icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

danielaj
29. nov 2011

hŕstková polievka, vyprážané kapustné listy plnené šunkou a syrom, domáci chrenový dressing, pre malú a možno aj pre veľkú slovenská ryža a dusené kuracie prsia na prírodno, 😉 lebo neviem, či mi tú kapustu budú baby jesť 😅

riska
29. nov 2011

@inffinity vysmážaná brokolica je mnamka 😵 😵

atreyu
29. nov 2011

Slepačí vývar a sviečková na smotane...

@danielaj vyprážané kapustné listy?daj recept 😝

trdielko149
29. nov 2011

my dnes krmeova brokolicova polievocka a palacinky si drahy povedal 🙂 tento tyzden urcite chcem robit osuchy mma na ne chuut 😝 a tie vyprazane kappustne listy plnene sem sup ho s receptom znie to dobre@danielaj 🙂

lenocka23
29. nov 2011

@firstbaby do tych knedlickov uz nic ine nedavas? nerozpadavaju sa v polievke? dakujem.. 🙂

vivusika
29. nov 2011

u nás zapekaná cestovina so zeleninou a detskými párkami, polievku dojedáme šošovicovú 🙂

mimikett
29. nov 2011

porovo-cicerova polievocka a lievance s tvarohom a kyslou smotankou - dnes si teda doprajeme 😵

li_la
29. nov 2011

@trdielko149 Aj u nás brokolica veľmi ide! 🙂

li_la
29. nov 2011

Ja dnes pečiem žemľovku. Už som mala veľkú chuť na sladkééé 🙂

mitka2007
29. nov 2011

pecen kuriatko,ryza,fazulova kysla polievocka.

firstbaby
29. nov 2011

@lenocka23 nie, su vyborne, drzia si tvar kvoli struhanke...to cesto musi byt take hustejsie 😉

mojkamirka
29. nov 2011

cestoviny so syrovou omáčkou

danielaj
29. nov 2011

@atreyu
@trdielko149 robila som podľa tohto receptu 🙂
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=1129 a poviem vám, je to veľmi dobré, mňam 😉

lenocka23
29. nov 2011

@firstbaby jaaaaj, som prehliadla tu struhanku... 🙂 som myslela ze nejaky novy recept, lebo so struhankou robim aj ja.... 😉

trdielko149
29. nov 2011

@danielaj Ďakujem 🙂 ja som sa rozhodla a robim este zemiakove pyre s kukuricou a zeleninove karbonatky 😉

dida84
29. nov 2011

My dnes rajčinová polievka, špagety s mletým mäskom na spôsob boloňskej a na večeru urobím palacinky... 😉
@danielaj suseda takto robí aj z kelových listov... 😉

nelinka0401
29. nov 2011

no dnes máme segedínsky guláš s domácou knedlou a zeleninovú polievku

happy8051
29. nov 2011

dnes kremova brokolicova polievka s oprazenou zemlou a zemiaky zapekane s roznymi druhmi syra, ladovy salat. Na veceru toasty

adelaida33
29. nov 2011

zemiakové placky s kyslou smotanou

bibi1711
29. nov 2011

karfiolova polievka a tvarohove rezance...🙂

irsina83
29. nov 2011

dnes a mi vydarila bolognese omacka ale z mletych kuracich prs so spagetami z domaceho pretlaku a zvysny pretlak posluzil na rajcinovu polievocku s tarhonou lebo tak ju ma rada nasa blska krasna 😵 😵 😵

gianni
29. nov 2011

na ranajky: cuketové lečo
na obed: cícerová polievka, pečené prasa z mraziaku,zemiaky a zelen.šalát
na večeru: cícerová nátierka
v priebehu dna: tvarohový nákyp

romea
29. nov 2011

rajčinová polievka s tarhoňou a syrom, špenátové lasagne 🙂 bezmäsitý deň

lubica69
29. nov 2011

@romea a ako robíš prosím ťa ten špenát do lasagní?

natalii6
29. nov 2011

@petruska86 dakujem za recept ta tora vyzera super 😉 a kolko davas tvarohu a cukru? dik

natalii6
29. nov 2011

baby chcela by som spatvit nejaky cestovinovy salat taky co by som dala do pohara poradte prosim nejaky..dakujem

kawasaki17
29. nov 2011

zapekane cestoviny so zeleninou a maskom, malemu zeleninovu polievku a mne a mm cesnacku

katkas1
29. nov 2011

kysla strukova polievka a akurat som dopiekla medovnicky 😀

romea
29. nov 2011

@lubica69 vrství sa - na dno pekáča špenát (na cibuľke podusený mrazený, pridaná soľ, korenie, cesnak, 2 vajíčka, nič iné ako pri klasickom špenáte), bezšamel, plátky lasagní, potom špenát, bezšamel, strúhaný syr, opäť lasagne (nemusíš ich variť, oni sa urobia pri pečení)....a takto dookola, končím vrstvou lasagne, bezšamel a syr, snáď som to nenapísala jak hotentót 😀 .

lubica69
29. nov 2011

@romea ďakujem krásne Ja robievam len paradajkové len bešamel nemáme radi A vajká do špenátu?Je to dobré?Ja len smotanu poznám ale potom je to dosť riedke 😖