím. Keď je zelenina a mäso mäkké tak mäso vyberiem a zeleninu rozmixujem. Dochutím citrónovou šťavou, štipkou cukru a niekedy pridám trošku smotany na varenie. Prevarím a vložím späť mäso. Podávam s cestovinou 😀 😀 😀

motiilik
1. máj 2015

Kura na kapuste s knedlou...zajtra slizova polievka(vyvar) a na nedelu hladam inspiraciu u vas 🙂

m_ij_ka
2. máj 2015

naše raňajky omeleta so syrom, rajčiny 🙂

sugarfree999
2. máj 2015

Žemľovka s karamelizovanými banánmi a rumom, na víkend ako vyšitá 🙂
Recept je tu: http://anetagoesyummi.blogspot.de/2015/05/zemlo...

l_e_n_o_c_k_a
2. máj 2015

Paradajkova polievka s pismenkami a syrom, kuraci perkelt s kolienkami

cessy
2. máj 2015

pecene kuracie stehna+ryza, pecene zemiacky+uhorkovy salat

m_ij_ka
2. máj 2015

krémová brokolicová polievka, pečené kuracie stehná, pyré, cvikla 🙂

nikawero12
2. máj 2015

U nás dnes bryndzové halušky so slaninkou a kyslou smotanou, samozrejme k tomu na pitie acidofilné mlieko

katuscakzms
2. máj 2015

Menu na dnes a zajtra : pecene rezne v cestíčku( 200ml mlieko, 200g pol. múka, 2 vajíčka 2 lyžičky grilovacie korenie, 1 lyžička soli) , zemiaky s pažítkou +šalát s kapusty, redkvicky s jogurtovocesnakovou omáčkou, polievka bravčový vývar so zeleninou nakrájanou na slzicky....

amadora
2. máj 2015

dnes som robila kuracie azu s ryžou a k tomu šalát z čínskej kapusty. a ako dezert nepečenú tortu z gaštanového pyré 🙂

adka455
2. máj 2015
Používateľ adka455 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od adka455.

Ahojte baby, ja som dnes robila jednoduche paradajkove cestoviny, skusila som prvykrat pasírovane paradajky Podravka a bola som velmi prijemne prekvapena, aká je to mnamka, spravila som z nich omacku, pridala kukuricu, kuracie masko, talianske korenie a na vrch syr. Manzel sa oblizoval az za usami. 🙂

marlenka75
2. máj 2015

Žampionová polievka, zemiaková kaša, maso v cestíčku, rajčinový šalát.

l_e_n_o_c_k_a
2. máj 2015

Ak sa chystate grilovat a lamete si hlavu nad marinadou na masko, odporucam vyskusat marinady Progast... Dnes sme prvý krat vyskusali a su mnamkove, masko netreba uz solit ani korenit... vyskusajte, urcite nebudete lutovat 🙂 btw. od stvrtka boli v akcii v Kauflande 😉

1mirka1
2. máj 2015

kocky recept ako vzdy u mna v albume polievky alebo v skupine vita ,kde to zije chutou a vela skvelych napadov a tipov
https://www.modrykonik.sk/blog/1mirka1/album/vi...

m_ij_ka
3. máj 2015

naše raňajky kakaový koláč s mliekom 🙂

lucikatn
3. máj 2015

Foto zo vcera: rajcinovo-kapustova polievka, falosna svieckova s cestovinou, spaldove celozrnne pecivo a domaca granola

horana
3. máj 2015

@amadora Poprosim recept na tu nepecenu z gast. pyre, moc dakujeeem 😵

amadora
3. máj 2015

@horana http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=22274. je hotová za chvíľočku a fakt výborná 🙂

mizu89
3. máj 2015

Na dnes pecene kuracie stehna s plnkou

susanne6
3. máj 2015

obrátené rezne 🙂

evagy
3. máj 2015

obalovaný karfiol, kuracia polievka

m_ij_ka
3. máj 2015

karfiolová polievka s krupicovými haluškami, kuracie prsia na nivovej omáčke, ryža, šalát 🙂

marlenka75
3. máj 2015

Dnes varí manžel : kurací vývar s domácimi rezancami, hranolky, apoštolská pochúťka a na niečo sladké sa zastavíme po obede po ceste z plavárne 🙂

marlenka75
3. máj 2015

@m_ij_ka Ako prosím ťa robíš nivovú omáčku ?

mimmka30
3. máj 2015

kuraci vyvar,.liptovske rezne a zemiakova kasa.,.. 🙂

miriam05
3. máj 2015

pórová krémová polievka, kuracie soté na prírodno s ryžou, pizza na plechu a dvojfarebná bábovka 🙂

tykat
3. máj 2015

včera- zeleninová polievka s haluškami, francúzske zemiaky, kyslé uhorky, acidkový koláč s jablkami a čokoládou
dnes - čevapčiči s cibuľou a horčicou, maslové zemiaky, tzaziky, uhorkový šalát 🙂 ostané dojedáme zo včera

motiilik
3. máj 2015

Ja dnes spanielske vtacky s ryzou...este kolac,ale ten skusim najst tu... 🙂

kamilkak
3. máj 2015

cviklové hranolky, kuracie krídielka , kurací vývar 🙂