icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

adelaida33
23. nov 2011

rybie filé na masle, čerstý chlieb a zeleninka

kibuk
23. nov 2011

dnes karfiolove zemiaky a Baronkine rezy od @nelinka0401 🙂

junkfoood
23. nov 2011

@titkovamiriam hehe, to mas doma akeho zruta..v buducom zivote chcem byt chlap... 🙂

firstbaby
23. nov 2011

u nas dnes rascova vajickova polievka a palacinky s domacim jahodovym dzemom a cokoladou 😉

daniz
23. nov 2011

dnes na večeru chlebíkové jednohubky, nejako sme si ich obľúbili.

daniz
23. nov 2011

@pattinka pozrem, zajtra hodím recept. Ja ich robievam dosť často, u nás idú hlavne keď prídem s deťmi zo školy.

pattinka
23. nov 2011

@daniz ďakujem, tešíííím 🙂

titkovamiriam
23. nov 2011

@junkfoood ja chcem byť všeobecne v buducom živote chlap 😀 😀

mia258
23. nov 2011

Dnes robím tortelloni plnené špenátom a syrom s jogurtovou omáčkou 😵

nelinka0401
23. nov 2011

@kibuk tak potom daj vedieť ako dopadli 🙂 a či chutili 😉

lucikatn
23. nov 2011

dnes idem skusit http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=10217 a polievka? hmm tak to netusim idem pozriet co ste varili a snad si nejaku vyberiem 😀

zuzikkaa
23. nov 2011

@babika0 iba tak malicko aby to nebolo mastne 😉 alebo dat na plech a opiect tak na 15minut,pre istotu sledovat aby neboli zhorene...ale ci sa oplati rozohrievat trubu na taku chvilu 😒

zuzikkaa
23. nov 2011

zemiaky pecene v trube + jelitko 😝

daniz
23. nov 2011

@pattinka Strojčekové pečivo:
5 ks zlatých klasov,
650 g. hl. múky špeciál
2 hery, -ja dávam 1 heru a 1 maslo
250 g pr. cukru
1 vajce, môžeš dať štipku PDP
urobíš cesto, natlačíš do strojčeka a šup, šup do práce. Hneď sú mäkké a dlho vydržia. Ak chceš kakaové tak pridaj 1 PL kakaa ak orieškové tak uber z múky a tak isto pridaj orechov - preosiatých.
Daj vedieť, ako Ti dopadli.

daniz
23. nov 2011

@titkovamiriam aj ja ver mi.

mrkvakatka
23. nov 2011

dnes sojovo-masové fašírky so zeleninou, - sojový granulát, mleté maso, nastruhaná mrkva, hrášok, cibula, cesnak, vajíčka, struhanka a dohutené podla nálady dnes trochu korenia na bravčové pečené a bylinkové korenie, k tomu zemiaková kaša do ktorej ja dávam majoránku a zmrazenú petržlenovú a zelerovú vňať

alubinka
23. nov 2011

mamicenky prosim narychlo mi poradte nejaku omacku.. opiekla som kuracie prsia, a ta rajcatova co som skusala (prvykrat bez receptu) sa neda jest! 😖 😖 o hodinku mam muza doma na obed 😝

mitka2007
23. nov 2011

my dnes:pecene kuracie prsia s kostou a kozou,kapusta a knedla 🙂

lydia22
23. nov 2011

Lasagne

babika0
23. nov 2011

@alubinka mas doma nejaky "sacok" na zapekanie? ja som tak spravila rychlu omacku.

romea
23. nov 2011

zeleninová polievka a segedínsky guláš, a na večer spravíme asi jablkovo-orechovú štrúdľu 🙂

mariana0915
23. nov 2011

polievka - http://www.mimibazar.sk/recepty.php?id=2 a rizoto masove,a ešte mame od včera bryndzove halušky ja ich budem mať na obed,kedže včera som ich už varila neskoroo večer-norbi nedovolil 😀 😀

mimikett
23. nov 2011

francuzske zemiacky a idem vyskusat tieto muffiny http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=44208

mircova
23. nov 2011

Dnes som robila šošovicovú polievku a lekvárové buchty 🙂 Na večeru asi dáku pomazánku, len ešte neviem akú.

mircova
23. nov 2011

Kočky máte niekto recept na domáce kávové zrná??? Chcela by som ich vyskúšať, ale najradšej by som použila dáky overený recept, aby sa to podarilo. Ďakujem. 😉

lucikatn
23. nov 2011

@mrkvakatka take robievam aj ja a su fantasticke 😉 niekedy nedavam ani maso a nevysmazam ale peciem v rure 😀 juuj narobila si mi chute - veru ich musim urobit 😉

mia258
23. nov 2011

Ešte som sa rozhodla urobiť ku káve gaštanové pyré a tiramisu, kým mi malá spí 😵

vivusika
23. nov 2011

u nás hrachová polievka od včera, a dnes pečiem kuracie stehná na cibuli a k tomu ryža 😉

lunana
23. nov 2011

@mia258 ako robíš gaštanové pyré?

zebra41
23. nov 2011

vysmazane sampinony, pecene zemiaky, tatarka