icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

katka3012
26. nov 2011

tak dnes budeme mat kurca s ryzou a kompotikom

luy
26. nov 2011

Chcela som stroganov v zemiakovej placke ale bola som prehlasovaná a tak som ešte večer urobila knedlik,červenú kapustu a bravčové /kare doma nebolo,len stehno,tak som ho pužila -namočené len v horčici a kečupe a korenie/.Dnes mám s varením kľud a ide sa na Hravenisko v Košiciach

libka1
26. nov 2011

cina s ryzou, cuketova kremova polievka

lydia22
26. nov 2011

Dnes budu bryndzove halušky

lululka555
26. nov 2011

dnes pizza 🙂

tica
26. nov 2011

@lydia22 aj my budeme mať brynzove halušky

lucikatn
26. nov 2011

polievku dojedame vcerajsiu kukurickovu a urobim k tomu palacinky. Zajtra vyskusam http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=37328 a plus nieco z tvarohu - bud domaci milacik alebo kolac to este uvidim

kibuk
26. nov 2011

dnes francuzke zemiaky a krupkova polievka 🙂

danielaj
26. nov 2011

@bronia13 to som rada, že chutilo 😉 vieš, záleží určite aj akú ryžu dáš, každá prijme viac či menej tekutiny, ja som to mala akurát 😉

mariana0915
26. nov 2011

babulky potrebujem poradiť ohladom kysnutych zavinov a plnky do nich ☹ chcemurobiť kokosovy ako ho robite vy stači posypať len poceste kokos či niečo ine pridavate este do toho kokosu aby nebol taky rozsypovaci????????a ked robbite kakaovy tak čo donho davate aby tiež nebol taky rozsypovacy?ja som raz robila kakaovy a bol velmi roztsypovaci ☹

kkubekova
26. nov 2011

U nás dnes vyhral segedínsky guláš s knedlíkom a polievka bude buď zeleninková alebo kuracia - ešte sa rozhodnem 😉

abriela
26. nov 2011

@mariana0915 ked robim kakaovy, dam tam kakao a cukor - cukor sa rozpusti sa rozpusti a tym nieje kakao sypke. Cim viac cukru, tym lepsie. Kakao, cukor sa moze pokvapkat aj olejom.
Kysnute kososove som nerobila, ale s maslovym cestom ano. Kokosova plna sa robila tak, ze sa do vyslahanych bielok, pridal cukor a kokos.

janus32
26. nov 2011

@abriela aj ja tak robim🙂

akika722
26. nov 2011

@tiffanka to fakt 😅 na sladko som robila z 1,5L a na slano skro z 1L 😅
na sladko robim klasiku a na slano-davam do toho špaldovu celozrnnu muku,narobim hrubšie palaciny,,,
spenim na oleji cibulku,to toho čerstve nakrajane šampiňony,velky pretlak,ochutim a varim..
potom na každu palacinku dam zmes-cca 2PL,platok šunky,platok syra,stočim,dam na plech a posypem syrom 😀 hotovo..pečie sa cca 20min 😀
mm berie do prace+zajtra čakam navštevu 😀 tak som si ich naplnila a rano hodim do rury

asshanti
26. nov 2011

mame od vcera cestoviny penne s brokolicou, kukuricou a syrovou omackou, mnamky 😀

titkovamiriam
26. nov 2011

Morcacia polievka,paradajkove gule-knedla 😉

sisanka
26. nov 2011

dnes len tortelini v paradajkovej omacke a nalozila som rezne do jogurtu-bude na veceru a na zajtra 😉 a este musim upiect dva kolace - zajtra ma mm meniny 🙂

evkacka
26. nov 2011

u nas sa akurat dusi bravcove masko s hraskom a tarhona 🙂 a bude k tmu uhorka 🙂 a dufam že ostane aj na zajtra 🙂

leleh
26. nov 2011

ja dnes prvykrat hrachovu kasu s opecenou spekackou, volskym okom a chlebik k tomu. Baby poviem vam ze to je riadne syte jedlo a hlavne lacne 😉 Vratila som sa do skolskych cias

vivusika
26. nov 2011

@bv_alexandra mňam, tento pudingoš robievam aj ja 🙂

danielaj
26. nov 2011

@bv_alexandra pudingoš a aj tie hamburgeríky robievam aj ja, Mńam 😉

my dnes polievka z hlávkovej kapusty, pečené kuracie stehná, pečené zemiaky, ryža, kompót a práve som dopiekla perník s jablkami a orechami 😉 zajtra idem piecť zákusky aj cesnakové slané, mm má narodeniny, tak pre kolegov do práce 😉

gianni
26. nov 2011

dojedla som plody mora a hnedú ryžu a dnes kuracie soté s kukuricou,kuracie medajlonky obalené vo vajíčku s ovs.vločkami+ cviklovo-jablkovo-chrenový šalátik

malinovka333
26. nov 2011

pečená kačica a lokše mňam

luy
26. nov 2011

@titkovamiriam zjedia ti detimorčaciu?u mna odmietaju,syn tvrdí že mu je sladká,nemáš nejaký oblbovák nech nezistí že papá morčacinu? 😉

luy
26. nov 2011

@malinovka333 lokše neviem,máš nejaký uplne recept na nich pre blbcov?

titkovamiriam
26. nov 2011

@luy ja ju robim ako klasika kuraciu,kacaciu,hovadziu...z morcacich kridel.krku a vnutornosti,nam nikomu nevadi ta chut a masko je s chrenom mnam mnam 🙂 ,ked tak skus dat menej mrkvy a viac zeleru a petrzlenu 😉
Inak to som mal uz z morky na Vianoce,teraz u nas predavaju a syn tam mal prax-tak mam v mrazaku krasnu rozporcovanu 14kg morku 🙂 a morcacie droby a kridla.

a lokše to je klasika zemiakove cesto 😉 na šulance 🙂

luy
26. nov 2011

@titkovamiriam hej ale mala ešte zeler nemôže,a jedia mi len mrkvu tak mi polievka uplne presladne,a skusiť dat zemiak?nestiahne sladkosť?

sofia2008
26. nov 2011

vyprazany karfiol a ako pochutina cucoriedkovy kolacik 😝

nelinka0401
26. nov 2011

dnešná večera...huspenina od babky 🙂