Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
na pripravu on zje vsetko len teraz je taky uboleny tak ho chcem niecim prekvapit
včera som mu na večeru upiekla rozmarinove zemiaky so sampionmi a hermelinom. isiel sa zadusit on je taky moj gurman
dnes mame s mm vyrocie tak bude obed (pre neho vecera) podla jeho chuti.... cize jeho naj je pecene buchty a polievka "nedelna" z morcacich srdiecok lebo kuracie som ani za svet nemohla kupit 😖
u nas dnes kuracia polievka s rezancami (na 3 dni) a zemiakove lokse, tie zas zboznuje mm 😉
@kvetinqa ved namiesto kari korenia mozes pouzit cervenu papriku 😉
u nás budeme dnes variť vyprážanú cuketu so zemiakmi a tatárskou omáčkou, k tomu šalát a ešte možno vymyslíme nejakú polievočku 🙂 idem pozrieť čo dnes varíte a ešte sa inšpirujeme 🙂
zeleninová polievka a ovocné knedle - plnila som marhulami, čučoriedkami a broskyňami, tak som zvedavá, ktoré budú najlepšie
Dnes na desiatu bola praženica z domácich vajíčok a na obed bude fazuľová polievka 🙂
dnes zapekana brokolica s cestovinou a syrom 🙂
dnes budem varit na veceru kapustne strapacky, uz si na ne robim zo dva tyzdne chut ale nikdy som na ne nemala na cas, ale dnes sa uz budu konat🙂)
ahojte mamulky šikovníčky, prosím vás poraďte mi, ako sa robí kapustový šalátik - taký čo nám dávali v školskej jedálni, alebo čo robia v ázijskom bistre ten kapustovo mrkvový... ja stále neviem trafiť tú chuť prosím raďte 😉
dnes fazuľovú mliečnu polievku, musli koláčik a pečiem ešte "vlastné musli" v rúre
odvcera zeleninova polievocka a sisky
zeleninova polievka, vyprazany karfiol, zemiaciky a uhorkovy salat
paradajkova polievka a špagety,všade vela syra 😀 +ryžovy nakyp ktory kuchtila suseda 😉
baby ja som vcera robila to cuketove Uncle Bens http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=22645 a je tom mnamka, z jednej davky mi vyslo 12 poharov od horcice, namiesto ananasu som dala kukuricu. Dneska skusim urobit este jednu davku ale pre zmenu so sampinonmi.
tak dnes kur.pecienka na kys.smotane shorcocou ,kecupom...+ryza...a kremova brokolicova polievka hmmm mnamka...
tak ja som dnes prvy krat v zivote urobila kyysnute zaviny - makovo-jablkovy, tvarohovy a kakovy 😅 a zda sa, ze sa podarili 😵
@lyongirl poriadne som umyla zemiaky nakrajala na mesiaciky tak isto cibulu a cesnak posolila ovegetila a premiesala v mise pridala som rozmarin a tymian. Plech som pokvapala olejom a dala zemiaciky podiala vodou zakryla alobalom a piekla domakka. Potom som odokryla pridala dobre odtecene sanpiony a nadrobno nakrajany syr a dala do truby aby sa syrik roztopyl. Boli bozske
granadír 🙂
pecene kuracie kusky so zeleninou, zemiaky a k tomu rajcinovy salat 🙂
polievka zo vcera a granatír sa posuva na zajtra lebo som dostala cukinu tak idem plackovat,este som si ,,zasypala marhule,,a zajtra varím lekvár
@lyongirl prepáč, teraz som si všimla, že si sa pýtala na cukinu. Čo z cukiny si myslela? ja som robievam len cukinový šalát http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=11992&use... a cukinovú výživu http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=15744&use...

poradte mi čo navarit niečo s kuracinky ale hlavne nech to je rychle chcem prekvapit priatela