Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
ja dnes bravčové so šípkovou omáčkou a knedľou, polievka hrachová
my dojedáme zo včera-zeleninová polievka a segedínsky guláš a pre malú som urobila kur.prsia na zelenine,ryžu a k tomu si vypýtala zavárané uhorky a cviklu🙂
@daniz kuk tu je original postup 😉 http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=24921
drobcovi idem urobiť zemiakovú polievku s vajíčkom a my si upečieme domáce zabijačkové hurky, s chlebíkom a kyslou uhorkou 😉 , juj už nech príde z tej roboty, lebo u nezostane 😀
dnes nevarim-dojedame od vcera a ideme poobede piect medovnicky 🙂
perkelt s cestovinou, paradajkova polievka pre maleho a pre mm, oni ju zboznuju, ja mam od vcera zeleninovu 🙂
dnes dojedáme slepačiu polievku, halušky s kapustou budú, keď príde manžel z roboty
čo zvyknete variť na prvý a druhý sviatok vianočný?...
Idem zamiesit na medove trubicky, plnene karamelovym kremom http://www.prozeny.cz/pavlac/vase-recepty/vanoc... (obrazok neni k receptu, je len ilustracny) Kazdy rok robievam na Vianoce marlenku, no tento rok uz nevladzem poriadne stat, co ma babo v brusku vsade tlaci, bo na Vianoce mam termin, tak idem nieco jednoduchsie vyskusat aby bolo pre kazdy pripad 🙂 Pekny den zelam.
chystám sa robiť snehové pusinky a rumové guľky z odrezkov.... len sa vás chcem opýtať či na to nie je ešte skoro lebo ja na Vianoce nepekávam a mám obavy či to nebude obschnuté?
rizoto z vykostených kuracích stehien, veľa mrkvičky,hrášku a inej zeleninky čo dom dal 🙂 a konečne idem urobiť cesto na medovníčky, vanilkové rožky a medvedie labky 😀
ja dnes pecene zemiaky v rure so zakysankou a zo vcera je tam este gulas
Dnes rychla vecera ,zemiaky na plechu s tatarkou
@bianka1 ja budem asi tiez robit kolieska, viac sa mi paci obidva konce ponamacat, a cikcakato pofrkat, mozno este vyvalat v mletych orechoch, uvidim ale asi to bude jediny kolac co spravim, som dost groggy z tohto tehotenstva, este zopar obchodov musim obehnut kvoli darcekom... Snad to zvladnem 😝
u nas sme na obed dojedali co zostalo po vikende, kuracia polievka, mala jedla halusky s bryndzou a my s tatinom sme si urobili vyprazane sampinony so zemiakovou kasou a uhorkovym salatom 😉
Aj my dnes dojedame - kuracia poliecka a tavie hrby s hranolkami. A dnes som konecne zamiesila na medovnicky, takze zajtra mozem veselo piect 🙂
kuracie rezne s chlebom... zemiakovy salat sa nedal jest'! 😠 ☹
dnes sme mali kuracie mäso so zeleninou + hranolky + zeleninove rizoto
zajtra budeme mať pangasiusa na masle so zemiakovou kašou =)
no,tak my jemnu kukuricovu polievku a zapekane kuracie prsia s ananasom,syrom a k tomu ryza.
špenátová polievočka a cuketovo-zemiakové placky, smotanovo-ovocné poháre 🙂

a ináč v sobotu pečienka - dusená + ryža a šamp. polievka - kyslá
nedeľa - kurací stroganov, opekané zemiaky a piekli sme orieškové kvietočka a linecké - lepené - len pozliepať.