icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

chrobulka
3. aug 2011

jeeejjj, spenatovu sme dojedli v pondelok 😉
od vcera je u nas sosovicova na kyslo a zamiesene cesto na langose v chladnicke...
a zajtra mam na plane gulas, mam kopec prezretych rajcin a papriku zo zahrady, tak bude taky eintopf, masko, zemiaky, a "leco" do toho, na sposob gulasu, s chlebikom...

elise
3. aug 2011

@nikulqa jednoduchý koláčik robievam štrudlu, stačí ti pol kg hladkej muky extra špeciál a jeden kelímok šľahačkovej smotany, kyslej alebo jogurtu. ja dávam šľahačkovú smotanu tieto dve veci zmiešam (zo začiatku sa ti bude zdať nespojitelné - smotana a muka ale po čase sa ti to spoji) vymiesiš rozdelíš na 3 časti a každú časť vyvalkáš potrieš olejom dáš struhansku a plnku akú chceš zvynieš potrieš vajíškom a pečeš🙂

nikulqa
3. aug 2011

....no tak moje menu dna :D spenatova polievocka(mnam), a druhe jedlo pre mna len klasicke spagety so syrom a kecupom a pre mm krehke kuracie a morcacie rezne so zemiakovou kasou...
...inak vcera som robila kakovnik z toho cesta co ste robili pudingos a tiez je extra speci...no to len taky tip,ze ked nemate osvedcene kysnute cesto tak toto sa hodi urcite ....pekny dnik

azuz
3. aug 2011

sosovicovu polievku a na rychlo len cuketove placky upeciem, ked sa nam vrati tatik z prace 🙂

tinuskaha
3. aug 2011

cestoviny s tuniakom v paradajkovej omacke a kysnuty kolac so slivkami a makom 😉

lucire
3. aug 2011

ťarhonu a podusené karé na zelenine ak teda stihnem, masko ešte zmrznuté 😠

kaara1980
3. aug 2011

kuracie nugetky v zemiakovom cestíčku s pečenými zemiakmi 😉

lucikatn
3. aug 2011

@tinuskaha ako robis ten slivkovy kolac s makom? vcera som bola u nasich na slivky tak by bodol nejaky fajn recept lebo s gulkami sa mi prplat nechce 😀

cestovatelkaandrea
3. aug 2011

slivkove gule. co pojde navrch este netusim 🙂

titkovamiriam
3. aug 2011

fuuu tak zajtra vase kombinacie spenatova polievka a slivkove gule 😀 😀 😀 😀 ste ma inspirovali 😀 😀 😀

kibuk
3. aug 2011

dnes zapekany karfiol zo salamkou,zemiakmi,poliate smotanou plus vajicko a na vrch este syr 🙂

zuziq
3. aug 2011

polievka zo sucheho hrasku po sto rokoch, mnam a druhe este ostala kolozvarska, tak asi nebudem musiet dnes nic ine varit 😵

tinuskaha
3. aug 2011

@lucikatn klasicke kysnute cesto.Cesto dam na plech na cesto rozpolene a vykostkovane slivky a to vsetko posypem mletym makom rozmiesanym s kryst.cukrom a dam upiect do rury.Svokra dava este na vrch mrvenicku ale je dost sladka a az take sladke nelubime 😉 A ak nie su slivky velmi sladke tak ich zvyknem posypat krys.cukrom

danka483
3. aug 2011

dnes kelová polievočka a žemľovka 🙂

jaja32
3. aug 2011

Ahojte kucharocky, viete mi poradit dobry odkusany recept na pizzu? Chcem zajtra upiect a este nikdy som ju doma nerobila. Dakujem 🙂

ifek
3. aug 2011

dnes rýchla fazuľová polievočka s fazuľou z konzervy 😀 a druhé koláče zo včera taký pekný deň dnes nebudem tráviť pri hrncoch 🙂

ttina23
3. aug 2011

@jaja32 ja robim z listkoveho cesta a je super 😀

michele11
3. aug 2011

@jaja32 Ja robievam toto cesto http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=3946 . Da sa aj zamrazit, je dobre aj potom, ale vacsinou robievam polovicnu davku. A ta omacka, ktora je spominana v recepte, je vynikajuca 😉

michele11
3. aug 2011

Dnes bude sosovicova curry polievka a rizoto, kuracie a tuniakove. A ku kave slivkovy kolac.

adelaida33
3. aug 2011

My si varíme mrkvovo-zemiačkovú polievku a cuketu so šunkovo-syrovou "plnkou" (loďka) 😉

li_la
3. aug 2011

No, tak mladý má broklicovo-ryžovú kašu a starí majú krémovú brokolicovú omáčku a lečo... pýta sa ma manžel - ale prečo lečo? nuž, lebo čo mám robiť s toľkou zeleninou... 😀

jaja32
3. aug 2011

@ttina23 dakujem
@michele11 dakujem a zajtra skusim 🙂

miriamr
3. aug 2011

maďarský guláš s knedľou alebo cestovinou 😉 , pudingoš ku káve, žemličky http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=41638 so zeleninovým šalátom na večeru 😵

lucikatn
3. aug 2011

@jaja32 Ahoj, ja robim kysnute cesto (muka + voda + vajicko + soľ a cela rasca + kvasok). Robim ho redsie a po vykysnuti to cele dam na vymasteny a vysypany plech a rukami to rozpackam rovnomerne po celom plechu. Natriem kecupom (alebo domacim pikantom) posypem pizza korenim a ukladam oblohu (salamu olivy cibulu hribiky kukuricu proste na co mas chut...) a dam piect do ruzova. No a ked je pizza hotova tak ju posypem struhanym syrom a dam na minutku zapiect aby sa syr roztopil. Suroviny na cesto si prilievaj/prisypaj podla toho kolko ho chces...

evulilik
3. aug 2011

ja dnes nevarím😀 mám od včera plnenú papriku 😉

lyongirl
3. aug 2011

ja by som chcela variť rizoto a polievku ešte neviem akú, ale sa mi nechce a tuším idem lahnúť s deťmi do postele...

bzuco
3. aug 2011

žienky...niekde som tu videla minule recept na šampiňónovo-syrové špízy obalované v cestíčku....a teraz ked to potrebujem, to nejdem nájsť....neviete kde to bolo???? dakujeeeem 😵 😵 😵

l.lara
3. aug 2011

@katkarv dakujem kati 🙂

m_o_n_c_a_k
3. aug 2011

@tinuskaha uzasne mam inspiraciu na bezmasity piatok :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD kujeeeeem

tinuskaha
3. aug 2011