Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
tak dnes u nas ... exkluzivne po prvy krat morčacie stehna na červenom vine s bazalkou ako priloha pečene zemiačky .. a cesnačka na želanie mužicka 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
Včera sme si robili palačinky a na dnes mm spravil vyprážané bravčové mäsko s bylinkovou omáčkou a ja som k tomu spravila ryžu s kukuričkou... Aj keď obedujem sama, lebo mm je v práci... :(
pecene rebierka - uz sa tesim
ahojte tak my dnes kura na kapuste,recept videla este moja babka v telke,ked zila ovsem.... moje sestry a ja ked sme to polovickach chceli uvarit tak prevracali ocami,ze co to ako je kura na kapuste..ale ono je to take super,ze polovicky to najradsej maju🙂, rychlo,lacno, jednoducho🙂
Lasagne, slepacia polievka
tak dnes mame kuracie kridielka zo zemiacikmy
kolozvarska kapusta
hovädzia polievka (z domácej jalovičky) a španielske vtáčky s ryžou. Prplačka, ale stojí za to, mňam 😝
klasika slepačia polievka, mleté rezne so syrom, zemiaková kaša, bravčové karé na prírodno, slovenská ryža, domáca čalamáda, kompótik, na čo má kto chuť 😉
zeleninová polievka,mletý rezen zo syrom,zem.kaša
Klasika. Kuracia polievka, pečenú kura, ryža a jahodový kompót.
hubová omáčka, kura na paprike cibuli pive, pečené zemiaky, ryža, marhuľ. kompót, cookies (pomarančovo bieločokoládovo orieškové
No u nas to dnes bola hovadzia polievocka s rezancami, paradajkova omacka, hovadzinka z polievky a knedlik a ako dezert puding, kedze som dnes strasne leniva a manzel si este zmyslel zemiakove placky 😉
a na ranajky sme mali rybaciu pomazanku - MNAM 😝
testoviny s mletym masem v rajcatove omacce...a navrch male smazene mini karbanatky (2cm) ..vse posypane parmazanem
my sme dnes mali kuraciu polievku, morcacie stehno na divoko s karamelizovanou cibulkou a zemiakovou kasou a makovy zavin.. 🙂
@titkovamiriam piekla si ich v rúre?
@sima.p ano 😉
Zienky, ako robite ten mlety rezen?
@katy2 ja robievam priblizne takto http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=17088, len z bravcoveho masa,nedavam take koreniny,iba klasika sol,ml.cierne korenie a syru priblizne 30 dkg na 1 kg masa a tiez ho robim v cesticku,ale predtym ako dam do cesticka obalim v muke
@titkovamiriam diky, na zajtra mám obed
páči sa dalsi link na Vianocne pečenie:
http://vianocnetrhy.sk/vismo/zobraz_dok.asp?id_...
slepacia polievka.rybie fasirky a zemiakova kasa s porom
tak dnes sme mali kremovu brokolicovu polievku a chilli con carne....mnamka bola... a zajtra to dojedame 😀 😀
dnes boli obratene rezne z bravcovej panenky a ryza k tomu...a sacherova torta
Baby, neviete nejaký recept, niečo kašovité? Vybrali mi mandle, môžem zatiaľ len kašovité jedlá a pyré mi tečie už aj z uší...

@vivusika nooo vyzera to zaujimavo,len ja som skor chcela take do poharov a so slahackou,mam jeden recept,ktory robim ,ale chcela som vyskusat nieco ine 😉 😉 ja mam taky,co sa robi len s vodou,je chutny,ale jedla som uz aj lepsie napr. v cukrarni,len neviem ako to tam robia 😒