Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@dianka3 vyskusaj tento recept http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=80472 ja tam pridavam aj arasidy a je fakt super! Tie sackove su hnus a same ecko.....
huráááá ja zajtra nevarím 😎
mm ma dennu,st.syn je u mojej mamky a ja s krpcom ideme na obed tam 😎
a v pondelok tiež nevarim,ideme do zoo tak sa najeme vonku 😀
2dni bez varenia-to ako vianoce 😀
@lucikatn @dianka3 @lucka1371987 toto robim aj ja je to naozaj super, takze odporucam. Myslim, ze vtip je v tej omacke - voda, solamyl, ocot, cukor a sojova omacka ( vyborne je ak sa tam da este sezamovy olej ). A masko, zeleninu popripade ine suroviny- arasidy, kari, cili, atd.... sa da skombinovat podla chuti.
@mimikett recept vyzera super 😉 urcite vyskusam mnaaaam 😀 aj teraz hned by som si dala
my mame zajtra tandoori kura s ryzou a zavaranymi marhulami 😅 trosku indie 😵
kocky mam doma perlu neda sa nikde inde pouzit len v studenej kuchyni? my ju nelubime a ja mi luto vyhodit nemate niekto skusenosti? 😒
som teraz sama s detmi a toto mi nezjedia nelubia pomazanky...
@mimikett sezamova omacka? o takej som este nepocula kde sa da zohnat, ozaaj len skoda ze je to v cestine ,par slovam nerozumiem 😖 a ozaj aku prilohu k tomu davas? ryzu? a ak ano tak aku,gulatu abo dlhozrnu? ktora sa k tomu hodi lepsie? no najlepsia je ta cinska 😀 priamo z ciny 🙂
@natalii6 ja som skusila tieto a su vyborne ...http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=6562
Dnes z kurčata polievka a potom som ho obalila v trojobale a k tomu zemiaková kaša ,bude aj na zajtra .
janka256 ja maslo perlu dávam do zemiakovej kaše ,tam je veľmi dobrá
ja zasa miesto normalneho masla vsade davam floru tu mame radi 🙂 rozmyslala som ci by sa perla nedala pouzit do plnky na kolac miesto hery alebo palmarinu hmmmm? ci to bude mat inu chut potom? 😒
@happy8051 ja som robila tento http://www.oetker.sk/oetker_sk/html/default/deb...
@dianka3 ako sa mi chce a co mam doma 😀 robila som aj z cinskej zmesi (kupovanej so sampinonmi) a aj z cerstvej zeleniny podla receptu a vtedy davam sampinony z konzervy. Je to trosku ina chut ale je to dobre aj tak aj tak. Ked davam mrazenu tak uz dam len tie arasidy a maso a nepridavam zvysok zeleniny z rozpisu. Bambusove vyhonky nedavam lebo u nas to nie je bezne dostat v obchodoch. A co sa tyka toho marinovania - tak to robim tiez podla receptu vsetko naraz bez odstatia. Ta zelenina aj maso je varom prepojena s omackou tak si myslim ze by to bolo zbytocne. Ale za skusku nic nedas, nemala by si tym nic pokazit 😉
dnes robím bravčové na rasci a zemiaková kaša🙂
klasika vývar, pečené mäsko, červená kapusta a knedľa 🙂
dnes mame zeleninovu polievku s rezancami, morcacie rezne v cesticku, zemiaková kasa, dusena zeleninka aj salat z cerstvej zeleniny.
Natalka ma tiez svoj morcaci vyvar so zeleninkou, len neochuteny 🙂
Vcera bryndzove halusky a dnes kelova polievka a lasagne-minule tu niekto hodil recept tak uz sa na ne tesim.
Pecene kuracie stehna, ryza//zemiaky, zeleny salat//broskynovy kompot.
U nás sa ide variť segedínsky guláš a zeleninová polievka s ovsenými vločkami 🙂

@lucka1371987 ja som uz hladala no nenasla som a original je tam na foto aj to je po anglicky ale nezda sa mi ze je to recept 😖