icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

ozi
autor
21. júl 2010

u nás dnes šošovicová z červenej šošovice a špenátové halušky so syrom 😉 , všetkým chutilo 😵

zajtra kuracina s cukinou a asi ryža 😕 , uvidím, polievka cesnačka, robím vraj famóznu, teda podľa môjho prieberčivého najstaršieho syna 🙂

lalus
21. júl 2010

@ozi pochváľ sa receptom na tú famóznu cesnačku, ak to nie je tradičný recep zahalený rúškou rodinného tajomstva, prosím 😕 ja ju mám rada, ale nejak neviem ako na ňu...ak dáš teraz recept, zajtra idem na to 😀

ozi
autor
21. júl 2010

@lalus , ale to je klasika, možno aj poznáš, spravím kurací vývar, ak nestíham, tak bujón, potom dám doňho cesnak, podľa chuti, niekto rád cesnakovejšie, niekto menej, a prevarím ešte dve minútky a toť vsio 😵 , potom si prichystám všetko ostatné, nakrájam šunku a tvrdý syr na kocky, pór na kolieska, alebo aj menšie a opečiem na kocky pokrájaný chlebík, na tanier dám syr, šunku, pór, niekto ešte dáva surové vajce a zalejem horúcim vývarom, posypem chlebíkom, jednoduché a super, vyskúšaj 😵

lalus
21. júl 2010

vyskúšam 😉

atrami
22. júl 2010

@mayocka , to majú starší chalani a tato máva s nejakou omáčkou
@lolala , dne robím placky, pečienku a kapustu. Tá kapusta kyslá surová alebo dusena ako na vepřo, knedlo, zelo?

lydia22
22. júl 2010

Vajickova polievka,bravcove masko na stave s knedlou

iinuska
22. júl 2010

kuracie masko na smotane so sampionmi a kari a cestoviny. Pradajkova polievka zo vcera

lalus
22. júl 2010

cesnačka a la ozi 😉 , zemiaky + pangas udusený so zeleninou

titkovamiriam
22. júl 2010

čo čo - lečo 😀

iinuska
22. júl 2010

@titkovamiriam vidiiis, dobry napad 😉

22mamina
22. júl 2010

vajickova polievka a segedinsky gulas

janac1974
22. júl 2010

nase menu...sosovicova polievka,kuraci rezen v cesticku a zem.kasa...a na vecer sa chystame grilovat 🙂
kuracie kridelka,stehna,br.stehno s gyros korenim a kto bude chciet aj klobasku...sa tesim...

mayocka
22. júl 2010

@janac1974 vau zbadala som tvoje dnesne menu tak len kukadlá otváram 😕 super !!! nech sa grilovacka podari,mnamky mnam, milujem grilovanie a grilovane jedlo,tak nech chuti 😉

mayocka
22. júl 2010

naše dnesne menu bolo: den a noc marinovany kralik upeceny s novymi tohtorocnymi zemiackami,polievocka zeleninkova krasne vonava a chutna s cerstvo nazbieranymi kuriatkami,mnam mnam 😝

bzuco
22. júl 2010

mali sme cesnačku s opečeným chlebom a halušky so syrokrémom+opečená cibuľka a slaninka

dusanab
22. júl 2010

na obed pecene bravcove so zeleninou a zemiakmi a na veceru hraskova polievka (ja som dostala chut na parky tak ja som mala parky a chlapi polievku 😀 😀 ) zajtra detto 😉

ozi
autor
22. júl 2010

@lalus , a ako chutila?

my sme nakoniec mali varené zemiačiky a kuracie rezne na prírodno, Samko mi pomáhal o106, bol zlatý a chutilo nám asi o to viacej 😉

lalus
22. júl 2010

ozi, dobrotka 😵 , len som dala málo cesnaku...teda sa mi zdalo, že už je ho tam dosť, nechcela som prestreliť najmä kvôli malému - no a keď som ju ochutnala v tanieri, tak som zistila, že je veľmi jemná. Nabudúce budem vedieť, že cesnak môžem dať slobodne vo väčšom množstve.

titkovamiriam
23. júl 2010

tak dnes varim marhuľový lekvar tak budem robit len polotovar -zemiakove knedlicky plnene udenym maskom a špenatom a k tomu opečená cibulka a kysla kapusta,robievam to aj doma no dnes nestiham tak som si trosku pomohla 😀

atrami
23. júl 2010

dojedajú pečienku a malému urobím brokolicu so zemiakmi. A ešte na zajtra kuracie rezne.

daniz
23. júl 2010

Ahojte, my dnes cesnačku a pečené kuracie stehná + tarhoňa, uhorkový šalát a na večeru asi palacinky / sľúbila som.../

ozi
autor
23. júl 2010

@lalus , jasné, cesnaku treba viac 😉

ja dnes cukinová polievka a kur. rezne so zemiakmi

kostri
23. júl 2010

plnena paprika 🙂 varila moja mamicka 😎 juch!

kostri
23. júl 2010

@22mamina fiha 😕 to boli prdy 😀 😅

iinuska
23. júl 2010

vysmazany syr, zemiaky

zibritka
23. júl 2010

momentálne sme papali pečené kuracie stehná s mrkvičkou, guľatú ryžu a uhorku... avšak neviem sa dojesť nektariniek 😀

dannynka
23. júl 2010

@iinuska to sme uz veru dlho nemali 🙂

kibuk
23. júl 2010

dnes som varila rybku-pangu na masle a pučene zemiaky 🙂

jankabb
23. júl 2010

No ja idem dneska variť paradajkovú polievku 🙂 alebo teda rajčinovú polievočku zo syrom 🙂 kto príde na obed ? 😀 😝

iinuska
23. júl 2010

@jankabb aj my mame 😉
@dannynka potom daj foto 😉

zuzana12345
23. júl 2010

ahoj, tak mi dnes vysmazanu cukinu a sekanu v cesticku s opekanými novymi zemiacikami 🙂