Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
zamiaky uvarit do polomakka - v recepte pisu ocistene a nakrajane na kolieska, ale ja som ich uvarila v supe a cele, potom som ich osupala a nakrajala - okorenit, dat na vymasteny plech dopiect a podavat s omackou: 150 g bryndze, jedna kysla smotana, 4 struciky cesnaku a pazitka
Nerobievate niektorá boršč????? Potrebujem odskúšaný receptík, ktorý by mi MM neochrchlal 😀
PETULKA, uvarím zemiaky, popučím s bryndzou, pridám trošku masla, aby to nebolo moc tuhé a ani riedke. Do misy
nakrájam rožky, pocákam mliekom, nechám ich napiť. Keď sú rozmočené, pridám vajíčko,polohr. múku,soľ a urobím cesto.Vyvalkám ho, a robím pirohy. To je také super rýchle cesto na knedlíčky, alebo pirohy a plnku môžeš dať akú chceš aj sladkú... 🙂 🙂 🙂
u nás je dnes hrachovo-krupková polievka a langoše 🙂
ano, cislo 2 😀
u nás dnes bola zupa minestrone.. 🙂
monkula,atrami ahoooj..my dnes pripeceneho kralika asi koli comu?koli nete a to mala byt vecera na vyrocie asi ma manzel vyzenie z domu 😀 ako sa da mierne chrumkavy zajac zachranit? 😀
@iinuska do manzela alebo na zajaca?? 😀 😀 😀 oslava pada manzel prisiel z prace domov bez kvietkov a to som od neho chcela len jednu slnecnicu hned od cesty ma cele pole no co uz ved je to uz tretie vyrocie povedal to akoby sme boli spolu uz sto rokov 😠 ale nie moj macko doteraz pracoval vonku na slniecku takze to ma odpustene lubim ho aj bez kvetov a oslavime cez vikend takze som tu zasa 😀
marhuľové gule 🙂
faulová polievka, varené zemiaky s petržlenovou vňaťou, vyprážaný kaleráb
zemiakova kasa a sojove platky na sposob reznov 🙂..............zeby kriiza? 🙂
berika-no vysvetli tú faulovú polievku, taký cudzí názov, to máte popísať automaticky, alebo čakáte kým nejaká hus zagága? 😅
určite to bude fazulová, že? a ja, že tu máme nejakú novinku 😢
paradajkova polievka , zeleninove rizozoto z natural ryže 🙂
rizoto 😀
kuracia, slizikova polievka a karfiolove fasirky pecene v rure
Palacinky s tvarohom 🙂 mňam, mňam mám neuveriteľnú chuť na sladké 🙂
-kuracia+ slížiky. malý bravčovú panenku s fazulkou, tatík kuracie rezníky a ja čo ostane 😀 😀 😀
knedlu, maso a horcicovu omacku
perkelt s kolienkami 😵
sosovicovy privarok s parkom a chlebom

Zapekany karfiol so zemiakmi a olivami, na veceru karfilova biela polievocka 🙂