icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

berika
10. júl 2010

Kurací perkelt s cestovinami, zajtra pečené morčacie stehná s ryžou

dusanab
10. júl 2010

@atrami dakujem, ked sa dostanem k cuketam vyskusam
dnes som nevarila, boli sme vonku tak som mala oddych 🙂 zajtra bude vyprazane file bez vyprazania (ked sa moze maso mozu sa hadam aj ryby 😉 😀) so zemiakmi a uhorkou, co na veceru netusim....

atrami
10. júl 2010

@dusanab , taký deň Ti závidím. Z mojich 3 plechov pizze ostali 2 malé kúsky 😠 Takže zajtra odznova.

berika
10. júl 2010

@atrami Ale ešte stále lepšie, než keby ti nechceli zjesť čo navaríš/upečieš, asi každému chutilo

atrami
10. júl 2010

@berika , aj také obdobia boli, ale zistili, že varím najlepšie 😀 😀 😀

mukky
10. júl 2010

@dusanab takze už vyprážaš len bez vyprážania? 😀

dusanab
11. júl 2010

@mukky anooooooo 😀 😀

iinuska
11. júl 2010

rezniky a zemiakovy salatik

lukika
11. júl 2010

Nedeľná polievka so slížikmi, mäsko obalené v strúhanke, vaciach - vysmažené a potom upečené. K tomu ryža a uhorkový šalát

atrami
11. júl 2010

polievka od včera- zeleninová, grilované kuriatko+ ryža, pangas+ zemiaky

petulka_1
11. júl 2010

tak som dnes navarila polievocku slepaciu a vyprazane stehienka s kasou a salatik. Este vcera vecer som upiekla kolacik broskynovy, takze super obedik bol. A najlepsie, ze aj na zajtra bude tak sa nebudem musiet smazit pri sporaku v tej horucave zas.

lalus
11. júl 2010

na obed rizoto, teraz podvečer som ešte spravila tvarohovú strechu z bebe keksov....celú zimu som to nerobila, aj som zabudla, aká je to dobrota...a hlavne studená 😉

janejane
11. júl 2010

Ahojte, som rada, ze som objavila vasu diskusiu, dnes som robila vas recept na cuketovy chlieb a je fakt vybornyyyy

janejane
11. júl 2010

mlade zemiaky, vyprazane kuracie prsia, uhorkovy salat......a tento vyborny kolacik http://zena.pluska.sk/bajecna-zena/ostatne/vase...

atrami
11. júl 2010

@janejane , robila si v pekárničke?

janejane
11. júl 2010

@atrami ano v pekarnicke.....je naozaj vyborny, moj muz nechcel uverit, ze je z cukety, povedal, ze je skoro ako madarsky chlieb ci ako sa vola, takyto podobny

denne73
12. júl 2010

@atrami . Dakujem

atrami
12. júl 2010

dnes len hrachovú polievku, inak máme od včera.

daniz
12. júl 2010

Ahojte tak u nás v sobotu zeleninová polievka, hov.pečienka na šťave + ryža, a zeleninový šalát, na večeru čo kto uchytil. V nedeľu u známych paradajková polievka a grilovačka , zeleninový šalát, ovocný šalát,.... proste suprový deň. 😎 😎

mircova
12. júl 2010

Samé mňamky 🙂 Už viem čo navarím zajtra pečené zemiaky s kysl. mliečkom, zeleninovú polievku

dusanab
12. júl 2010

cestoviny so syrovou omacku dnes na veceru a zajtra na obed bude karfiolovy paprikas asi s haluskami

monkula
12. júl 2010

deťom cestovin so syrovou omáčkou a sebe výmysel, nastrúhanú cuketu som pomiešala s nastrúhaným cesnakom, opražila som to na olivovom oleji, keď cuketa zmäkla pridala som na kocky nakrájané paradajkyy, osolila som to, okorenila, primiešala cestoviny ,na tanieri som si to posypala parmezánom a čerstvo nakrájanou bazalkou

aero
12. júl 2010

ahojte,tak ja idem urobiť pizzu, obed samozrejme bol,ale niečo na zobnutie a možno 😅 aj na ráno 😉

dusanab
13. júl 2010

dnes vecer vyskusam rozkove pirozky co ste tu dali niektora link http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=6432

monkula
13. júl 2010

omáčka z bielej fazuľky, poliata mäsom so šťavou, k tomu chlieb

tosomja
13. júl 2010

kôprovú omáčku, knedlík, údenú rolku...už sa teším :o)

monkula
13. júl 2010

@denne73 prosím ťa čo ste doteraz jedli, keď sa učíš teraz variť? 😀 😀 😀

barbis
13. júl 2010

ja som varila hráškovú polievku a domácu pizzu....rozdelila som ju na 4 časti a na každú som dala to, čo si kto želal, tak sú všetci spokojný, len sa rýchlo zjedla tak teraz zase vymýšľať, čo mám variť na večeru 🙄 ale tu je kopa receptov, tak sa idem inšpirovať 😎

tosomja
13. júl 2010

dostala som chuť na koláčik, asi spravím šumienkový...piškótu natriem tvarohom zmiešaným s kyslou smotanou, vanilkovým cukrom, trošku citrónovej kôry a mám aj ovocie, tak to trošku spestrím mandarinkami...a na to vylejem želatínu zo zlatého klasu, vody šumienky citrónovej...mňamka

miracko
13. júl 2010

@cessy to by som si dala, ja cestoviny milujem
Ja som dnes obalila sojove maso v trojobale + k nemu zemiakove kroketky