icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

dianka3
16. júl 2011

@lucka1371987 ja som uz hladala no nenasla som a original je tam na foto aj to je po anglicky ale nezda sa mi ze je to recept 😖

lucikatn
16. júl 2011

@dianka3 vyskusaj tento recept http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=80472 ja tam pridavam aj arasidy a je fakt super! Tie sackove su hnus a same ecko.....

mimikett
16. júl 2011

@mia1111 mnam hned by som si dala, bohuzial musim este pockat do zajtra rana 😝 Inak mas taky tanierik ako ja, ja uz mam z neho trosku odbite, ale je moj najoblubenejsi...

mia1111
16. júl 2011

@mimikett - mne sa obil hrnček z tejto série - tiež bol môj najobľúbenejší 😉 . Vydrž do rána, oplatí sa 😉

akika722
16. júl 2011

huráááá ja zajtra nevarím 😎
mm ma dennu,st.syn je u mojej mamky a ja s krpcom ideme na obed tam 😎
a v pondelok tiež nevarim,ideme do zoo tak sa najeme vonku 😀
2dni bez varenia-to ako vianoce 😀

mimikett
16. júl 2011

@lucikatn @dianka3 @lucka1371987 toto robim aj ja je to naozaj super, takze odporucam. Myslim, ze vtip je v tej omacke - voda, solamyl, ocot, cukor a sojova omacka ( vyborne je ak sa tam da este sezamovy olej ). A masko, zeleninu popripade ine suroviny- arasidy, kari, cili, atd.... sa da skombinovat podla chuti.

lucka1371987
16. júl 2011

@mimikett recept vyzera super 😉 urcite vyskusam mnaaaam 😀 aj teraz hned by som si dala

ivetah
16. júl 2011

@lucikatn super recept, dakujem aj ja 😅 urcite vyskusam 😵

ivetah
16. júl 2011

my mame zajtra tandoori kura s ryzou a zavaranymi marhulami 😅 trosku indie 😵

janka256
16. júl 2011

kocky mam doma perlu neda sa nikde inde pouzit len v studenej kuchyni? my ju nelubime a ja mi luto vyhodit nemate niekto skusenosti? 😒

sisaha
16. júl 2011

@janka256 nezjete z toho ani pomazanky? Bryndzova, sardinkova, vajickova?

janka256
16. júl 2011

som teraz sama s detmi a toto mi nezjedia nelubia pomazanky...

veve39
16. júl 2011

@mia1111 vyzera super, hodis sem prosim ta recept ? vdaka 🙂

dianka3
16. júl 2011

@lucikatn dakujem ti velmi pekne 🙂 a ty tam pridavas tu mrazenu cinsku zmes? teda zeleninu? ci tam davas veci podla seba? niekde som zas citala ze tu omacku treba najprv marinovat nechat hodinku abo dva v ladnicke.A davs tam aj bambusove vyhonky? 😕

dianka3
16. júl 2011

@mimikett sezamova omacka? o takej som este nepocula kde sa da zohnat, ozaaj len skoda ze je to v cestine ,par slovam nerozumiem 😖 a ozaj aku prilohu k tomu davas? ryzu? a ak ano tak aku,gulatu abo dlhozrnu? ktora sa k tomu hodi lepsie? no najlepsia je ta cinska 😀 priamo z ciny 🙂

janka256
16. júl 2011

@natalii6 ja som skusila tieto a su vyborne ...http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=6562

adulikka
16. júl 2011

Dnes z kurčata polievka a potom som ho obalila v trojobale a k tomu zemiaková kaša ,bude aj na zajtra .

adulikka
16. júl 2011

janka256 ja maslo perlu dávam do zemiakovej kaše ,tam je veľmi dobrá

janka256
16. júl 2011

ja zasa miesto normalneho masla vsade davam floru tu mame radi 🙂 rozmyslala som ci by sa perla nedala pouzit do plnky na kolac miesto hery alebo palmarinu hmmmm? ci to bude mat inu chut potom? 😒

happy8051
16. júl 2011

@kralicica hod pls recept na mahulovo-bananovy dzeeem

lucikatn
17. júl 2011

@dianka3 ako sa mi chce a co mam doma 😀 robila som aj z cinskej zmesi (kupovanej so sampinonmi) a aj z cerstvej zeleniny podla receptu a vtedy davam sampinony z konzervy. Je to trosku ina chut ale je to dobre aj tak aj tak. Ked davam mrazenu tak uz dam len tie arasidy a maso a nepridavam zvysok zeleniny z rozpisu. Bambusove vyhonky nedavam lebo u nas to nie je bezne dostat v obchodoch. A co sa tyka toho marinovania - tak to robim tiez podla receptu vsetko naraz bez odstatia. Ta zelenina aj maso je varom prepojena s omackou tak si myslim ze by to bolo zbytocne. Ale za skusku nic nedas, nemala by si tym nic pokazit 😉

elise
17. júl 2011

dnes robím bravčové na rasci a zemiaková kaša🙂

nikus5
17. júl 2011

klasika vývar, pečené mäsko, červená kapusta a knedľa 🙂

happy8051
17. júl 2011

dnes mame zeleninovu polievku s rezancami, morcacie rezne v cesticku, zemiaková kasa, dusena zeleninka aj salat z cerstvej zeleniny.
Natalka ma tiez svoj morcaci vyvar so zeleninkou, len neochuteny 🙂

lydia22
17. júl 2011

Vcera bryndzove halusky a dnes kelova polievka a lasagne-minule tu niekto hodil recept tak uz sa na ne tesim.

zuziq
17. júl 2011

@kralicica dakujem za super tip, prave som dorobila ten marhulovo bananovy dzem a je vyyborny mnam 😵

adelaida33
17. júl 2011

Pecene kuracie stehna, ryza//zemiaky, zeleny salat//broskynovy kompot.

romea
17. júl 2011

U nás sa ide variť segedínsky guláš a zeleninová polievka s ovsenými vločkami 🙂