icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

lucikatn
19. nov 2011

@irsina83 aku kupujem tak to neviem lebo vzdy ju vysypem do nadoby a vrecko vyhodim ale kupujem ju v Tescu 😉 a neskusala si ju uvarit? Zda sa mi lepsia ked je uvarena ako sparena... ak by si ich nabuduce robila tak ich skus tvarovat mokrymi rukami - robim tak vsetky gulky a ide to lepsie lebo potom sa nelepia na ruky a tym padom ani nerozpadavaju 😉

adelaida33
19. nov 2011

paradajková polievka s ovsenými vločkami
špageti s bravčovým mäskom, s domácou omáčkou a eidamom

tinuskaha
19. nov 2011

dnes nic ide sa k svokre,ma meniny tak nam hadam nieco da 😀

junkfoood
19. nov 2011

@tyli dakujem, recept je vyborny, vsetkym chutilo...

kibuk
19. nov 2011

pirohy 😉

bubinko83
19. nov 2011

ja dnes asi kuracie rezne s ryžou a polievku mame fazulovu so sližami.

irsina83
19. nov 2011

@lucikatn asi mas pravdu, treba ju bolo uvarit len robila som to prvy krat v zivote avsado bolo napisane namocit do horucej vody.... takze moja nevedommost...a sampiony som nahradila na jemno nastruhanou mrkvou a cukinou...lebo moja mala nemoze este sampiony... ale inak boli chutne, mala zjedla s kasou 2 kusky takze urcite ich budem este robit...

danielaj
19. nov 2011

@sima.p nám to práve chutí zliepané s tým džemom a orechami spolu, samotný džem nám veĺmi nechutil, ale z tohto množstva ich je strašne veľa, Mňam 🙂

firstbaby
19. nov 2011

dnes sa u nas nevari, mame zo vcera navarene a uz dlhsie mi ide chut na rybaciu pomazanku, tak je mozne, ze si ju poobede spravime 😉

luy
19. nov 2011

Milujem svoju beztukovú maxi panvicu.Inak napíšte JEŽIŠKOVI že ju chcete,naraz urobím 12 rezňov a také francúzske zemiaky bez vody len s lyž. oleja mám za 15 až 20 min.Tak kuk na ńu.Akosi to nie je že čo varím dnes,ale nápad čo si pýtať pod stromček ak rada a vkuse varíte.

olifcek
19. nov 2011

@luy idealna fotkaaa... beztukova panvica, kde sa vari klobaska 😀

mnaaaaaaaaaaaaaam

luy
19. nov 2011

@olifcek no zase hups moja počkaj,bez tuku sa zase nedá až tak kvlitne žiť,trošku ho preds potrebujem,a čo je zlé na klobáske?

nikita308
19. nov 2011

Dnes si dcéra rozkázala paradajkovú polievku a segedín s domácou knedľou samozrejme... takže čo by som pre svoje zatiaľ jediné dieťa neurobila... 😉 ale knedľa sa mi parádne vydarila... 😵

olifcek
19. nov 2011

@luy nic, ja lubim take.. z casu na cas si teda dam i ja.. kebyze je to zdrave, tak i castejsie.. 😵

katka159
19. nov 2011

@luy môžem sa ta spytať čo je to za panivica?

vivusika
19. nov 2011

u nás je špenátový prívarok s varenými zemiačkami a vajíčkom od včera, a kysne cesto na makovník 🙂

peta268
19. nov 2011

dnes francuzske zemiaky a zeleninova polievka a na zajtra slepacia polievka s domacimi slizikmi a kuracie prsia s broskynou a syrom a zemiakove pyre

oskvarka
19. nov 2011

dnes plnena paprika... mnamkaaaa.

mojkamirka
19. nov 2011

@luy neskutočná beztuková panvica s klobasou 😀
u nas dnes mokre rezne

luy
19. nov 2011

@mojkamirka podstata je splnená je beztuková?je?a že som si dala trošičku klobásočky no čo už narobím,však ihned a okamžite s tukom nemôžem skončiť bo umrem,nie 😀

jania023
19. nov 2011

@katka159 to je obycajna teflonova panvica ale nemusis do nej davat olej,takze jedlo je vlastne bez oleja,ja mam doma taku fritezu ale pravdu povedat hranolky su lepsie chutovo v klasickej friteze plnej oleja 😀

mia258
19. nov 2011

Ja som dnes varila len pre seba - obaľovanú pečenú mozzarellu so zemiakmi a paprikovo-paradajkovú omáčku k tomu 😵

lydia22
19. nov 2011

Bryndzova polievka a zemiakove placky.

sima.p
19. nov 2011

@luy a čo je to konkrétne za panvicu? Máš na nu nejaký link?
@jania023 tú fritézu myslíš Tefal Actifry? Má ju aj mama, jasné, že tie hranolky nie sú také ako v kope oleja, ale na to, že sú len na lyžici oleja sú dobré, teda aspon mne chutia... A ja musím jesť pečenovú dietu, ktorá je vlastne bez tuku, takže tie zemiaky z toho Tefalu zjem aj úplne ked sa robia bez oleja, lebo olej najmä prečený nesmiem...
@danielaj však jasné, ak mám pravdu povedať, my sme to ešte tak neskúšali, ako by sa to malo.... my máme radi pospájané džemom, takže to robíme tak, ale tuším švagriná to robieva tak ako Ty, a sú aj tie jej výborné, takže ja som to len ako tip, ak by sa niekomou nechcelo tie "skrojky" piecť a drviť a miešať s džemom...

lydia22
19. nov 2011

@mia258 si v klasickom trojobale robila tu mozarelu?si ju celu gulicku obalila,nerozpadavala sa?

mia258
19. nov 2011

@lydia22 ja som kúpila ten "trojobal" už hotový v obchode, ale myslím, že je to klasicky múka, strúhanka, vajíčko a nejaké korenie + petržlenová vňať 🙂
Vôbec sa nerozpadla ani nevytiekla, toho som sa tiež obávala. Ja som ju nevyprážala na panvici v oleji, ale urobila som si trošku diétnejšiu verziu - obalenú som ju dala na plech a do rúry 😅
Potom bola krásne mäkká a naťahovala sa 3x viac ako syr na pizzy 😀 😀

jania023
19. nov 2011

@lydia22 ahoj ako robys bryndzovu polievku?

jankalac
19. nov 2011

kysla / mliecna fazulova polievka a ryza+cina

jania023
19. nov 2011

@sima.p ano tuto myslim je ne principe vzduhu ale co ja viem mne sa to zda byt zdlhave na hranolky aj 30min 😒

lydia22
19. nov 2011

@jania023 uplne jednoducho,dam si varit zemiaky a ked su skoro uvarene odoberem vodu a v nej poriadne rozmiesam bryndzu a sup do hrnca,mozes pridat mrvenicku.taka rychlovka ale chutna.