Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
😀 Plnené langoše 😀
Do cesta zabalíte, udusené kuracie prsia so zeleninkou šunkou syrom a cesnekom a pomaly vyprážate
Maximálne sýte 😀
baby poradte mi nieco na nedelu co navarit - ma nam prist navsteva tak aby bolo, co ak budu hladny
Nemáte recept na špagety?
@lussy23 ja osm robila pred 2 dnami a isli sa za nimi zabit,tak mozes vyskusat ak chces...dala som urrazit slaninku nakrajanu na pasiky (v podstate som mala bocik, ale to je fuk aka), pridala som nakrajane sampinony,osolila,okorenila a chvilu podusila...do toho som vyliala sladku smotanu a na uplne najslabsom plameni pomaly varila mozno 10 minut...medzitym som uvarila spagety a nastruhala syr na jemno...syra bolo dost vela, musela som spotrebovat zvysky z chladnicky 🙂 Takze ten syr som postupne pridala do variacej sa zmesi, on sa hned roztopi..nakoniec do toho ocedene spagety a poriadne premiesat. Ak mate radi, mozes aj par struckov cesnaku pretlacit. Nam veeelmi chutili 😀
@lussy23 , kečup alebo rajčinová omáčka+bambino+sterilizované šampiony alebo fazuľa alebo kukuriaca, necháš len prevrieť a ochutíš trochou sušeného cesnaku a bazalkou.
podobne robíš so smotanou. Smotana na varenie + niva, tiež necháš prevrieť , aby sa syr rospustil. Obe omáčky na slebšom plameni.
Na tanieri ochutíš postrúhaným syrom obyčajným alebo údeným.
dnes sme zabijali kacice,takze bola vyskvarena pecienocka a oskvarocky s chlebikom a zajtra bude pecena kacicaaaaaaaaaaaaa 😎
Atrami chcela si robit cuketovy chlieb, robila si? Predpokladam ze v DP tak hod prosim recept nech aj ja vyskusam 😉 😀 dakujem 🙂
jaj a dnes bolo rizoto 😀
francúzske zemiaky...poriadny plech, takže zostalo aj na zajtra 😀
dnes zeleninová polievka s krupicovými haluškami, pizza
ahojte kucháročky. Dievčatá neviete niektorá z vás nejaku dobru omáčku na pečené kuracie stehná?? alebo nejaký dresung. ja v tej kuchyni doslova maturujem 😉 😉
oprava- dresing

@denne73 práveže sem málo prispievam... ale polepším sa, polepším... 😉
a teda pridám moju vychytávku, jedlo, ktoré ešte nikto nikdy neofrflal, veď "recenzie" hovoria za všetko..
@kostri to men manžel zase zakazuje robiť knedle doma... 😀 ja sa s kysnutými vecami nekamarátim..