Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
my sme dnes mali kurací perkelt s haluškami a štrúdľu mandľovo-jabĺčkovú 😉
dievcata zajtra by som chcela robit kura ale tentokrat by som ho chcel niecim naplnit poradite mi nejaku plnku?
zavarala niektora z vas karfiol?ako na to?
@murinka jasne bud samotny presne ako uhorky-nalev podla navodu, alebo s kuskami mrkvy,kalerabku zeleru,papriky,cibule....
@titkovamiriam dakujeeeem
Milujem zaváraný karfiol a mladé kukuričky 🙂 Dnes som zase nič nejedla, vyliala som kurča na smotane (asi jednu porciu) Manžel na oslave v robote, najedol sa tam. Zajtra spravím asi len rizoto so zeleninou a sebe pečienku s bylinkami a k tomu ryžu.
inak žienky kto chce robit super recept na baklažan kuknite si v archive tv joj dnesne noviny o 12 -tej,mala som to pustene ako podmaz ked som na pc a varil tam Massimo-trochu piplavé ale super!!!!!
pchám sa marhuľami, aby som ich toľko nemusela zavárať 😀 ale 20 kg, veru nezjem!!!
Zajtra živánska, mäsko sa už pácuje, tak uvidíme, či budeme papať? 😉
Dnes sme od rána behali po meste takže sme zbelhi na pizzu 🙂 A zajtra asi bude vyprážaný syr 🙂
dnes to budu dusene kuracie stehna so sampinonovo-smotanovou omackou a k tomu ryza...a dorobim marlenku na zajtrajsie krstiny 🙂
u nas kuracie sote na sampinonoch, ryza a zeleny salat
mam enciany a hladam receptik 🙂 , uz len dnes navarim a vegetim 2tyzdne - decka budu u babky. 😀 a zajtra ideme este na odpust.
granadír zo včera a k tomu varím zeleninovú polievku
slepačí vývar a žemľovku... a zajtra bude sviečková na smotane... 😵
tak včera sme nerobili nakoniec vyprážanú cuketu, ale zapekanú cuketu s mletým mäsom a zemiakmi http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=7756 (zostalo ešte aj na dnes) a práve sa nám pečie v trúbe marhuľový koláčik s kokosovou čapicou http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=41637
vcera šošovicova polievka a lečky s kapustou a dnes si vybrali halušky z bryndzou 🙂 😉
Dnes manzel griluje 😎
dnes slepaci vyvar, ale az vecer, zatial je co dojedat 🙂
mrkvová krémová polievka (po domácky žltá), hovädzie na šampiónoch, tarhoňa a zeleninový šalát. Po obede slivkový koláč, čo pečie práve náš dedo 😵
madarsky guláš 😉
dnes obed od mamicky aj s donaskou 😉
rolka s mleteho masa zemiakova kasa a salatik
Ahojte, určite to tu už bolo a poprosím receptík na cuketové fašírky 😎
tento vikend bude masovy (manzel sa uz stazuje, ze mame iba zeleninove a nemasove jedla); dnes zapecene bravcove kotlety s majolenkou a na zajtra upeciem bocik 🙂
tekvicovy privarok, vajicko, chlebik s maslom

@gucz ten šalátik som myslela, len som ho nevedela na MMB nájsť, dík 🙂