icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

matvejka125
20. dec 2015

My dnes kura so syrovou omáčkou, cestovina

karkana
20. dec 2015

ešte pridám foto pagáčiky

nikawero12
20. dec 2015

@zuzka56 môžem sa opýtať, to sú aké gaštanové šuhajdy? Tie čo majú plnku z ľadových gaštanov, alebo robíš nejakú špeciálnu plnku z gaštanového pyré?

zuzka56
21. dec 2015

@nikawero12
Použila som gaštanové pyre s trochou rumu.

renca99
21. dec 2015

Dievcata ked chcem zdobit medovniky tymi cukrikmi a trblietkami kupovanymi, tak dat pred pecenim ci po? Dakujem

j93375
21. dec 2015

Maminky kucharocky viete mi poradit ohladom mnozstva zemiak.salatu?....vzdy sme ho mali doslova za vajling, a jedli ho na rano-obed-vecer tyzden, ja to nechcem,staci mi na veceru na druhy den s reznom a aj dost, doma mi uz v nedelu budu chciet jest ine /kacku/, Máte nejaku normu alebo nieco ako to urobit,ale zas nie aby ani bolo malo, ci nejak podla poctu osob,ked to sa pri malych detoch tiez nejak neda, ale svokra mi radilo ze nejak podla poctu takych strednych zemiakov,ze to je najviacsia surovina v nom, tak ze podla toho asi. Vy to ako robíte?....dakujem.

kvetka589
21. dec 2015
Používateľ kvetka589 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od kvetka589.

my dnes nevarime, ostalo zo vcera 🙂

sugarfree999
21. dec 2015

Kuracie prsia s krémovou kukuricou, ktoré sú hotové raz-dva🙂 Recept je tu: http://anetagoesyummi.blogspot.de/2015/12/kurac... 🙂

flipflopi
21. dec 2015
Používateľ flipflopi je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od flipflopi.

@sugarfree999 vyzera to super 🙂

tana284
21. dec 2015
Používateľ tana284 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od tana284.

hranolky so sojovym maskom a zeleninova obloha

sono2
21. dec 2015

My zo včera rezne z bravčovej panenky a zemiaky. Polievku možno k tomu urobím zo sáčku.

sono2
21. dec 2015

@renca99 po 😀😀😀samozrejme. Pod to máš Dobrú polevu z bielka. Dala som na pol bielka 100g práškového cukru, samozrejme vyšlahat, dal so sáčku a urob si mini dierku v rožku. Potom na finále nechať vyschnúť. Akurát včera som zdobila

sono2
21. dec 2015

@j93375 zober si čo ja viem, aké budú zemiaky tak bože koľko? 20? Ale musia byť také väčšie. Nie gigantické.😀. 2 Moravanky, vsetko na drobno. Ja si robim svoju majonézu. 1 žĺtok, 1 vajce, horčica soľ korenie, a deci oleja. Das do vysokej nádoby ako čítaš . Ručný mixér ponoríš na dno a pomaly vyťahuješ dovrchu. Máš majonézu za pár sekúnd. Plus ja mam rada vajcia tak 5.. toto mi príde na takych 6 väčších porcií. 😀. Šťavu si prilej tak postupne. Ja nemám rada riedky. Dúfam že som pomohla.

sono2
21. dec 2015

Pardon 2 deci oleja.

sono2
21. dec 2015

Ja vždy ale zvyknem urobiť viac môj muž je šrotovnik a šalát miluje čiže ja presné dávky nemusím😀

renca99
21. dec 2015

@sono2 len ide o to, ze my tu polevu nelubime.... Chcela som len s dcerkou posypavat....

sono2
21. dec 2015

@renca99 aha, tak skúste, čo to urobí. Predsa sú tie veci z cukru, asi sa pri pečení pokazia. Alebo trošku čokoládou, aby vám to držalo alebo tenko džem ako to sa zase lepiť bude. Musíš vymyslieť.

rakywanda
21. dec 2015

@j93375 ja robím šalát len pre muža - základ 4 stredne veľké zemiaky, robím ho s mrkvou, vajíčkom, majonéza, šlahačková smotana, má ho na celé dva dni 😀

j93375
21. dec 2015

@rakywanda ano dakujem, tak trochu som mala taku predstavu za na take 2 dni + vecera aby to vydrzalo a tiez som ratala na osobu tak 4-5 zemiakov, takze som sa aspon z niekym trafila,lebo som nemala sajnu, takze vdakaaaa.

m_ij_ka
21. dec 2015

naša večera čertíci, horčica,čerstvý chlebík 🙂

lajlilinka
21. dec 2015

Grilovany hermelin, hranolky v rúre pečené, brusnice a zeleninovy šalát s rukolou a balsamicom... 😉

monikaresovska
21. dec 2015

gazdinky, dnes a mi stalo také fopa🙂, pri robení šuhajd som dala miesto Cery Heru a vznikla mi taka stredne husta hmota, je mi luto to vyhodit, neviete mi poradit či by sa s tym nedalo niečo urobit? Je to vlastne Hera, BB puding a cukor...?

lucianka01
21. dec 2015

@monikaresovska skús natrieť na tortové oblátky, budeš mať grilážku. 😉

nikawero12
21. dec 2015

@zuzka56 ďakujem za odpoveď

monikaresovska
22. dec 2015

@lucianka01 dakujem

milica313
22. dec 2015
Používateľ milica313 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od milica313.

uz od vcera peciem stale tak neviem ci dnes budem vobec varit 🙂

gianni
22. dec 2015

Baby co bolo zle som aj recept vyhodila ale islo tam 400 g muka 100g hera 2vajcia 120g cukor 3l med a koreniny
Cesto mi nedrzalo spolu rozpadavalo sa a nevedela som co pridat tak som ich dopiekla tak chutovo su dobre ale zle sa s cestom pracovalo a na vzhlad su tiez nepekne neva no deti pojedia hadam este tolko ze 100 g hl.muky som vymenila za sojovu tak mozno nieco nesedelo ci?

mia265
22. dec 2015

@gianni moze byt,kazda muka inak pracuje, aj chleba je uplne iny grahamovy, razny a z bielej muky...

usmiateslniecko
22. dec 2015

U nas dnes zasmazena polievka z vajickom a francuzske zemiaky + cvikla a popoludni budem piect makovy kolac z gulaneho cesta (chcem vyskusat novy recept taky zdravy, tak som zvedava ci sa podari) 🙂

gianni
22. dec 2015

@mia265 ved hej aj ked chleba robim tak vždy tam trosku pomenim tie muky,velmi neexperimentujem aby sa to celkom nepototo no ale ked nechcem zase len hl.muku pouzívat....