icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

lyongirl
22. júl 2011

@gucz ten šalátik som myslela, len som ho nevedela na MMB nájsť, dík 🙂

janefonda
22. júl 2011

my sme dnes mali kurací perkelt s haluškami a štrúdľu mandľovo-jabĺčkovú 😉

lyongirl
22. júl 2011

@gucz ináč sestra robí z cukine šalát, tuším ju krája na kocky a zavára ako uhorky, musím sa jej opýtať, raz som to u nej jedla a bolo to vynikajúce...nakoniec som z cukín ináč robila cukinovo-marhulovú nutelu...

natalii6
22. júl 2011

dievcata zajtra by som chcela robit kura ale tentokrat by som ho chcel niecim naplnit poradite mi nejaku plnku?

gucz
22. júl 2011

@lyongirl ja aj patizón (tiež je to dyňa) zaváram ako uhorky
a cukinu na kocky som robila ako ananás (cukor, kyselka a aróma + voda)

lyongirl
22. júl 2011

ty si šikulka, keby sa mne tak chcelo zavárať, ja som zavárala 2x v živote 😀
@gucz

murinka
22. júl 2011

zavarala niektora z vas karfiol?ako na to?

titkovamiriam
22. júl 2011

@murinka jasne bud samotny presne ako uhorky-nalev podla navodu, alebo s kuskami mrkvy,kalerabku zeleru,papriky,cibule....

murinka
22. júl 2011

@titkovamiriam dakujeeeem

tosomja
22. júl 2011

Milujem zaváraný karfiol a mladé kukuričky 🙂 Dnes som zase nič nejedla, vyliala som kurča na smotane (asi jednu porciu) Manžel na oslave v robote, najedol sa tam. Zajtra spravím asi len rizoto so zeleninou a sebe pečienku s bylinkami a k tomu ryžu.

titkovamiriam
22. júl 2011

inak žienky kto chce robit super recept na baklažan kuknite si v archive tv joj dnesne noviny o 12 -tej,mala som to pustene ako podmaz ked som na pc a varil tam Massimo-trochu piplavé ale super!!!!!

jarunka111
22. júl 2011

pchám sa marhuľami, aby som ich toľko nemusela zavárať 😀 ale 20 kg, veru nezjem!!!
Zajtra živánska, mäsko sa už pácuje, tak uvidíme, či budeme papať? 😉

nelicefo
22. júl 2011

Dnes sme od rána behali po meste takže sme zbelhi na pizzu 🙂 A zajtra asi bude vyprážaný syr 🙂

sisanka
23. júl 2011

dnes to budu dusene kuracie stehna so sampinonovo-smotanovou omackou a k tomu ryza...a dorobim marlenku na zajtrajsie krstiny 🙂

adelaida33
23. júl 2011

u nas kuracie sote na sampinonoch, ryza a zeleny salat

nadhera
23. júl 2011

mam enciany a hladam receptik 🙂 , uz len dnes navarim a vegetim 2tyzdne - decka budu u babky. 😀 a zajtra ideme este na odpust.

sharmana
23. júl 2011

granadír zo včera a k tomu varím zeleninovú polievku

nikita308
23. júl 2011

slepačí vývar a žemľovku... a zajtra bude sviečková na smotane... 😵

romea
23. júl 2011

tak včera sme nerobili nakoniec vyprážanú cuketu, ale zapekanú cuketu s mletým mäsom a zemiakmi http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=7756 (zostalo ešte aj na dnes) a práve sa nám pečie v trúbe marhuľový koláčik s kokosovou čapicou http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=41637

kibuk
23. júl 2011

vcera šošovicova polievka a lečky s kapustou a dnes si vybrali halušky z bryndzou 🙂 😉

veverina
23. júl 2011

Dnes manzel griluje 😎

firstbaby
23. júl 2011

dnes slepaci vyvar, ale az vecer, zatial je co dojedat 🙂

jaaty
23. júl 2011

mrkvová krémová polievka (po domácky žltá), hovädzie na šampiónoch, tarhoňa a zeleninový šalát. Po obede slivkový koláč, čo pečie práve náš dedo 😵

dicinka1
23. júl 2011

madarsky guláš 😉

zuzana_1
23. júl 2011

dnes obed od mamicky aj s donaskou 😉

kacickah
23. júl 2011

rolka s mleteho masa zemiakova kasa a salatik

janka46
23. júl 2011

Ahojte, určite to tu už bolo a poprosím receptík na cuketové fašírky 😎

tin007
23. júl 2011

tento vikend bude masovy (manzel sa uz stazuje, ze mame iba zeleninove a nemasove jedla); dnes zapecene bravcove kotlety s majolenkou a na zajtra upeciem bocik 🙂

kralicica
23. júl 2011

tekvicovy privarok, vajicko, chlebik s maslom