icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

irriss
14. okt 2011

@lumimi
ale moc ji nezdob, to testo pak zvlhne a zvlacni,..je jakoby mokre a syrove, radeji mene a dozlatova..muzes ji udelat i "zavrenou" a uvnit dat co ches..doporucuju brokolici na cesneku (vznikne kase, do ni vajicko) a klobasku posypat syrem.. 😉

ajkuska
14. okt 2011

zeleninové rizoto s brokolicou a syrom a polievka tiež zeleninová

zuziq
14. okt 2011

ja som dnes experimentovala v kuchyni. Asi polovicu vianocky co nam ostala, trosku makoveho rozka co tiez ostal som rozmocila v mlieku, pridala trosku oleja, cukru, hl. muku a este trochu mlieka aby bolo cesto redsie a urobila som z toho placky. To je taaak fajnove. Na to asi spravim este redsi puding 😵

kawasaki17
14. okt 2011

ja som dnes robila cesnakovu polievku, vyprazany syr so zemiakmi a este ako taku chutovecku vajickovy salatik 🙂 mnamky 🙂 🙂 🙂

crysmile
14. okt 2011

@kawasaki17 hodis receptik na ten salatik? diky..

kawasaki17
14. okt 2011

@crysmile vajcia uvarene na tvrdo (ja davam 40), 1 tatarska omacka, 1 majoneza, cibula, 1 sterilizovana kukurica alebo hrasok (podla chuti), trocha horcice(2 PL ), sol, cierne mlete korenie. Vajcia pokrajat, cibulu na drobno, pridat ostatne prisady , vsetko zmiesat a okorenit, nechat postat v chladnicke aspon hodinku a moze sa podavat.

mata71
14. okt 2011

vypražany pangasius v cestičku,varene zemiaky,uhorkovy šalat,,,,,, 🙂

kibuk
14. okt 2011

tak a obed hotovy dobru chut! 😉

ingrid56
14. okt 2011

@elina313 v metre maju vynikajucu , je urcena priamo na rizota 🙂

miriamr
14. okt 2011

od včera paradajková polievka so syrom, granadír a kapustové fliačky (každý si vyberie 😀 ) a dnes len dorobím ockovi rezníky, aby nám neschudol 😀 na víkendovej pánskej jazde 😝 . Zajtra sa malá naje u babky, ja v škole 😵 a čo bude v nedeľu, ani srnky v lese netušia 😎. Uvidím, aký príde oko hladný 😀 😀 😀

daniz
14. okt 2011

dnes asi urobím deťom palacinky.. Mm doje kura na šamp.+zemiaky..

burina111
14. okt 2011

zemiaková polievka na kyslo s voľským okom, zapekaná brokolica so šunkou a syrom, višnovo-tvarohový koláč

titkovamiriam
14. okt 2011

dnesne menu-nakoniec som robila zeleninkovu polievku lebo marek chcel,,larvičkove cestoviny,, 😀 😀 😀 vajcove halusky,zavarane ,,rusle,, a robila som kapustový šalat 😉

susann83
14. okt 2011

Ahojte babule.
Vcera vecer som zarobila cesto na palacinky, ale som nestihla urobit, tak som dala do chladnicky. Teraz som to vytiahla, ale nejak sa mi to rozdelilo - muka dole, vajicko hore. Mozem to este pouzit? Robila som to s mliekom

crysmile
14. okt 2011

@susann83 ano, premiesaj a mozes.. ked to bolo v chladnicke, tak sa to moze.. a bude asi hustejsie, lebo muka nabobtnala, tak pridaj sodovu vodu alebo mlieko...

gumkacik
14. okt 2011

@susann83 premiesaj to a mozes smazit : 😀

aadulik2110
14. okt 2011

tak my sme dnes papkali zeleninkovú polievočku, pečeného pstruha s citrónikom a k tomu chlebík 🙂 aj naše domáce zvieratko si pochutnalo 🙂

adka7755
14. okt 2011

špenátik so zemiačkami,na poobede tvarohový nepečený koláčik 😀 😀 😀
a zajtra budú buchty na pare - domáce lekvárové a nutelové s masielkom a makom🙂 mňam 😀 😀 😀
pôvodne mali byť dnes, ale akosi .....sa mi nechcelo 😀 😀

susann83
14. okt 2011

Jej, dakujem vam. Uz som sa zlakla, ze to musim vyliat. Tak hor sa na palacinky, ak mi drobec dovoli ;)

katushka16
14. okt 2011

my dnes kelová polievka a kapustové fliačky

lucikatn
14. okt 2011

dnes dojedame co ostalo z tyzdna + som upiekla jablkovo-makovu strudlu (z celozrnnej muky). Zajtra nevarim lebo ideme na 50tku no a v nedelu pokial ma mamina nenabali z oslavy 😀 tak budu bryndzove pirohy s oprazenou cibulkou a mozno (ak kupim) s kyslou kapustou (trosicku podusenou)

vivusika
14. okt 2011

na obed boli šunkafleky od včera a na večeru pečené zemiaky a zakysanka 🙂

len_henus
14. okt 2011

francúzke zemiaky 🙂

murinka
14. okt 2011

vcera cesnakova polievka a rizoto a dnes vyprazany karfiol

salma22
14. okt 2011

palacinky na veceru

nikinka008
14. okt 2011

Ahojte,chcem sa opytat ci robi niekto paradajkovu pomazanku,ak ano tak dajte recept,dakujem 😉

lussy23
14. okt 2011

Dnes je tá pizza. Zajtra ideme preč, a v nedeľu nev iem

lyongirl
14. okt 2011

špenátová polievka a zajtra pečené pstruhy, dúfam... a nakoľko som dostala dyňku, tak rozmýšľam nad plackami, len sa mi nechce 😝

gianni
14. okt 2011

po dlhom čase kuracie pečienky budú aj na zajtra s ryžou

happy8051
14. okt 2011

kura na pore s ryzou