Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
bravcove stehno na sposob falosnych spanielskych vtackov s ryzou.a kysnuty kolacik na plech s ceresnami 🙂
kuracie mäsko a smotane a kolienka
a pred tým 😝 fazuľová polievka
@alami tuto http://www.couvarit.sk/syrove-polievky.phtml?id... akurat som nedala mlieko ale iba smotanu ale bola dobra 😉
dík, takú som ešte nerobila, skúsim 🙂
Caute,
u nas dnes trocha fazulovej zo vcera a dnes ryza, kuracinka a zelenina 😀
gulasova polievka este od vcera a sisky peciem 🙂
Leco a vecer varena kukurica 😉
kuracie pečienky s tarhoňou a na večeru spravím tousty
nie, už je to ok. a pizza zmizla z plechu za 15 min. odporučam všetkým 😉 😉 😉
u nas bude fazulova polievka a nejake kysnute kolace k tomu porobim...
po dlhom case si dame rizoto s kuracim maskom mnam 😀
ja robim dnes zeleninovu polievku taku ,,co zahradka da,, 🙂 a cestovinku s mletym masom, cez vikend nevarim nic, ideme na oslavu, bude sa grilovat, varit gulas 🙂
Kelová polievka a kuraci perkelt, na večeru bryndzové halušky - kočky začíname- 😀 😀 😀 . Zajtra marhuľovú žemlovku
a polievku-neviem ešte teda - uvidíme.... 🙂 🙂 🙂
obed som vytiahla z mraznicky 😉 - cestoviny zapekane s brokolicou a syrom a na veceru asi spravim cuketove placky
garnadir a uhorkovy salat
rizoto a uhorkový šalát, predtým vajíčková polievka, teraz fazuľová mliečna a zajtra špenátová
zienky, zajtra by som chcela uvarit cesnacku. mate nejaky tip ? Ja viem, ze je to jednducha polievka, ale este som u nevarila, a mam dost cesnaku 🙂
dnes kuracie prsia s broskynou a syrom a opekane zemiaciky...
kuracie masko na smotane a cestoviny + paradajkova polievka
- zemiakova polievka na kyslo a buchty na pare
vcera som urobila asi veeelmi dobru polievku, jedno dieta 2x duplu a druhe raz. Cize pre tatika neostalo nic. Bola to zeleninova polievka na masle /hrasok,mrkva/ a este som tam dala mrazbrokolicu. Ked zacala vriet, supla som tam cestovinu hviezdicky. Bola fakt super, lenze pre mm som musela urobit "rychlovku" do misticky nastruhat syr, zaliat 2dcl bujonom /aky je po ruke/, do toho prelisovany cesnak a este som tam dala opecene kocky chlebika. Bolo to za 10minut hotove a mm si vychvaloval. 😀
dnes paradajkova polievka, lievance s jablckami /to zboznuju moji chlapi/ , zapekane zemiaky so sunkou, cukinou +magi omacka smotanova.
Prosim o recept na cukinove placky. Hladam , patram, marne. Predpokladam, ze nahrubo nastruhat, len neviem, ci staci polohruba muka /citala som, ze davali ovsene vlocky-ale nemam/ ale cukinu mam a zajtra mi este pribudne. Ideme k svokre na dedinu. 😀
A nezabudnite na dobru akoze slepaciu polievku , ktoru urobite z tekvicoveho vnutra. Je na nerozoznanie . 😀 Verte. Namiesto masa date do polievky vnutro z tekvice, ja davam aj tie velke kosty, ved to nie je problem potom nenabrat do taniera, zelenina ako do normalnej polievky a varite hodinu. JAsne ze tekvicu vyuzijete potom inac, napr. zapiect.

dnes varil manzel... a vyslo mu to uzzzasne 🙂 prekladane zemiaky a polievka od vcera hrachova kremovo-mliecno-vseliaka 🙂