icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

kralicica
30. nov 2011

dnes má náš synček ondrík meniny, tak som piekla cheesecake, foto snáď večer

kralicica
30. nov 2011

@lyongirl ak chceš soté tak skús kung pao alebo nejakú inú čínsku verziu. ja robievam obľúbené aj kuracie soté so šunkou na pásiky a konzerva kukurice plus jedna sladká smotana, je to super. ak v celku, tak skús naplniť enciánom, alebo špenátom a fetou alebo sušenými paradajkami a nivou... tak robievam ja... okrem klasiky s broskyňou/ananásom/brokolicou a pod.

kralicica
30. nov 2011

@katkas1 ja od oka, jedno bielko, cukor a cca 10 kvapiec citr. šťavy. všetko dám do misky a miešam vareškou až kým to nemá konzistenciu zubnej pasty. potom do mikrotenoveho sačku a urobím dierku.

andyb25
30. nov 2011

@jenie123 ahoj ja k tomu robievam zemiakové pyré 🙂

gucz
30. nov 2011

u nás dnes varené zemiaky a pečená ryba (kocky z alijašskej tresky)

andyb25
30. nov 2011

my dnes parené buchty, alebo ovocné gulky z mrazáku 😎

nordi
30. nov 2011

@lucikatn no ake bolo tie fasirky tofu ako to chutilo dnes alebo zajtra to chcem skusit

kibuk
30. nov 2011

zienky idem po radu,svokra mi poslala za flasku pomletych skvariek... no a neviem co s nimi a nema mi to kto doma zjest... co mam spravit okrem kolacikov? nejaku pomazanku aby skvarky nebolo citit? dakujem 🙂

wilagrande
30. nov 2011

@kibuk ja ich pomeliem aj s lecom dam korenie sol a vajicka na tvrdo ak niekto chce prida aj cibulku je to velmi chutne mnaam mnaam 🙂

gabika11
30. nov 2011

ahojte tka dnes som dojedla Poleivku z maslovej tekvice mnamka velka http://www.receptyavarenie.sk/37/vonava-tekvico..., a otec tu bol, tka jedol este hovadziu polievku , ja uz na nu nemam chut. A este ryza s hraskom a dusene kuracie prsia na zavore so zeleninkou findus, trosku suchsie sa to zdalo byt, ale mne to nevadi 😉
a pred chvilkou som dovarila Kremovu porovo zemiakovu poliekvu, tiez fajnotka.
A od pondelka tu nebudem moct sa ist inspirovat lebo zacinam s dietkou Najedzte sa do stihlosti, tak hadam budem mat silnu volu a vydrzim 😉

lussy23
30. nov 2011

@kralicica krásne emdovníčky
a my sme dnes mali ešte ten perkelt a zajtra mame Francuzke zemiaky.

egyptanka
30. nov 2011

Dnes na obed brokolicova kremova polievka a pirohy so slivkovym lekvarom+sulance s makom a na veceru spagety.
Zajtra uz navarena zeleninova polievka s bryndzou a hrachovy privarok.

egyptanka
30. nov 2011

@gabika11 dieta??? pred sviatkami??? 😲 😲 ... pevnu volu prajem

murinka
30. nov 2011

dnes som robila vyprazany karfiol a teraz sa dovarila kysla kapusticka mnnnaaaam 😎 takze zajtra mam volno

lucikatn
30. nov 2011

@nordi no musim povedat ze boli velmi dobre - ale my tofu mame radi a celkovo taketo jedla takze pre nas to bolo fajn 😉 vyskusaj a uvidis ci je to podla vasho gusta.... ale mozem odporucat 😎

babul83
30. nov 2011

granatir dnes. A ešte cesnakové motýliky a hviezdička.

luy
1. dec 2011

Rybka na masle,zemiakové pyré a polievka co dum dal /kuknem aku zeleninu mám ,podusim na masle,voda,koreniny,bujon,a nahádžem dnu krupicové halušky/,malá má ešte tekvicovú polievočku a rybku bude papat aj ona

firstbaby
1. dec 2011

u nas dnes zapekana brokolica a polievka bude z bielej fazulky s mrkvou 🙂

kibuk
1. dec 2011

dnes fasirka zo syrom a zemiaky na kocky uvarene potom dopeciem a sosovicova polievka s mrkvou 🙂

katka3012
1. dec 2011

dnes budeme mat kelovu polievocku a kedze sme vcera nerobili granadir,tak si ho spravime dnes

nordi
1. dec 2011

dnes paradajkova polievka a tie spominane fasirky -tofu syr,mrkva,cuketa.... a zemiakova kasa k tomu

gumkacik
1. dec 2011

u nas hrachova kasa a k tomu domaca klobasa.a detom kuracie prsia s ryzou keby nechceli kasu hrachovu . a polievka zeleninova zo vcera

romea
1. dec 2011

kapustová polievka, pečené rebierka a zemiaky, plnené medové pláty

romea
1. dec 2011

@gabika11 tú dietku poznám, aj keď som ju nedržala úplne presne, lebo kopec vecí z detoxikačného programu nemám rada, ale dodržiavala som tie zásady čo píše v knihe a fakt mi to pomohlo, cítila som sa veľmi dobre aj som trošku schudla, ale najmä sa mi prečistilo telo, upravil sa mi menštruačný cyklus. Potom som prestala - tehu a teraz keď skočním s kojením tak sa na ňu chystám 🙂

gumkacik
1. dec 2011

@romea ahoj prosim ta a ka to je dieta a kde ju najdem

iinuska
1. dec 2011

kelovy privarok, masko, chlieb

romea
1. dec 2011

@gumkacik je to knižka od Anety Mačingová - najedzte sa do štíhlosti, skús to zadať do google, alebo ak mi pošleš e-mail, mám čast knižky oskenovanú v PC, chýbajú jej 2 posledné kapitoly, ale to ti úplne v pohode stačí 🙂

lussy23
1. dec 2011

no keďže ostali halušky z perkeltu, ubdú dnes halušky s vajcom a zajtra tie francúzke. A dnes uz snad konečne zamiesim na medovníky, už sa na to chystám od minulého piatku

titkovamiriam
1. dec 2011

kuracie stehna na broskyni a syre,ryza a kelová polievka 🙂

romea
1. dec 2011

@gumkacik ☹(( hľadala som ju v PC a už som ju asi vymazala, lebo som si kúpila minule originál knihu