icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

chrobulka
20. júl 2011

falosna drzkova zo vcera... zo sojoveho masa.
a sweet&sour bravcovina s ryzou a miesanym salatom 😉

gabika11
20. júl 2011

ahojte, u nas zeleninova polievka z mrazenej zeleninky o babicky 😉 , zeleninove rezne, ale su skor fasirky jedny upecene v rure a druhe v oleji na panvici a zemiakova kasa. Mamka ide robit buchty na pare so slivkovym lekvarom, takze asi zajdeme k nej na ne 😉
a chystam sa na plnene sampinony http://www.akosatorobi.sk/video/1376/plnene-sam... , kedze sme kupili dve balenia steakovych sampinonov....

kvojtanikova
20. júl 2011

ja mam dnes strukovy privarok so zemiakmi a volskym okom, polievku v tomto teple rada zanedbam 😉 😉

kaara1980
20. júl 2011

zemiaky na kyslo+sekanú

lyongirl
20. júl 2011

ja zatiaľ len vajíčkovú polievku nakoľko mám upratovací deň a chladnička mi toho moc nevydá a prší a nedá sa nakúpiť..., ináč tiež som posledne zanedbávala polievky, tak teraz po dlhom čase bude....

zebra41
20. júl 2011

jej super tema. my budeme mat dnes zemlovku

zuzin78
20. júl 2011

my mame hrachovu polievku a maso na prirodno. 🙂

mrkvakatka
20. júl 2011

dnes všetko z vlastnej záhrady: vysmážaný patizón, ošupkané zemiaky z maslom a vňaťou a uhorkový šalát.....

mia258
20. júl 2011

Dnes len rýchle cestoviny so syrovou omáčkou 🙂

jarunka111
20. júl 2011

bravčové mäsko podobné ako španielske vtáčiky. Len som to nenapchala do toho mäsa, ale všetko pohádzala do hrnca a je to hotovo, ešte dorobím ryžu 😉

lili24
20. júl 2011

u nas dnes tekvicova omacka (tekvica zo zahradky od deda) s parkom a vajickom, frankfurtska polievka, a este zostali dukatove buchticky, najmensia ma tiez tekvicu so zemiacikom a zltkom a prave som sa rozhodla ze idem upiect marhulovy pernik 🙂

janefonda
20. júl 2011

My mame kuracie mäsko na pore s kukuricou a kokosovom mlieku s ryzou 😉

ancka
20. júl 2011

ja dnes na obed gulas od vcera, co sa uz teraz nan tesim a na veceru hovadzi steak,. samozrejme pre mna teraz well-done, muzovi medium a k tomu hranolky a salat z rukoly, paradajok, uhorky, fety a avokada

firstbaby
20. júl 2011

dnes fazulova kysla polievka a kuracie sote so zeleninou a ryzou 😉

tortelinka
20. júl 2011

cuketovy kolac a salat ak sa podari este nakupit v tom dazdi

dena
20. júl 2011

dukatove buchticky 🙂

dagmarvan
20. júl 2011

bryndzove halusky mnam mnam 😀 😀 😀

lucikatn
20. júl 2011

maminy neviete mi poradit ako mam uvarit nove zemiaky v supke? Da sa to vobec? Chcem robit granadir a s klasicky uvarenymi neviem ci by to bolo ono. Ci radsej pockat kym bude na zemiakoch riadna supka? 😒

nataliasarron
20. júl 2011

zeleninova polievocka a druhe spenatik s novymi zemiackami a volskym okom 😉 mnam

jarunka111
20. júl 2011

@lucikatn bože, nečakaj pokiaľ bude na tých zemiakoch riadna šupka, veď umrieš od hladu 😀 😀 😀 Ale nie!!! Ak chceš v šupke, tak ju poriadne vyumývaj, aj nejakou drsnou hubkou, daj variť do osolenej vody. Ale podľa mňa je to v pohode, ak to urobíš aj s ošúpanými zemiakmi, ja to tak robím a je to jedlé 😉

mimi21mimi
20. júl 2011

Kelovy privarok s oprazeny parkami alebo vajickom a chlebom.... odkedy si pripravujem "jedalny listok" na cely tyzden dopredu, lepsie sa mi vari 🙂))

kvojtanikova
20. júl 2011

mate dakto osvedceny recept na cuketove "Uncle ben's" - taky ten "podmaz" na spagety? Nasla som ich na nete zopar ale neviem ktory je dobry...Dakujeeem.

lucikatn
20. júl 2011

@jarunka111 asi by som ani nevydrzala tolko cakat lebo sme to davno nemali a mam na to prisernu chut 😀 😀 😀 skusim to teda s uvarenymi na kocky - bude aj menej roboty s tym. Veru si neviem predstavit ako by som osupala supku z novych zemiakov... Je to asi len sila zvyku robit granadir so zemiakmi uvarenymi v supke... 😀 Keby nam nechutilo tak este nam ostala cesnacka zo vcera a najeme sa tej 😀

lehotka
20. júl 2011

mne sa dnes brutalne nechce varit 😠 asi to necham na chlieb s Majkou 😀

libka1
20. júl 2011

rizoto s krabimi tycinkami a mozno spravim aj tekvicove placky, uvidim, potom by bolo aj na zajtra 😀

martinex
20. júl 2011

u nas dnes hraskovo-zemiakova polievka a druhe budu palacinky na sladko pre deti a pre tata na slano plnene a vyprazane 🙂

lucka1371987
20. júl 2011

vyprazany karfiol a varene zemiaky.uhorkovy salat

jarunka111
20. júl 2011

@lucikatn veď to mi je jasné, že by si nečakala a zvlášť, keď sa ti už slinky zbiehajú 🙂 Určite to bude dobré, len čo s cesnačkou. U nás sa zvyčajne vyhadzuje, ak už navarím niečo ďalšie 😲

lucikatn
20. júl 2011

@jarunka111 pri malom mame zavedeny rezim - pred spanim polievka a po zobudeni zasa druhy chod. Jedavam naraz s nim lebo vtedy viac spapa... ale od rana som robila ribezlovy dzem tak dnes sme rezim porusili... Takze cesnacku si dame neskor. Timi je este maly cize "musi" jest co mu nalozim ale tiez uz jeme nasilu ked mame uvarene cerstve (teda snazim sa varit az po dojedeni). Hor sa na tie zemiaky 😵

zuziq
20. júl 2011

hovadzi stroganov, asi s ryzou a vajickova polievka