Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
dnes fazulova polievka, jablkova zemlovka a vyprazana tekvica zemiaky+tatarska 🙂
špenát 🙂, varene vajcia a zemiaky....
palacinky a sosovicova polievka
bravcove maso na hribikoch so zemiakmi...
kelova polievka,kur.maso+cinska kapusta+kukurica na mede k tomu ryza. A budeme to mat aj na zajtra 😉 este porozmyslam nad nejakym rychlym lacnym a chutnym kolacikom 🙂
fazuľová mliečna polievka na želanie môjho prvorodeného a kur. pečienky a tarhoňa, koláčik pudingový 🙂
shrekova polievka- mixovaná zeleninová+ šunkafleky+ nepečená jablková torta
zemiakova kaša a rezeň, zajtra skúsime maggi nugetky. Som zvedavá, ako to chutí. Do teraz som bola z Maggi nápadmi spokojná
na ranajky bola avokádová nátierka,na obed držková polievka , plnené kurča so zemiakmi a zel.šalátom a ako chutovka banán medzi piškotami obliate čokoládou
krémová kalerábová polievočka, pečené kuracie štvrte a zemiakový šalát zo včerajška a viedenský zákusok 🙂
@lussy23 celkom to bolo dobré, akurát si da pozor, tá obaľovacia hmota vystačí tam max na 4 malé!!! rezníky. Ja so ostala dosť zaskočená, mali sme toho málo a musela som dovypražiť klasické v trojobale. Takže nabudúce 2 balíky to istia.
dnes som konecne dopiekla tie trubicky, takze sa mozu zacat predavat a dnes bola pecena klobaska s chlebom a lekvarove a cokoladove hrebienky z listkoveho cesta a zajtra kuracia polievka a masko na sampinonoch zapekane so surom s ryzou a americkymi zemiacikmi a uhorkovy salat 😀
dnes kalerabova polievocka, zapekana rybka so zeleninkou, zemikova kasa. Zajtra asi urobim rajcinovu polievku, grilovane kuracie stehna, ryza a kompot
Robila som tekvicovú polievku a sójové mäso so zeleninou 🙂
A poobede sme so svokrou piekli torty, čokoládu, croissanty atď. 😵
kapustnica a buchty so slivkovým lekvárom 😀
večera volke oči /z vajička/,,,,,,kočky vy tak casto vypekate aj viac krat do tyždna,, 😕 😕 ,ja len na nedelu alebo ked ma niekto prist,,,,,,a to robim jednoduche kolace na plech/pudingovy,bublaninu,smotanovu tortu,lenivej gazdinky makovy ,orechovy,,alebo cesto ako na bublaninu len dam hrozienka,a do 1/3 cesta dam kakao a urobim mriesky po kolaci,,,,perniky,,,,,obrateny jablcnik,,alebo z ineho ovocia/ hm a poznam maminy čo pecu alebo nepecu este menej,,urobia kasu,puding,
rizoto. 😉
tak my dnes len take lahke, co si vyziadala Adelka - syrove torteliny s pestom, zajtra vyvar so zeleninou a rezancami a pecene stehna, ryza, kompot a v pond. asi fasirka pecena v trube, len este musim kuknut nejaky dobry recept, ak nenajdem, tak ju spravim ako vzdy 🙂
včera granadír
dnes
polievka - kurací vývar s rezancami...bude aj na zajtra
+ dukátové buchtičky s vanilkovým krémom
zajtra
+ segedín s knedľou
@maculik
ja robievam takúto fašírku a je fakt dobrá 😉 http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=29444
a neviete mi niekto prosím vás poradiť nejaké čo najzdravšie doma pečené keksíky vhodné na chrúmanie pre deti každého veku? ideálne s minimom vajíčok, najideálnejšie úplne bez.... 🙂, bez orechov či iných potenciálnych alergénov...
dnes u nas krkovicka,cervena kapusta a knedla mnam 😎
bolonské cestoviny, bryndzová polievka. Na zajtra nedeľná slížiková polievka, pečené kura s knedľou a kapustou, smotanová torta 😉
@lalus ahoj, posielam ti recepty do IP - sú bez vajec, špaldovo-kukuričné, dajú sa však nahrádzať, meniť za iné múky pridávať škoricu, orechy, či kakao... je to tam popísané... skús niektorú variantu. ;)
Dnes to boli penne so syrovou omáčkou, kuracím mäskom a brokolicou na pare 😝 a vývar slepačí - z neho bude aj na zajtra a k nemu kuracie rezne a zemiaková kaša a nejaký kompótik 😀 ... niečo asi na mňa lezie, tak si asi zajtra poležkám a poodychujem, aj zub ma bolí, čo mi ho zubárka lieči už 3 mesiace ☹ 😢 tak som taká na blato 😅
klasika rezne...priloha neviem ryza, aleo zemiaky...asi aj aj...a polievka to netusim musim nieco vymysliet...asi cesnacku tu lubia vsetci a opeceny chlebik...

zeleninová polievka so zemiakmi -granatír a vela vela uhoriek 😉