icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

norita
22. júl 2011

poradte mi čo navarit niečo s kuracinky ale hlavne nech to je rychle chcem prekvapit priatela

riana12
22. júl 2011

@norita
a ma to byt rychle na pripravu alebo na cas? alebo aj aj?
najrychlejsie je azda nakrajat masko na kocky, osolit, okorenit, opiect na panvicke, pridat papriku, paradajku, priliat vodu, dat kecup a horcicu, troska zahustit a k tomu ryzu... je to mnamka a je to rychle..

norita
22. júl 2011

na pripravu on zje vsetko len teraz je taky uboleny tak ho chcem niecim prekvapit

riana12
22. júl 2011

@norita no to vyssie, to je take na cas, aj pripravu rychle... vsetko si len pokrajas, to mas hned, kuracinka je zachvilu, troska si len podusis zeleninu, nech je to makke... no taka stvrthodinka a mas to 🙂
to ked ja uz neviem, ze co, tak u mna je toto zachrana 🙂

norita
22. júl 2011

včera som mu na večeru upiekla rozmarinove zemiaky so sampionmi a hermelinom. isiel sa zadusit on je taky moj gurman

lucikatn
22. júl 2011

dnes mame s mm vyrocie tak bude obed (pre neho vecera) podla jeho chuti.... cize jeho naj je pecene buchty a polievka "nedelna" z morcacich srdiecok lebo kuracie som ani za svet nemohla kupit 😖

adelaida33
22. júl 2011

u nas dnes kuracia polievka s rezancami (na 3 dni) a zemiakove lokse, tie zas zboznuje mm 😉

cestovatelkaandrea
22. júl 2011

@kvetinqa ved namiesto kari korenia mozes pouzit cervenu papriku 😉

romea
22. júl 2011

u nás budeme dnes variť vyprážanú cuketu so zemiakmi a tatárskou omáčkou, k tomu šalát a ešte možno vymyslíme nejakú polievočku 🙂 idem pozrieť čo dnes varíte a ešte sa inšpirujeme 🙂

bzuco
22. júl 2011

zeleninová polievka a ovocné knedle - plnila som marhulami, čučoriedkami a broskyňami, tak som zvedavá, ktoré budú najlepšie

ifek
22. júl 2011

Dnes na desiatu bola praženica z domácich vajíčok a na obed bude fazuľová polievka 🙂

firstbaby
22. júl 2011

dnes zapekana brokolica s cestovinou a syrom 🙂

anaxamon
22. júl 2011

dnes budem varit na veceru kapustne strapacky, uz si na ne robim zo dva tyzdne chut ale nikdy som na ne nemala na cas, ale dnes sa uz budu konat🙂)

elina313
22. júl 2011

ahojte mamulky šikovníčky, prosím vás poraďte mi, ako sa robí kapustový šalátik - taký čo nám dávali v školskej jedálni, alebo čo robia v ázijskom bistre ten kapustovo mrkvový... ja stále neviem trafiť tú chuť prosím raďte 😉

lyongirl
22. júl 2011

dnes fazuľovú mliečnu polievku, musli koláčik a pečiem ešte "vlastné musli" v rúre

lyongirl
22. júl 2011

@norita prosím si recept na tie zemiačky s hermelínom, ďakujem 🙂

murinka
22. júl 2011

odvcera zeleninova polievocka a sisky

katy2
22. júl 2011

zeleninova polievka, vyprazany karfiol, zemiaciky a uhorkovy salat

akika722
22. júl 2011

paradajkova polievka a špagety,všade vela syra 😀 +ryžovy nakyp ktory kuchtila suseda 😉

kvojtanikova
22. júl 2011

baby ja som vcera robila to cuketove Uncle Bens http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=22645 a je tom mnamka, z jednej davky mi vyslo 12 poharov od horcice, namiesto ananasu som dala kukuricu. Dneska skusim urobit este jednu davku ale pre zmenu so sampinonmi.

katarinajurikova
22. júl 2011

tak dnes kur.pecienka na kys.smotane shorcocou ,kecupom...+ryza...a kremova brokolicova polievka hmmm mnamka...

ivetah
22. júl 2011

tak ja som dnes prvy krat v zivote urobila kyysnute zaviny - makovo-jablkovy, tvarohovy a kakovy 😅 a zda sa, ze sa podarili 😵

norita
22. júl 2011

@lyongirl poriadne som umyla zemiaky nakrajala na mesiaciky tak isto cibulu a cesnak posolila ovegetila a premiesala v mise pridala som rozmarin a tymian. Plech som pokvapala olejom a dala zemiaciky podiala vodou zakryla alobalom a piekla domakka. Potom som odokryla pridala dobre odtecene sanpiony a nadrobno nakrajany syr a dala do truby aby sa syrik roztopyl. Boli bozske

sharmana
22. júl 2011

granadír 🙂

lyongirl
22. júl 2011

@norita ďakujem, vyzerá to veľmi chutne, len som nevedela presne ako na to a ten rozmarín a tymián si dala čerstvý, alebo sušený?

rora
22. júl 2011

pecene kuracie kusky so zeleninou, zemiaky a k tomu rajcinovy salat 🙂

mmonika
22. júl 2011

@sharmana aj my mame dnes granadir 😀 a asi zostane aj na zajtra 😉

sharmana
22. júl 2011

@mmonika aj nám zostane aj na zajtra a malej chutil, tak som rada 🙂

titkovamiriam
22. júl 2011

polievka zo vcera a granatír sa posuva na zajtra lebo som dostala cukinu tak idem plackovat,este som si ,,zasypala marhule,,a zajtra varím lekvár

gucz
22. júl 2011

@lyongirl prepáč, teraz som si všimla, že si sa pýtala na cukinu. Čo z cukiny si myslela? ja som robievam len cukinový šalát http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=11992&use... a cukinovú výživu http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=15744&use...