Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Dnes spenat, varene zemiaky, volske oko, zajtra masova polievka, fasirka a zemiakovy salat, vcera bol peceny losos a zemiakove pyre a paradajkova polievka.
kocky neviete mi poradit nalev na cervenu kapustu? velmi mam rada ked v restauracii dostaneme ako oblohu prave tuto kapusticku a neviem ako to mam urobit..... 😒
tak my sme dnes dietne...malý ma hovädzí vývar, lebo ho bolí bruško a my ryžu so sojovým mäskom a rajčinkami 😉
slizikova polievka a domace svedske gulky so zemiakovou kasou a omackou. Dufam, ze ostane aj na zajtra ( ale podla toho, ako to vyzera a vonia budem varit zajtra asi zas 😀 )
zeleninová polievka a palacinky
@zuziq ake su to svedske gulky?Ja nevarim nic 😀 Ideme pozriet Santu,tak si dame obed vonku🙂
Čevabčiči ,,,, muž to chce s majonézovým šalátom, neviem si to predstaviť, ale uvidíme...
A brokolicová krémová polievka.
Baby, keď sa robia pirohy, podávajú sa samotné, ako hlavné jedlo? Alebo čo k tomu?
@gianni obed som urobila a začala som pripravovať večeru tie nagetky od Magi ,nech môžeme odisť vonku a len celý den vegetiť a hned po prvej nagetke ma moji chlapci skritizovali a oznámili že toto nezjedia,takže smola pre mňa a radosť susedovmu psovi,sakra a tak som sa tešila na to,proste im nechutili !!!!!
@mimi21mimi hej môžu aj samostatne s kyslím mliekom,acidkom,kzslou smotanou
@haslerka31 neviem ci si jedla uz tie gulky Kotbular v ikei.. to su take gulky z mleteho maska, k tomu sa robi taka omacka a brusnicovy dzem sa k tomu dava. je to veeelmi mnam. Receptov je viacero na internete 😉
@luy A inak sa k tomu už žiadna príloha nerobí? Som zvedavá, či mi to muž zje, keď to v týždni spravím, to asi nie je moc sýty obed, či hej?
@mimi21mimi jasne, je to hlavne jedlo. Treba ich naplnit niecim fajnym, poliat maslom a posypat ci uz praskovym cukrom, grankom, alebo oprazenou struhankou 😉 pripadne ak su na slano tak kyslou smotanou, oprazenou cibulkou, slaninkou ci brynzdou 😵 a podla mna je to syte dost, lebo to cesto je take tuhsie... Vacsinou ak robim pirohy, urobim hustejsiu polievku 😉
dnes bude brokolicova kremova polievocka a sisky s dzemom 🙂
@mimi21mimi no u nás tak na večeru stačí,ja mám hladošov,nemusiš k tomu dávat nič
Dnes cuketová krémová polievka, chilli con carne s ryžou a poobede asi spravím ovocné muffiny 😵
dnes špagety so syrom+cestoviny so syrovo-brokolicovou omáčkou+pečieme ananásovy koláčik na zajtra 😵
kačica, kapusta, knedľa
paradajkova polievka, vyprazane rezne s hranolkami
morcacia polievka, pizza zo vcera a dnes pecene lekvarove buchty
mrkvova polievka a dukatove buchticky 🙂
Nooo, myslela som, že je dnes môj manžel doma - včera som celý deň rozmýšľala, čo budem variť, keďže má dnes narodeniny. Žiaľ, pracuje do večera, zajtra tiež. Nám s Vikinkou stačí aj cestovina so syrovou omáčkou. Oslávime neskôr.
my dnes kelova polievka, Uncle Bens kura s ryzou a hrncekovy ovocny kolacik
zeleninova polievka a strapacky
dnes tak narychlo zemiakova kysla polievka a kolienka s vajcom a uhorkou
@lucikatn voda, olej, ocot, cukor a sol...pomer neviem, podla chuti
zajtra svieckova na smotane s klnedlou, po dlhom case
polievka zeleninova - co chladnicka dala 😀 a druhe francuzske zemiaky 🙂
a na zajtra polievka este z dnesneho dna a pecena kacica, cervena kapusta a knedla ...
mnam,mnam... 😀 😀 😀

Dnes pečená hus a ako príloha pre niektorých kapusta, knedľa, pre iných zasa slov. zemiakový šalát... a polievka bude vývar z hus. drobkov... neviem po koľkých rokoch ju dnes budem jesť, takže sa hrozne tešííííííííííííím.... 😉 chcem si ju vychutnať so všetkým čo k tomu patrí, pokiaľ nekojím, lebo potom už tak skoro asi si kapustu, resp. zemiakový šalát nedám....