Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@anickaaa6aaa mnam tie vyzeraju uzasne, hned by som si dala 🙂
dneska zapekany karfiol so sunkou..zajtra bude bravcove rizoto zo slovenskej ryze
@mladenca jej ďakujem.
@anickaaa6aaa normalne si ma navnadila a zajtra ich urobim, len budem musiet ist bryndzu kupit. Slaninku mam tak to bude juuj. Idem asi spat nech uz je co najskor zajtra a obed 😀
Zeleninová polievka s mrvenickou, vyprážaný karfiol, dusené kuracie štvrte a zemiaková kaša.
Žienky, ako robíte hubový paprikaš?
@sisaka spenim cibulku,pridam huby,potom cervenu papriku,premiesam,pridam tolko vody aby boli ponorene hriby,korenie,sol,necham podusit, pridam smotanu,ked je viac hribov tak aj dve,zahustim ak treba
@adriannasvk ďakujem 😊 a akú dávaš smotanu? Sladkú či kyslú?
@sisaka ja sladku iba 😊33%
@adriannasvk Diky, aj ja som dala sladkú 😉
Zapekany karfiol a polievka cira cesnacka 🙂
Dnes ešte slížiková polievka a zo včera sme mali ešte kačku s červenou kapustou a domácou knedľou. Zajtra by som chcela robiť jahodové guľky s tvarohom 🙂
Kucharocky, nejaký chutný recept z avokada?
@daniela2227 pripojim sa,lebo mne vobec nechuti😄ale chcem ho zaradit do jedalnicka😁
@adriannasvk ja som ho snáď ešte ani nejedla 🤣 našla som nejaké tipy na nete..Ale väčšinou pomazanky..Tak jednu skúsim dnes a dám ti vedieť, či skončí v žalúdku alebo koši 😁
@daniela2227 daj,som zvedava😁ja som to asi 3x skusala vzdy zle. Moj brat ten to ma ciste rad na chlebiku😯
@adriannasvk som zvedavá, či zachuti mne 🤣 pocula som že nemá žiadnu chut
@daniela2227 aj ja ale klamuuuu 🤣
@daniela2227 taku maslovu, ale ked sa vymieaa s cesnakom, jemne nasekanou cibulou, paradajky nakrajat nadrobno, sol, korenie, trosku papriky tak to je mnamka a na hrianku a s varenym vajickom, alebo lososom no mnamka

@oira aj ja ju robievam,mnam 😍🤤