Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
makaróny s mletým mäsom a raj.omáčkou, a ešte kapustnica s mäsom 🙂
@katka888 ja mam rada kuracie prsia-muka, vajce, struhnaka-alebo potom namocit v horcici a osmahnut na oleji..alebo v cesticku!
ahojte..
he he tak ste ma navnadili,zajtra bude sviečkova 😀
ale čo budem jesť ja? 😨 😕 ešte netušim 😅
dnes žemľovka 😉 zajtra asi zemiaky a pangas 😕
my sme mali ryzovy nakyp s marhulami a zeleninovu polievku
falosna gulasova z tekvice a bravcove masko na zelenej fazulke s ryzou
špagety bolognese
kuraciu pecen podla mojho gusta
špagety s masom,zajtra bude guláš a pudingoš(asi)
cestovinový šalát s krabími tyčinkami 🙂
@titkovamiriam - akú omáčku?
dnes zeleninova polievka s haluskami, hurka s chlebikom a kyslou uhorkou 😎
@lussy23 ale to som robila vcera na cestoviny-co ostalo v chladnicke:na cibulke som osmahla cibulu,pridala kusok vysociny,jeden parok,asi 4 platky sunky,co ostala sunkova salama ,na to jeden domaci oncle benz a paradajkový pretlak.Pridala oregano a bazalku a mnam mnam omacka na svete.Teraz ju dam ako zaklad na pozzu na to cesnak -vela cesnaku,sunku,kukuricu a syr 😀
fazulovy privarok s parkom a kapustovy sladky zavin
dnes boli bryndzove halusky s acidkom a na veceru domaca pizza. Zajtra dojeme halusky (podarilo sa mi ich neurekom 😀 ) a polievka bude pismenkova (z rajcinoveho pretlaku). Na vikend budem robit vajickovy salat (natierku) a puncove rezy
kura po taliansky... aj na zajtra zostalo a ešte k tomu kakaový závin urobím (mám naň strašnú chuť)... 😉
dievcence ahojte, prosim poradte mi nejaky recept na nieco sladke. mam doma listkove cesto a potreebujem pre navstevu nieco sladke..nema inspiraciu..aby z toho bolo vela🙂)
dobre ranko,dnes a zajtra mame jarmookkk,,,,,tak hlad nepusti ani tie dobroty čo budu vonat,,,,ale aj tak urobim kuracie prsia na horčici,,,pečene zemiaky,baranie rohy k tomu,,smotanova torta je v chladničke a pudingovy kolač v rure,,,,,,,,pečena klobasa je doma tiež,,,,,,nakrmim rodinu aby sme neprejedli majland 😠 😠 na jarmoku,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,ale určite si dame varene koleno,a niektory aj burčiak,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,.ideme jarmokovat,,, 😉
dnes kuracie na kukurici s ryzou a fazula s parkom ala trenciansky parok 😉
čínska ostrokyslá polievka a kuracie prsíčka v jogurte s ryžou 🙂
dnes rozlucka s letom - posledna Mussaka mnam mnam
rizoto a kelova polievka s parkom 😉
kelový prívarok, fašírka...a makový,orechový, kakaový závin z kysnutého cesta. 😝
my dnes máme fazuľové pyré (niečo ako prívarok z rozmixovanej fazule) a k tomu opekaná klobáska na kolieska, alebo sekaná a chlebík
my dneska máme kuře na paprice s kolínkama.. a asi upeču nějakou ňamku, jen ještě nevím co 🙂
sosovica, taka hutna, ziadna polievka, k nej zemiaky. Cicerova polievka pre malu 🙂 dnes strukovinový deň
Hovädzí vývar,1, rezance s tvarohom a cukrom,2, rezance s tvarohom a slaninkou na slano. 🙂

dnes nevarim, ale na zajtra asi slepaciu polievku a cestoviny s olivami a sampionmi..dnes som sa rozhodla dieeetovat 🙂