icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

katkas1
26. nov 2011

@leleh ako si robila tu kasu?Aj ja by som to chcela skusit

malinovka333
26. nov 2011

@luy uvarit zemiaky so supkou,nechat vychladnut,osupat, nastruhat na jemnom struhadle,zmiesat s hladkou mukou a solou,muky tolko aby cesto nebolo tvrde skor take mäkksie.rozdelit na rovnake casti vygulat na pomucenej doske na lokšu,radsej menej muky lebo ked sa gulaju treba pridavat este muku aby sa nelepili, robi sa to na starodavnej platnicke,na suchej,alebo ak nemas mozes aj na suchej teflonovej panvici,nedavm ani vajicko a su krasne mäkucke , potieram ich kačacou masťou,

luy
26. nov 2011

@malinovka333 dakujem som dobrá,predobrá kuchárka ,vid moja postava,ale su vecičky ktoré neviem a tak 😀 😀 😀 😀 dakujem,dakujem

sofinka18
26. nov 2011

@titkovamiriam ja pozeram pecene buchty na mimibazare... a ze ten chlapcek mi je na tych fotkych aky povedomý...pozriem kto pridal recept a to si ty!!! 🙂🙂 zajtra robim tvoje lekvarove buchty ako od babicky 😀

titkovamiriam
26. nov 2011

@luy to neviem zemiak skor sol 🙂

csina
26. nov 2011

@5katarina7 tak tu je 😉 ja som robila dvojdávku, robila som 2 tunely, je to praktickejšie, lebo z toho pekáča mi presne výde cesto na dva kusy a nie je veľa odrezkov.. cesto: z 8 vajec, 120g cukru, 200g mix mletých mandlí a lieskovcov, 4 Pl kakaa... plnka : 4 gaštanové pyré, prichutila som 2 lyž. rumu a kvapkou arómy, 4 šľahačky.. poleva 4 čokolády, 100g cery a 4 Pl mlieka
postup, žĺtky do peny vymiešať s cukrom, pridať kakao, vmiešať polovicu mletých orechov a pol snehu, ľahko vymiešať a pridať druhú polovicu orechov a snehu..vylejeme na papier na pečenie, pekáč veľkosti na dva srnčie chrbty, pečieme okolo 20 min 190°C, medzitým fóliou potiahneme vnútro srnčích foriem, po celej vnútornej stene postláčame gaštanové pyré, vznikne taká gaštanová vanička a povrch naplníme vyšľahanou šľahačkou, pol cesta upečeného dáme na ňu a chrbát obrátime, stihneme formu, fóliu a polejeme polevou a mňam na to 🙂 😉

mojkamirka
26. nov 2011

dnes kapustnica, zajtra k tomu slivkovo makový kysnutý koláč

adulikka
26. nov 2011

streda: bravčové mäso na zelenine a ryža
štvrtok : zemiaky na kyslo a volské oko
piatok:francúzske zemiaky
sobota : zemiakové placky...a nedeľu neviem čo ,len už nech sú to nie zemiaky...

egyptanka
26. nov 2011

dnes paradajkova polievka, fasirky so zemiakovu kasou a uhorkovy salat.

5katarina7
26. nov 2011

@csina ďakujem za receptík,môže to byť strašne dobré presne moje obľúbené chute,určite vyskúšam 🙂

ria_zuzolova
26. nov 2011

Dnes (teda včera 😅 ) mali u detí obrovský úspech pečené mäsové guľky z Billy a k tomu zemiaky. Polievka brokolicová krémová.

bronia13
27. nov 2011

@danielaj ryzu urcite budem robit dalej, manzelovi velmi chutilo!!! este chlebiky musim vyskusat....

katka3012
27. nov 2011

klasika ,ako nedelnajsi obed,polievka slepacia ,kuriatko s ryzou a kompotikom

jajuska1411
27. nov 2011

brokolicova polievka,ryza a maso na zelenine

zajaciq
27. nov 2011

vcera pecena kacka s jablkami, cervena kapusta, lokse a kacacia polievka, dnes tofu/ryza ! 🙂

sonka31
27. nov 2011

kocky, mam kuracie prsia, nejaka rada, ako ich urobit? Aby nebolo stale to iste 🙂 Nieco nie take zvycajne, co mate odskusane u vasich papkacov :D Dakujem.

happy8051
27. nov 2011

morcacia polievka vyvar, morcacie stehna pecene, ryza, ladovy salat

nana80
27. nov 2011

ražniči so zemiakmi a uhorkami

mata71
27. nov 2011

slepačia polievka s rezancami,,,,,,šmatlava kapusta,_ 1kgbravcove kare 30dkg slanina posypane s 1kg kyslou kapustou a zase kare slanina kapusta,,,,,,sikmo do zapekacej misy,pekaca,,,varene zemiaky,,,, salkovy makovy kolac s hruskami...

romea
27. nov 2011

zeleninová polievka, hydinové fašírky s pečenými zemiakmi s tatarskou, palacinky s čerešňovým džemom a na večeru tuniaková pomazánka, ešte by sa mi zišla pomocnica, ktorá by mi pomohla poupratovať

lenka3103
27. nov 2011

treska v smotanovej omacke s brokolicou a cervenou paprikou zapekana so zemiacikmi a parmezanom

babulka123
27. nov 2011

hovadzia polievka , a v ramci setriacich opatreni, masko z polievky s paradajkovou omackou a zemiackami..

zajtra asi spenatove halusky so syrovou omackou { ak neostane paradajkova}

babulka123
27. nov 2011

@sonka31 ja robim rada tak ze na pasiky, do pacu { med, sojovka, olej, kecup, horcica - troska} dam upiect na panvici, do toho troska vody, dusime, potom pridam na pasiky pokrajanu mrkvu, a na kolieska pokrajanny por.. mnamka velika, k tomu ryza

lenka268
27. nov 2011

slizova polievka kuracia, bryndzove halusky

katkas1
27. nov 2011

kuracia polievocka a kuracie nugetky z vemiakovom cesticku, robim ich dnes prvykrat tak dufam ze budu mnam mna lebo pridu poobede svokrovci a ideme trochu oslavovat a k tomu americke zemiaky a zeleninovy salat 😀

titkovamiriam
27. nov 2011

kuracie rezne šalatik 😉

lydia22
27. nov 2011

Kuracia polievka hovadzinka na stave s cestovinou a v rure sa uz pecie pudingos.

cukroska
27. nov 2011

Zapekané cestoviny z brokolicou,šunku a syrovou omáčkou 🙂

jasin
27. nov 2011

po vcerajsich gril hodoch- "light" pizza..

lunana
27. nov 2011

žienky poraďte mi prosím čo s gaštanovým pyré, mám doma aj mrazené ovocie, ale neviem čo s tým 😠