icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

titkovamiriam
23. nov 2011

@irriss jasne jako bab jaga 😉

irriss
23. nov 2011

@titkovamiriam 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😎 🤐 🤐 😔 😔 😔

nelinka0401
23. nov 2011

@kibuk no som rada,že sa vydaril a chutil🙂 😉

luy
23. nov 2011

Jej predstavte si hladala som medzi receptami niečo a našla som recept na výrobu Becherovky.Niežeby som chcela podporovať alkoholizmus ,ale dám ho tu.Inak pre zaujímavosť je to recept z čias socializmu ked Becherovka nebola bežne na pultoch,a tak si ju ľudia vyrábali doma . 😀 😀 😀 😀 😀
1 l vodky,4 kávové lyžičky Stomaran,4 lyž. cukru,4 klinčeky,1 vanilkový cukor,1 škorica dlhá 3 cm.....všetko dať do vodky a nechať 24 hod. stáť a precediť.A máte Bechera.Ešte tak spomenút si čo je to ten Stomaran. 😀 😕 😕 😀 😀

ukana
23. nov 2011

@luy , Stomaran je čaj, dostať ho v lekárni, jeho bylinkové zloženie je podobné tomu v Becherovke 😉 inak ja som to kedysi robila, je to chuťovo výborné, take sladké bylinkové pitie, dobré na žalúdok 😉

bronia13
23. nov 2011

@danielaj dakujem ti za receptik, este mi prosim ta napis ako robis jogurt? diki moc ryzu vyskusam co najblizsie, moj MM ma hrooooozne rad sladke a toto vyzera bez prace hi hi hi, ja este robievam cesto na langose v DP.... sem tam chleba ale nenasla som dobry recept zatial....

luy
23. nov 2011

@ukana ano presne spomínam si,dik v mojom veku nie je nič výnimočné že zabúdam,alebo to bolo z tej Becherovky? 😀 😀 😀

mimikett
23. nov 2011

@gianni uz som robila aj lepsie muffinky, ale priatelovi velmi chutia a aj nasej susedke - ta si myslela, ze su z obchodu 😉 Ja mam take tie silikonove formy 6 + 6 a akurat mi to vyslo... ( su to take tie vacsie muffinkove formy )

pattinka
23. nov 2011

@crysmile super, tak ho vyskúšam, 😉 , dám vedieť ako mi dopadol 😉 a príjemné posedenie s návštevou pri koláčiku 🙂 a ďakujem 🙂

pattinka
23. nov 2011

@luy Robili sme si ju kedysi aj my, dávali sme tam viac cukru a myslím, že v kockách aby to bolo sladšie a je ozaj super 😉

danielaj
23. nov 2011

@bronia13 už som tu dávala link na jogurt, ale nech sa páči ešte raz 🙂 a ak chceš a budem mať trocha času, napíšem ti moje osvedčené recepty do DP, robím taký fajn pizzový chlebík, zemiakový chlebík a kopec iných 🙂

http://recepty.vareni.cz/jogurt-z-domaci-pekarny/

happy8051
23. nov 2011

dnes sme papali v Ikea - slepaciu polievku, prilis slana na moj vkus, masoce gulicky so zemiakmi - super a zeleminovy salat

bronia13
23. nov 2011

@danielaj Danielka budem ti velmi vdacna ak sa podelis aj s ostatnymi receptami, dakujem!!!

bronia13
23. nov 2011

@danielaj mozes mi napisat aj na IP ak chces, dakujem

svetlankat
23. nov 2011

@danielaj ahoj mna by tiez zaujimali tie receptiky pre DP

sima.p
23. nov 2011

Recepty do domácej pokárne by aj mna zaujímali. Požičala som si ju od mamy a som do nej "zamilovaná"...

gianni
23. nov 2011

@mimikett hej lebo do muffiniek môžme pridať kade čo a toto je čisté cesto fakt také brumíkovské,ja mám podobný recept na brumíky vlastne a malému som potrela ešte lekvárom alebo nutelou tie brumíky

sofinka18
23. nov 2011

idem pozriet baby, co ste tu pridali a uz si robim plany na vikendove menu 😀
vcera rychla vecera do zapekacej misy zemiaky, spekaciky, cibulka, tvrdy syr zaliate vajkom s mliekom 🙂 cely pekacik padol za obet a predvcerom koprovka a rybacia polievka

libka1
24. nov 2011

rezne + kari ryze + salat a kuraci vyvar zo vcera

luy
24. nov 2011

dnes knedľa z starých rohlíkov,bravčové na prírodno a k tomu sviečková omáčka,polievka len taká rýchla paradajková s haluškami

danielaj
24. nov 2011

my dnes ideme k doktorovi, tak len na rýchlo urobím, keď sa vrátime: zemiakovú polievku s haluškami, a asi granadír 😉

eva7780
24. nov 2011

dnes dojedáme koložvársku kapustu

sebsam
24. nov 2011

@daniz ahj hmmmm to strojcekove pecivo co si pisala, to sa len vsetko zmiesa do kopy, suroviny? dakujem krasne

chrobulka
24. nov 2011

dojedame kura pecene a rezne z vcerajsej oslavy + ryza a zemiakovy salat. a MUSIM uz konecne polievku nejaku uvarit, asi cukinova s koprom na kyslo bude 😉

kibuk
24. nov 2011

dnes kuracie prsia na kari a smotane s cestovinou,polievka este neviem a vecer som robila mnam vajickovy salat 🙂

kkubekova
24. nov 2011

Tak kedze sa v poslednom case vari len podla mojich chutok, tak dnes vyhovieme aj ockovi - sosovicova polievka na kyslo, rizoto s kuracim maskom a kyslou uhorkou a ako dezert vyslaham tvaroh s jahodkami z mrazaku (to aby som si aj ja pochutila) 😝

smejkoh
24. nov 2011

pecene klobasky, rajcinova omacka, zemiacky, polievka zo vcera zo struckovej fazulky

rastulka
24. nov 2011

Rizoto 😉

lucka1987
24. nov 2011

gulas z jelena, palacinky, cesnacka. a v rure sa pecu rebra

firstbaby
24. nov 2011

u nas dnes dojedame polievku zo vcera - rascovu vajickovu a mam namoceny hrach, takze sa bude varit hrachova kasa - mnam 😉 a pre tatina na vecer klasicky raz za tyzden musi byt vyprazany syr so zemiakmi a uhorkovym salatom :D