Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
my dnes krmeova brokolicova polievocka a palacinky si drahy povedal 🙂 tento tyzden urcite chcem robit osuchy mma na ne chuut 😝 a tie vyprazane kappustne listy plnene sem sup ho s receptom znie to dobre@danielaj 🙂
u nás zapekaná cestovina so zeleninou a detskými párkami, polievku dojedáme šošovicovú 🙂
porovo-cicerova polievocka a lievance s tvarohom a kyslou smotankou - dnes si teda doprajeme 😵
@trdielko149 Aj u nás brokolica veľmi ide! 🙂
Ja dnes pečiem žemľovku. Už som mala veľkú chuť na sladkééé 🙂
pecen kuriatko,ryza,fazulova kysla polievocka.
cestoviny so syrovou omáčkou
@atreyu
@trdielko149 robila som podľa tohto receptu 🙂
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=1129 a poviem vám, je to veľmi dobré, mňam 😉
@danielaj Ďakujem 🙂 ja som sa rozhodla a robim este zemiakove pyre s kukuricou a zeleninove karbonatky 😉
no dnes máme segedínsky guláš s domácou knedlou a zeleninovú polievku
dnes kremova brokolicova polievka s oprazenou zemlou a zemiaky zapekane s roznymi druhmi syra, ladovy salat. Na veceru toasty
zemiakové placky s kyslou smotanou
karfiolova polievka a tvarohove rezance...🙂
dnes a mi vydarila bolognese omacka ale z mletych kuracich prs so spagetami z domaceho pretlaku a zvysny pretlak posluzil na rajcinovu polievocku s tarhonou lebo tak ju ma rada nasa blska krasna 😵 😵 😵
na ranajky: cuketové lečo
na obed: cícerová polievka, pečené prasa z mraziaku,zemiaky a zelen.šalát
na večeru: cícerová nátierka
v priebehu dna: tvarohový nákyp
rajčinová polievka s tarhoňou a syrom, špenátové lasagne 🙂 bezmäsitý deň
@petruska86 dakujem za recept ta tora vyzera super 😉 a kolko davas tvarohu a cukru? dik
baby chcela by som spatvit nejaky cestovinovy salat taky co by som dala do pohara poradte prosim nejaky..dakujem
zapekane cestoviny so zeleninou a maskom, malemu zeleninovu polievku a mne a mm cesnacku
kysla strukova polievka a akurat som dopiekla medovnicky 😀
@lubica69 vrství sa - na dno pekáča špenát (na cibuľke podusený mrazený, pridaná soľ, korenie, cesnak, 2 vajíčka, nič iné ako pri klasickom špenáte), bezšamel, plátky lasagní, potom špenát, bezšamel, strúhaný syr, opäť lasagne (nemusíš ich variť, oni sa urobia pri pečení)....a takto dookola, končím vrstvou lasagne, bezšamel a syr, snáď som to nenapísala jak hotentót 😀 .

hŕstková polievka, vyprážané kapustné listy plnené šunkou a syrom, domáci chrenový dressing, pre malú a možno aj pre veľkú slovenská ryža a dusené kuracie prsia na prírodno, 😉 lebo neviem, či mi tú kapustu budú baby jesť 😅