Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@lyongirl ak chceš soté tak skús kung pao alebo nejakú inú čínsku verziu. ja robievam obľúbené aj kuracie soté so šunkou na pásiky a konzerva kukurice plus jedna sladká smotana, je to super. ak v celku, tak skús naplniť enciánom, alebo špenátom a fetou alebo sušenými paradajkami a nivou... tak robievam ja... okrem klasiky s broskyňou/ananásom/brokolicou a pod.
u nás dnes varené zemiaky a pečená ryba (kocky z alijašskej tresky)
my dnes parené buchty, alebo ovocné gulky z mrazáku 😎
zienky idem po radu,svokra mi poslala za flasku pomletych skvariek... no a neviem co s nimi a nema mi to kto doma zjest... co mam spravit okrem kolacikov? nejaku pomazanku aby skvarky nebolo citit? dakujem 🙂
@kibuk ja ich pomeliem aj s lecom dam korenie sol a vajicka na tvrdo ak niekto chce prida aj cibulku je to velmi chutne mnaam mnaam 🙂
ahojte tka dnes som dojedla Poleivku z maslovej tekvice mnamka velka http://www.receptyavarenie.sk/37/vonava-tekvico..., a otec tu bol, tka jedol este hovadziu polievku , ja uz na nu nemam chut. A este ryza s hraskom a dusene kuracie prsia na zavore so zeleninkou findus, trosku suchsie sa to zdalo byt, ale mne to nevadi 😉
a pred chvilkou som dovarila Kremovu porovo zemiakovu poliekvu, tiez fajnotka.
A od pondelka tu nebudem moct sa ist inspirovat lebo zacinam s dietkou Najedzte sa do stihlosti, tak hadam budem mat silnu volu a vydrzim 😉
Dnes na obed brokolicova kremova polievka a pirohy so slivkovym lekvarom+sulance s makom a na veceru spagety.
Zajtra uz navarena zeleninova polievka s bryndzou a hrachovy privarok.
dnes som robila vyprazany karfiol a teraz sa dovarila kysla kapusticka mnnnaaaam 😎 takze zajtra mam volno
granatir dnes. A ešte cesnakové motýliky a hviezdička.
Rybka na masle,zemiakové pyré a polievka co dum dal /kuknem aku zeleninu mám ,podusim na masle,voda,koreniny,bujon,a nahádžem dnu krupicové halušky/,malá má ešte tekvicovú polievočku a rybku bude papat aj ona
u nas dnes zapekana brokolica a polievka bude z bielej fazulky s mrkvou 🙂
dnes fasirka zo syrom a zemiaky na kocky uvarene potom dopeciem a sosovicova polievka s mrkvou 🙂
dnes budeme mat kelovu polievocku a kedze sme vcera nerobili granadir,tak si ho spravime dnes
dnes paradajkova polievka a tie spominane fasirky -tofu syr,mrkva,cuketa.... a zemiakova kasa k tomu
u nas hrachova kasa a k tomu domaca klobasa.a detom kuracie prsia s ryzou keby nechceli kasu hrachovu . a polievka zeleninova zo vcera
kapustová polievka, pečené rebierka a zemiaky, plnené medové pláty
@gabika11 tú dietku poznám, aj keď som ju nedržala úplne presne, lebo kopec vecí z detoxikačného programu nemám rada, ale dodržiavala som tie zásady čo píše v knihe a fakt mi to pomohlo, cítila som sa veľmi dobre aj som trošku schudla, ale najmä sa mi prečistilo telo, upravil sa mi menštruačný cyklus. Potom som prestala - tehu a teraz keď skočním s kojením tak sa na ňu chystám 🙂
kelovy privarok, masko, chlieb
no keďže ostali halušky z perkeltu, ubdú dnes halušky s vajcom a zajtra tie francúzke. A dnes uz snad konečne zamiesim na medovníky, už sa na to chystám od minulého piatku
kuracie stehna na broskyni a syre,ryza a kelová polievka 🙂

dnes má náš synček ondrík meniny, tak som piekla cheesecake, foto snáď večer