icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

mata71
21. okt 2011

dobre ranko,,,,,budu asi langoše,alebo šulance alebo šišky,,,,,dnes mam cas varim na pobedny obed 😵

libka1
21. okt 2011

vyprazane krabie tycinky s hranolkami a dresingom, dojedame falosnu drzkovu z hlivy...

vlasticka185
21. okt 2011

Ahoky,nam zo vcera ostala sosovicova polievocka na kyslo,a langose so siskami,/z polky cesta som spravila toa z druhej ono/ 😉 na veceru spravim vyp. syr, sekanu z lidla este vyprazim,varene zemiaciky a tatarsku omacku k tomu, 🙂

adelaida33
21. okt 2011

Bravčové rizoto s mozzarellou

lyongirl
21. okt 2011

@jania023
@moni
ja som našla totiž na nete vo všetkých buď tú tatarku, alebo majolku + cesnak, popr. zriedené s jogurtom, tak som nevedela, aj v Bez servítky to robil s majonézou 😝

slamienka
21. okt 2011

babenky, doma ideme na cesnakovu kuru, dcerka mi zacala chodit do skolky a sustavne je chora, klasika-nadcha,kasel... Ak poznate nejake dobre cesnakove receptiky, dajte mi na ne tipy, please... 😕

zuzka1.
21. okt 2011

odporucam tuto stranku na FB,staci dat like na hlavnej stranke. su tam recepty aj s fotkami, perfektne inspiracie 😉
http://www.facebook.com/media/albums/?id=289202...

u nas tento tyzden: zapekane horne stehna, ryza, salat,
kapustnica
domace hranolky, domace kuracie nugetky,
pizza
zeleninovy salat s kuracim maskom
pol. francuzka, rajcinova

kibuk
21. okt 2011

dnes asi rezance s tvarohom uvidim a polievka od vcera frankfurtska

gianni
21. okt 2011

dnes zeleninová polievka od svokry 😉 a ja si spravím špenát s vajcom
ináč ked ste pozerali bez servítky ten chlap čo robil dezert že van.jogurt so želatinou,neviete ktorá to je?lebo by som urobila aj do brumíkovej formy pre malého ale doma mám len tú zelatinu ktorá sa rozrába s vodou bud 250ml,alebo 500ml a tam sa majú dať 8 lyžíc a neviem ktorú zelatinu použiť ked je ich tolko

mitka2007
21. okt 2011

gulaaaaaaaaaaaas 😝

zuziq
21. okt 2011

@gianni mne sa zda ze on tam tiez daval niekolko lyzic vody a mal to nechat postat - si to pamatam, lebo ho za to zvozila manzelka, ze to isiel varit 😀

zuziq
21. okt 2011

mam bravcove masko a uz mi dochadzaju inspiracie co s nim ☹ nejake overene recepty, take nejake netradicne, nie standardne? 😕

krenkova
21. okt 2011

my dnes varíme bolonské špagety 😉

gianni
21. okt 2011

@zuziq hej presne a tu zelatinu čo mám doma treba variť s tou vodou teda aj miešať a neviem potom ani pomer s tou čo mám doma ku tomu jogurtu som z toho magor

adka7755
21. okt 2011

segedín a na večer marhuľkový koláčik z pomazánkového masla 😀 😀 😀

gianni
21. okt 2011

@zuzka1. dík za stránku je tam toho až až a fajn recepty

adka7755
21. okt 2011

@zuziq naklikni si cez vyhľadávač recepty gurmán🙂 a popozeraj..

mitka2007
21. okt 2011

mhm,ale dala by som si aj take mlete rezne so syrom,zemiakove pyre a calamadu.mnam mnam

titkovamiriam
21. okt 2011

Dnes ake varenie 😀 😀 😀 😀 gulas pre 15 kolegov,ale musim priznat že mi ho pomaha varit kolega-12 l hrniec!!!!a 8l vina už ta tam..... 😀 😀

nadhera
21. okt 2011

@titkovamiriam 🙂 nove foto 🙂
a co oslavujete?

nadhera
21. okt 2011

u nas dnes fliacky s kapustou 😉

zuzu101
21. okt 2011

dnešné menu - zemiakové pirohy....

riska
21. okt 2011

@nadhera aj u nas...a slaninka k tomu, mnam 😀

iwuskaaa
21. okt 2011

Krémová brokolicová polievočka a lečo s klobáskou 😝

titkovamiriam
21. okt 2011

😉 @nadhera vcera som mala 40 😉 ,tak dnes v praci-lebo je piatok.Cez vikend doma a na dalsi tyzden s kamaratmi-katasrofaaaaaaa 😉

irriss
21. okt 2011

@titkovamiriam

u nas sunka s chlebem...prace na zahrade vola, ale MK prilepuje... ☹ 😉

Prejeme vsechno nejlepsi!!!!!!!!!!!!

A nezbylo Ti necoooooooooooooooooooooo??Ja mam zitra 40!!!!!!!!!! 😀 😀 😀 😀 ☹ ☹ ☹ ☹
Ten cas leti Miriam,vid? , jesteze jsem den po 30tych narozeninach rikala, ze mi bude 40...ted mne ceka dalsich 10 let na tvrzeni, ze mi bylo 40..takze mam 40 celych 20let.. 😉

claudica
21. okt 2011

@titkovamiriam Jéééj, tak to Ti srdečne blahoželám!!! 🙂 Vitaj v klube... 😀

darinkazv
21. okt 2011

my dnes zemiakový šalááát. a ja si ešte urobím paradajkovú polievočku. bo to u nás len ja jem 🙂

gabika7706
21. okt 2011

my dnes rascova polievka s opekanym chlebom a spenat so zemiakmi a vajickom

@titkovamiriam blahozelam a dakujem aj touto cestou za skvele recepty, na mmb ich mam od Teba ulozenu kopu 😵

jania023
21. okt 2011

@lyongirl skus fakt kupit ten limetkovy olej je vyborny...my uz len to davame...treba ho dat viac aby limetka prenikla a hlavna je aj petrzlenova vnat....a je to mnaaaaam 😉