Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@titkovamiriam 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😎 🤐 🤐 😔 😔 😔
@kibuk no som rada,že sa vydaril a chutil🙂 😉
Jej predstavte si hladala som medzi receptami niečo a našla som recept na výrobu Becherovky.Niežeby som chcela podporovať alkoholizmus ,ale dám ho tu.Inak pre zaujímavosť je to recept z čias socializmu ked Becherovka nebola bežne na pultoch,a tak si ju ľudia vyrábali doma . 😀 😀 😀 😀 😀
1 l vodky,4 kávové lyžičky Stomaran,4 lyž. cukru,4 klinčeky,1 vanilkový cukor,1 škorica dlhá 3 cm.....všetko dať do vodky a nechať 24 hod. stáť a precediť.A máte Bechera.Ešte tak spomenút si čo je to ten Stomaran. 😀 😕 😕 😀 😀
@bronia13 už som tu dávala link na jogurt, ale nech sa páči ešte raz 🙂 a ak chceš a budem mať trocha času, napíšem ti moje osvedčené recepty do DP, robím taký fajn pizzový chlebík, zemiakový chlebík a kopec iných 🙂
dnes sme papali v Ikea - slepaciu polievku, prilis slana na moj vkus, masoce gulicky so zemiakmi - super a zeleminovy salat
@danielaj ahoj mna by tiez zaujimali tie receptiky pre DP
Recepty do domácej pokárne by aj mna zaujímali. Požičala som si ju od mamy a som do nej "zamilovaná"...
idem pozriet baby, co ste tu pridali a uz si robim plany na vikendove menu 😀
vcera rychla vecera do zapekacej misy zemiaky, spekaciky, cibulka, tvrdy syr zaliate vajkom s mliekom 🙂 cely pekacik padol za obet a predvcerom koprovka a rybacia polievka
rezne + kari ryze + salat a kuraci vyvar zo vcera
dnes knedľa z starých rohlíkov,bravčové na prírodno a k tomu sviečková omáčka,polievka len taká rýchla paradajková s haluškami
my dnes ideme k doktorovi, tak len na rýchlo urobím, keď sa vrátime: zemiakovú polievku s haluškami, a asi granadír 😉
dnes dojedáme koložvársku kapustu
dojedame kura pecene a rezne z vcerajsej oslavy + ryza a zemiakovy salat. a MUSIM uz konecne polievku nejaku uvarit, asi cukinova s koprom na kyslo bude 😉
dnes kuracie prsia na kari a smotane s cestovinou,polievka este neviem a vecer som robila mnam vajickovy salat 🙂
Tak kedze sa v poslednom case vari len podla mojich chutok, tak dnes vyhovieme aj ockovi - sosovicova polievka na kyslo, rizoto s kuracim maskom a kyslou uhorkou a ako dezert vyslaham tvaroh s jahodkami z mrazaku (to aby som si aj ja pochutila) 😝
pecene klobasky, rajcinova omacka, zemiacky, polievka zo vcera zo struckovej fazulky
Rizoto 😉
gulas z jelena, palacinky, cesnacka. a v rure sa pecu rebra
u nas dnes dojedame polievku zo vcera - rascovu vajickovu a mam namoceny hrach, takze sa bude varit hrachova kasa - mnam 😉 a pre tatina na vecer klasicky raz za tyzden musi byt vyprazany syr so zemiakmi a uhorkovym salatom :D

@irriss jasne jako bab jaga 😉