Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
inak plnku som uvarila a skusila som to spravit do mlieka a vznikol super puding-samozrejme nie pre male deticky no moje ,,male,,20r dieta zjedlo dve misky s poskotmi 😀 😀 😀 😀
@abriela ak myslis v princezkach tak ano,take ako linecke http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=35684&use...
@titkovamiriam dakujem za radu 😉
@titkovamiriam aj ja som lepila mačie oči 😉
@titkovamiriam dakujem za receptk, labky napecene.
pekne ranko 🙂
dnes kuracia polievka z nedele a zemiakove placky
my mame tiez aspon 30 rocne formicky, ale nikdy ich neumyvame,,,,,,pred pecenim ich vysypeme mukou, bez natierania, vzdy to ide krasne vyklopit,,,,,,,potom len utriet, neumyt!!!!
@danielaj prosim ta, to kedy stihas tolko napiect? ja to robievam tak, ze mam recepty, kde si vecer ked malinky hajaju nachystam cesto a ked pride Sebi zo skolky a sa vyspinka, tak pecieme. Ale kazdy den jeden druh 🙂 vcera sme robili zliepanych snehuliakov...viem ze maju byt kvetinky, alebo hviezdicky, ale Sebi chcel malinkych snehuliacikov 🙂
Za chvilu sa idem pustit do kolaca na tu skolkarsku vianocnu besiedku, takze dneska bude len ten spenatik a vecera este langose 🙂 Vcera nebol manzel doma, takze super, ze to cesto moze byt v ladnicke aj na druhy den. 🙂
@danielaj tie pofrkane čokoladou to su tie citronove 😀 😀 😀 nevyšli ako som chcela,nič,chutia im aj tak 😀
a tie kornutky,z tych som bola sklamana a moje dieťa ich vskoro všetke pojedlo 🤐 som myslela že sa pogrca,aj som ich už schovala a on snoril a každe rano kym sme spali vyjedal 😲
ahojte, sice neprispievam nejak extra do tejto temy, no sledujem Vas pozorne 😉 😀
upiekla som teda ježkov, capucino rohliky-teda srdiečka ,rohlik nemam a ešte ich musm namačat do čoko ,a tie citronove klbka,všetky su chutovo vyborne, ježkovia trochu tvrdí...nevadí, ved sa učím 😵
ale mam prosbu, poradite mi nejake ale už nie suche kolačiky? všetko mam suche chcela by som aj nejake s plnkou...dakujem vam .
Jeeeeeeeeeej ti jezkovia su krasny. Nepostrehla som tu recept, prosim hodite mi niektora link?
dnes domaca jeternička opekane zemiaky a domaca kysla kapusta 😝 😝 😝 😝 😝
fazuľková polievka na kyslo a kačacia pečen s ryžou a jablkovým kompótom.
ahojte, ja som akurát dokončila španielske vtáčiky a zemiakovú kašu, mňam, super sa mi mäsko podarila, manžel aj synček budú spokojní 🙂
janulabj ti jezkovia by ti nemali na druhy den zmaknut-nieje to podobne cesto ako na linecke?
slovensku ryzu s kuracim maskom na zeleninke

@eva7780 ako chuti cesto, je krehke?