icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

veronika1611
22. sep 2011

dnes nevarim, ale na zajtra asi slepaciu polievku a cestoviny s olivami a sampionmi..dnes som sa rozhodla dieeetovat 🙂

pattinka
22. sep 2011

@kaara1980 ďakujeeeeee, zajtra sa na nu chystám podla tvojho receptu, este raz vdaka 😉

mv1
22. sep 2011

makaróny s mletým mäsom a raj.omáčkou, a ešte kapustnica s mäsom 🙂

veronika1611
22. sep 2011

@katka888 ja mam rada kuracie prsia-muka, vajce, struhnaka-alebo potom namocit v horcici a osmahnut na oleji..alebo v cesticku!

akika722
22. sep 2011

ahojte..
he he tak ste ma navnadili,zajtra bude sviečkova 😀
ale čo budem jesť ja? 😨 😕 ešte netušim 😅

lalus
22. sep 2011

dnes žemľovka 😉 zajtra asi zemiaky a pangas 😕

gabkostanka
22. sep 2011

my sme mali ryzovy nakyp s marhulami a zeleninovu polievku

zuziq
22. sep 2011

falosna gulasova z tekvice a bravcove masko na zelenej fazulke s ryzou

koran
22. sep 2011

špagety bolognese

attena
22. sep 2011

kuraciu pecen podla mojho gusta

eva7780
22. sep 2011

špagety s masom,zajtra bude guláš a pudingoš(asi)

romea
22. sep 2011

cestovinový šalát s krabími tyčinkami 🙂

lussy23
22. sep 2011

@titkovamiriam - akú omáčku?

firstbaby
22. sep 2011

dnes zeleninova polievka s haluskami, hurka s chlebikom a kyslou uhorkou 😎

titkovamiriam
22. sep 2011

@lussy23 ale to som robila vcera na cestoviny-co ostalo v chladnicke:na cibulke som osmahla cibulu,pridala kusok vysociny,jeden parok,asi 4 platky sunky,co ostala sunkova salama ,na to jeden domaci oncle benz a paradajkový pretlak.Pridala oregano a bazalku a mnam mnam omacka na svete.Teraz ju dam ako zaklad na pozzu na to cesnak -vela cesnaku,sunku,kukuricu a syr 😀

janka0007
22. sep 2011

fazulovy privarok s parkom a kapustovy sladky zavin

lucikatn
22. sep 2011

dnes boli bryndzove halusky s acidkom a na veceru domaca pizza. Zajtra dojeme halusky (podarilo sa mi ich neurekom 😀 ) a polievka bude pismenkova (z rajcinoveho pretlaku). Na vikend budem robit vajickovy salat (natierku) a puncove rezy

nikita308
22. sep 2011

kura po taliansky... aj na zajtra zostalo a ešte k tomu kakaový závin urobím (mám naň strašnú chuť)... 😉

jja
22. sep 2011

dievcence ahojte, prosim poradte mi nejaky recept na nieco sladke. mam doma listkove cesto a potreebujem pre navstevu nieco sladke..nema inspiraciu..aby z toho bolo vela🙂)

mata71
23. sep 2011

dobre ranko,dnes a zajtra mame jarmookkk,,,,,tak hlad nepusti ani tie dobroty čo budu vonat,,,,ale aj tak urobim kuracie prsia na horčici,,,pečene zemiaky,baranie rohy k tomu,,smotanova torta je v chladničke a pudingovy kolač v rure,,,,,,,,pečena klobasa je doma tiež,,,,,,nakrmim rodinu aby sme neprejedli majland 😠 😠 na jarmoku,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,ale určite si dame varene koleno,a niektory aj burčiak,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,.ideme jarmokovat,,, 😉

kibuk
23. sep 2011

dnes kuracie na kukurici s ryzou a fazula s parkom ala trenciansky parok 😉

henka76
23. sep 2011

čínska ostrokyslá polievka a kuracie prsíčka v jogurte s ryžou 🙂

blanblan
23. sep 2011

dnes rozlucka s letom - posledna Mussaka mnam mnam

titkovamiriam
23. sep 2011

rizoto a kelova polievka s parkom 😉

tosomja
23. sep 2011

kelový prívarok, fašírka...a makový,orechový, kakaový závin z kysnutého cesta. 😝

gucz
23. sep 2011

my dnes máme fazuľové pyré (niečo ako prívarok z rozmixovanej fazule) a k tomu opekaná klobáska na kolieska, alebo sekaná a chlebík

inffinity
23. sep 2011

my dneska máme kuře na paprice s kolínkama.. a asi upeču nějakou ňamku, jen ještě nevím co 🙂

ivankaalenka
23. sep 2011

sosovica, taka hutna, ziadna polievka, k nej zemiaky. Cicerova polievka pre malu 🙂 dnes strukovinový deň

sniperka
23. sep 2011

Hovädzí vývar,1, rezance s tvarohom a cukrom,2, rezance s tvarohom a slaninkou na slano. 🙂