icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

tinaaa84
25. feb 2016

Včerajčí špaldový jogurtovo-ovocný koláč

stanusa89
25. feb 2016
Používateľ stanusa89 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od stanusa89.

nerobte mi tu chute 🙂

dasa71
25. feb 2016
Používateľ dasa71 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od dasa71.

@tinaaa84 vyzera naozaj chutne 🙂

miriam11
25. feb 2016

zemiakovy privarok s fasirkou a varenym vajickom

katuliena82
25. feb 2016

kuracie na kokosovom oleji s chilli a ryza, idem piect babovku s cokoladovou polevou

lubica285
25. feb 2016

Nemáte nejaký dobrý recept na pizzu? Prosím...

tinaaa84
25. feb 2016

@dasa71 ďakujem

rendicka
25. feb 2016

dnes obed z posledných zásob domácej tekvice a cvikly.. polievka z pečenej tekvice so sladkými krutónmi a tekvicovým olejom a pečená cvikla s cesnakom a bylinkami.. sa zase "obžerem" :D

majulkap
25. feb 2016

Polievku s pečienk.haluskami,sojove mäso so šampiónmi a ryžou....

matvejka125
25. feb 2016

Karfiolova polievka, bryndzove halusky

nikushkasa
25. feb 2016

Dnes taká rýchlovka kuracie stehná s klobásou a slaninou 🙂 🙂

evicka547
25. feb 2016
Používateľ evicka547 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od evicka547.

dnes som obalovala sampiony a mali sme vysmazane sampiony a americke zemiaky

xenia2
25. feb 2016
Používateľ xenia2 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od xenia2.

@nikushkasa to vyzera dobre :P

jukov
25. feb 2016

dnes karfiolový mozoček a zemiaky petržlenovou vňaťou

mamka_danka
25. feb 2016
Používateľ mamka_danka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od mamka_danka.

my sme dnes po dlhom case mali dukatove buchticky 🙂

slimstar
25. feb 2016

Zemiakové, tvarohové a krupicové guľky s ovocím http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/1507-zem...

lulatko11
25. feb 2016

MM dnes robil huspeninu 🙂

elienocka
25. feb 2016

Vecera pre chlapa 🙂 ked pride domov

nakup
25. feb 2016

@janap76 ahoj robila som ich podľa toho receptu http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=43317

nakup
25. feb 2016

@raza ahoj cesto ako na pizzu 1 kg hladká múka 1/4 droždia z kocky droždia,1 káv. lyžička soli, 1/2 pol. lyžica cukru, 0,4 l vody, 0,1l oleja urobíš kvások zmiešame všetko cesto môžme odložiť aj do chladničky aj na 4 dní a po častiach vyberáme a robíme pizzu alebo tyčinky. Cesto rozvaľkáme do kruhu potrieme náplňou ? pretlak, cesnak, soľ trošku cukru a oregáno rozdelíme na 8 častí a stáčame od širšej strany do stredu dáme na plech a pečieme pri 180°C 9 - 12 min. 🙂

janap76
25. feb 2016

@nakup ďakujem 🙂

simonnka2014
26. feb 2016

@nakup vyzeraju super skusim spravit

lubica285
26. feb 2016

My dnes mame pizzu a polievku zo včera. Zeleninovú s haluškami

katuliena82
26. feb 2016

Vyprazany syr, pecene zemiaky a tatarska 🙂

vierka74
26. feb 2016
Používateľ vierka74 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od vierka74.

este vobec neviem co dnes varit, poradte nieco 🙂

elienocka
26. feb 2016

Moravske kolace a tvarohove buchty so spaldovej a polohrubej muky. 🙂

lulistek
26. feb 2016

Vyvar z domaceho kohuta(nie celeho) , knedla, zemiakova omacka na kyslo, pecene hovadzie

babu15
26. feb 2016
Používateľ babu15 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od babu15.

@elienocka moravske kolace tie su aj ui nas velmi ziadane.. 🙂

ali223
26. feb 2016
Používateľ ali223 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ali223.

@elienocka az mi slinky tecu :D