Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@zuzka56 môžem sa opýtať, to sú aké gaštanové šuhajdy? Tie čo majú plnku z ľadových gaštanov, alebo robíš nejakú špeciálnu plnku z gaštanového pyré?
@nikawero12
Použila som gaštanové pyre s trochou rumu.
Dievcata ked chcem zdobit medovniky tymi cukrikmi a trblietkami kupovanymi, tak dat pred pecenim ci po? Dakujem
Maminky kucharocky viete mi poradit ohladom mnozstva zemiak.salatu?....vzdy sme ho mali doslova za vajling, a jedli ho na rano-obed-vecer tyzden, ja to nechcem,staci mi na veceru na druhy den s reznom a aj dost, doma mi uz v nedelu budu chciet jest ine /kacku/, Máte nejaku normu alebo nieco ako to urobit,ale zas nie aby ani bolo malo, ci nejak podla poctu osob,ked to sa pri malych detoch tiez nejak neda, ale svokra mi radilo ze nejak podla poctu takych strednych zemiakov,ze to je najviacsia surovina v nom, tak ze podla toho asi. Vy to ako robíte?....dakujem.
my dnes nevarime, ostalo zo vcera 🙂
Kuracie prsia s krémovou kukuricou, ktoré sú hotové raz-dva🙂 Recept je tu: http://anetagoesyummi.blogspot.de/2015/12/kurac... 🙂
@sugarfree999 vyzera to super 🙂
hranolky so sojovym maskom a zeleninova obloha
My zo včera rezne z bravčovej panenky a zemiaky. Polievku možno k tomu urobím zo sáčku.
@j93375 zober si čo ja viem, aké budú zemiaky tak bože koľko? 20? Ale musia byť také väčšie. Nie gigantické.😀. 2 Moravanky, vsetko na drobno. Ja si robim svoju majonézu. 1 žĺtok, 1 vajce, horčica soľ korenie, a deci oleja. Das do vysokej nádoby ako čítaš . Ručný mixér ponoríš na dno a pomaly vyťahuješ dovrchu. Máš majonézu za pár sekúnd. Plus ja mam rada vajcia tak 5.. toto mi príde na takych 6 väčších porcií. 😀. Šťavu si prilej tak postupne. Ja nemám rada riedky. Dúfam že som pomohla.
Pardon 2 deci oleja.
Ja vždy ale zvyknem urobiť viac môj muž je šrotovnik a šalát miluje čiže ja presné dávky nemusím😀
naša večera čertíci, horčica,čerstvý chlebík 🙂
Grilovany hermelin, hranolky v rúre pečené, brusnice a zeleninovy šalát s rukolou a balsamicom... 😉
gazdinky, dnes a mi stalo také fopa🙂, pri robení šuhajd som dala miesto Cery Heru a vznikla mi taka stredne husta hmota, je mi luto to vyhodit, neviete mi poradit či by sa s tym nedalo niečo urobit? Je to vlastne Hera, BB puding a cukor...?
@monikaresovska skús natrieť na tortové oblátky, budeš mať grilážku. 😉
@zuzka56 ďakujem za odpoveď
@lucianka01 dakujem
uz od vcera peciem stale tak neviem ci dnes budem vobec varit 🙂
Baby co bolo zle som aj recept vyhodila ale islo tam 400 g muka 100g hera 2vajcia 120g cukor 3l med a koreniny
Cesto mi nedrzalo spolu rozpadavalo sa a nevedela som co pridat tak som ich dopiekla tak chutovo su dobre ale zle sa s cestom pracovalo a na vzhlad su tiez nepekne neva no deti pojedia hadam este tolko ze 100 g hl.muky som vymenila za sojovu tak mozno nieco nesedelo ci?
U nas dnes zasmazena polievka z vajickom a francuzske zemiaky + cvikla a popoludni budem piect makovy kolac z gulaneho cesta (chcem vyskusat novy recept taky zdravy, tak som zvedava ci sa podari) 🙂

My dnes kura so syrovou omáčkou, cestovina