Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@hviezdicka236 ďakujem pekne, určite vyskúšam 🙂
@karkana vyzera super das recept? 🙂
obrátený jablkovo makový koláč si daj a na vareche je recept 🙂 ak nenájdeš napíšem,,,je výborný,,,,,zo 6vajec
Dnes zeleninova polievka s haluskami, segedinsky gulas s knedlou. Bude aj na zajtra a nemusim varit🙂
Slepaci vyvar so zeleninou a rezancami, spanielske vtaciky s ryzou a uhorkovym salatom
Zo včera vajíčková polievka a dnes robím pecenú kačku s knedlou domácou a červenou dusenou kapustou 🙂
Obed uvareny ale musim vam dievcata napisat co sa mi stalo kedze vcera som nevedela co budem piest rano som sa rozhodla pre ovocny kolac zo zelaginou upiekla som piskot urobila zelatinku prichystala ovocie a tu zvoni telefon kamoska z MK tak sme dokvakali este mi pisala a bla bla...piskot vychladnuty supnem nanho zelatinu po pol hodke pride zamnou dcera to nakrajane ovocie je premna? Prosim zabudla som ho dat na kolac a zelatina bola zatuhnuta aby som ho tam aspon natlacila.....cize ponaucenie premna nekecat Ked pecie🙂
Boršč, čína, palacinky
Cesnačka, aljašská treska na masle so zemiakmi,zelenina a nepečený čokoládový cheesecake
Fazulova so zeleninou, klobaskou a fliackami
Bryndzove halusky so slaninkou
Na mls piskotova tvarohova kocka s jahodami a zelatinou.
Ryža, bravč.panenka,varena zeleninka- brokolica a mrkva
Slepaci vyvar so dlizikmi a zeleninkou, kacacie a kuracie prsia s pomarancovou omackou a kasou, a ako dezert rychly cockoladovy kolac este od vcera😊
Rajská polievka s ryžou http://veu.sk/index.php/chutne-recepty/1427-raj...
brokolicova polievka ,cina, hranolky
Paradajkova poluevka a cestoviny s omackou smotanovou
Pečené baranie stehno s dusenou kapustou a zemiakmi 🙂
My sme mali nase oblubene - feniklovu polievku. A zeleninovo-lososove rizoto.
Poobede oslava tam som robila.vajickovu natierku,nakrajala zeleninu (redkovka,cibulka) spravila som to na sposob chlebikov aj a rukolou a so salamou,plus mama doniesla syrovu roladu a ako torta bola cokoladova bomba,co robila moja mama. Plus sestra doniesla rafaelo rezy.
@matvejka125 ako robis nepeceny cokokadovy cheesecake? Dik.
včera a dnes - slepačia polievka, pečené kuracie stehienka, ryža, cibuľovokapustový šalát sladkokyslým nálevom, "piškóta" z kyslého mlieka
Dnes kuraci vyvar so zeleninou a rezancami, fasirka so zemiakovou kasou, ceresnovy kompot
@siska53 je to dobré ale strašná kalorická bomba
Dievčatá, chcem vás poprosiť o radu. Ako robíte ryžu? Ja už som z toho zúfalá ☹ Keď ju uvarím, je super. Ale na druhý deň je vždy strašne suchá. V čom to je? Dík
včera som robila domáce kura, baby to ste ešte nevideli kura také ako hus normálne nechapačky, ho budeme jesť asi celý týždeň :D
Na pocudovanie budeme dnes dojedat znovu 🙂 nejako som vela varila a ostali este zo soboty parene buchty a zo vcera este svieckova s kralikom 🙂
@ralficka ako kedy. Niekedy kuracie inokedy bravcove 🙂
@mamickajanka si cely vikend len pri hrncoch stala? 🙂

Zajtr: slepaci vyvar nitovky,kuraci perkelt vajickove nokerle,a deti chcu kolac zo zelatinou ale este nevie aky bude🙂 rozmyslim si noc je dlha