Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@lalus , ale to je klasika, možno aj poznáš, spravím kurací vývar, ak nestíham, tak bujón, potom dám doňho cesnak, podľa chuti, niekto rád cesnakovejšie, niekto menej, a prevarím ešte dve minútky a toť vsio 😵 , potom si prichystám všetko ostatné, nakrájam šunku a tvrdý syr na kocky, pór na kolieska, alebo aj menšie a opečiem na kocky pokrájaný chlebík, na tanier dám syr, šunku, pór, niekto ešte dáva surové vajce a zalejem horúcim vývarom, posypem chlebíkom, jednoduché a super, vyskúšaj 😵
vyskúšam 😉
Vajickova polievka,bravcove masko na stave s knedlou
kuracie masko na smotane so sampionmi a kari a cestoviny. Pradajkova polievka zo vcera
cesnačka a la ozi 😉 , zemiaky + pangas udusený so zeleninou
čo čo - lečo 😀
@titkovamiriam vidiiis, dobry napad 😉
vajickova polievka a segedinsky gulas
nase menu...sosovicova polievka,kuraci rezen v cesticku a zem.kasa...a na vecer sa chystame grilovat 🙂
kuracie kridelka,stehna,br.stehno s gyros korenim a kto bude chciet aj klobasku...sa tesim...
naše dnesne menu bolo: den a noc marinovany kralik upeceny s novymi tohtorocnymi zemiackami,polievocka zeleninkova krasne vonava a chutna s cerstvo nazbieranymi kuriatkami,mnam mnam 😝
mali sme cesnačku s opečeným chlebom a halušky so syrokrémom+opečená cibuľka a slaninka
na obed pecene bravcove so zeleninou a zemiakmi a na veceru hraskova polievka (ja som dostala chut na parky tak ja som mala parky a chlapi polievku 😀 😀 ) zajtra detto 😉
ozi, dobrotka 😵 , len som dala málo cesnaku...teda sa mi zdalo, že už je ho tam dosť, nechcela som prestreliť najmä kvôli malému - no a keď som ju ochutnala v tanieri, tak som zistila, že je veľmi jemná. Nabudúce budem vedieť, že cesnak môžem dať slobodne vo väčšom množstve.
tak dnes varim marhuľový lekvar tak budem robit len polotovar -zemiakove knedlicky plnene udenym maskom a špenatom a k tomu opečená cibulka a kysla kapusta,robievam to aj doma no dnes nestiham tak som si trosku pomohla 😀
dojedajú pečienku a malému urobím brokolicu so zemiakmi. A ešte na zajtra kuracie rezne.
Ahojte, my dnes cesnačku a pečené kuracie stehná + tarhoňa, uhorkový šalát a na večeru asi palacinky / sľúbila som.../
plnena paprika 🙂 varila moja mamicka 😎 juch!
vysmazany syr, zemiaky
momentálne sme papali pečené kuracie stehná s mrkvičkou, guľatú ryžu a uhorku... avšak neviem sa dojesť nektariniek 😀
dnes som varila rybku-pangu na masle a pučene zemiaky 🙂
No ja idem dneska variť paradajkovú polievku 🙂 alebo teda rajčinovú polievočku zo syrom 🙂 kto príde na obed ? 😀 😝
ahoj, tak mi dnes vysmazanu cukinu a sekanu v cesticku s opekanými novymi zemiacikami 🙂

u nás dnes šošovicová z červenej šošovice a špenátové halušky so syrom 😉 , všetkým chutilo 😵
zajtra kuracina s cukinou a asi ryža 😕 , uvidím, polievka cesnačka, robím vraj famóznu, teda podľa môjho prieberčivého najstaršieho syna 🙂