Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@adriannasvk ja len aby si vedela.. @veronikastrickova mala pravdu 😁 mnamkaaaa 😋
@daniela2227 vazne? 🤣ja som skusala avokado cesnak a neviem co este ako natierku a bolo to ako za trest pre mna 🙈🤨🤣velmi by som chcela zaradit avokado do jedalnicka ale zial neviem najst recept,ktory by nam chutil🙈😄
@adriannasvk vyskúšaj tento 😊 mne to naozaj chutí 😊
@daniela2227 tak to som moc rada, ze chuti 😀 Ja som avokado absolutne nemusela az neznasala a pri prvom ked som porodila som mala nan stale chut a skusala som tiez vsetky mozne recepty, aaz tento bol pre mna naj.
@daniela2227 len ked moji nemozu papriku,paradajku,cesnak ani cibulu🤨
@veronikastrickova je to výborne 😊 nabudúce možno pridám trochu citrónovej šťavy.. mierne mi tam chýba niečo kyslé.. Ale aj tak to bolo mňam 🤗
@adriannasvk ach jo..Tak to potom neviem..cim nahradiť 😕
@daniela2227 hiiiiii,mnam,daj recept 😍
@adriannasvk juuj jednoduché Adi 😊 do woku som dala trochu oleja, cibuľu, po.chvili mäso a mrkvu..zaliala sojovkou..chvíľu nechala dusiť a potom cuketu, cesnak, papriku /mala som zltu/..medzitým sa mi za 6 min uvarili cestoviny ryzove 😊 nemala som šampiňóny ale keby boli, pridám ich k mäsu 😁
Rascova polievka, rezne,zemiakový šalát ,ribezlova bublanina
@daniela2227 mnam,ja tiez tak robim😊len sa mi videlo toto tvoje nejak velmi hnede ci cervene ci ake tak,ze ci si este nieco ine dala 😊
@adriannasvk nie nie..ja len ľúbim sojovku 🤣
zajacia polievocka este zo vcera a kedze druhe sme zjedli, tak dnes spravim bolonske spagety...
Dnes idem spravit len leco s chlebikom, kedze je pekne, radsej pojdem s malym niekam na vyletik kratsi 🙂
kapustnica a langose
@daniela2227 Och toto som davno nerobila, masko v placke, urobim v sobotu.
Dnes som robila zapekane cestoviny, s karfiolom, brokolicou, syrom, kuracim maskom a zajtra mam v plane parene buchty.
Masový vývar s rezancami, plnená paprika s domácou knedlou 🍽
@ninapat aj my sme to nemali dávno 😊 dnes fazulova polievka so susenymi slivkami a dukatove buchticky 😊
Dnes som spravila kyslu fazulovu polievku a langose (aj plnene syrom, kukuricou a sunkou).

@veronikastrickova dakujem za tip 😊