icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

libka1
30. dec 2011

@sisanka ahoj, das prosim recept na tu avokadovu natierku, mam tu 2 avokada a akurat vymyslam ze co s nimi... natierku co som kedysi skusala mi nechceli jest... 😅
my dnes budeme mat palacinky, este neviem ci naslano alebo nasladko 😅 a kremovu cesnakovu polievku s krutonmi a na veceru asi spravim zemiakovu babu alebo placky

sisanka
30. dec 2011

@libka1 ja ju robim jednoducho..avokado vydlabnem,trosku pokvapkam citronom,dam cesnak-take 2 struciky,vegetu a syrokrem... 🙂 a toto mam celkom rada aj na cestoviny...

kibuk
30. dec 2011

dnes podojedame a na zajtra a novy rok robime svieckovu na smotane a silny bravcovy vyvar 🙂

danielaj
30. dec 2011

aj my dnes dojedáme zo včera, deťom urobím asi palacinky, alebo rezance s tvarohom 🙂

pancake
30. dec 2011

fazulova na kyslo 😎

pancake
30. dec 2011

nemáte recept na domáce krutony? lebo kupované su dost drahé. 😉

l.lara
30. dec 2011

@pancake ja nakrajam chlieb a hodim do rury zapiect.

pancake
30. dec 2011

@l.lara to robím aj ja do cesnačky. tak to odteraz volám krutony 😀 😀

mitka2007
30. dec 2011

no ja dnes varim kapustnicku,ale papat sa bude az zajtra,odstata je lepsia a to znamena,ze sa dnes necham od manzela pozvat na pizzu. 😀

mrkvakatka
30. dec 2011

závitky ala chladnička...treba len maso...ja robím s morčacieho a to čo nájdem v chladničke...niečo na sposob vtáčkov

ikika
30. dec 2011

My dnes maskovu polievocku a zemiakovu omacku s bravcovym maskom... 😵

janulabj
30. dec 2011

baby tak ma napadlo, robite niekotra sushi? nejake receptiky nemate? isto su aj nejake na slovensky sposob, tak by som skusila : diiky
inak u nas normal kuracia polievka a druhe zemiačky na kyslo 🙂 asi s vajičkom 🙂

elise
30. dec 2011

kremová cesnaková polievka s chlebom

adelaida33
30. dec 2011

šošovicová polievka s koreňovou zeleninou
a dojedáme koložvársku kapustu

elise
30. dec 2011

na večeru budu opekane zemiaky so struhaným syrom🙂

ellit
30. dec 2011

Dneska deti dojedaju kuraciu polievku, starsi syncek spolu somnou mame ovocne knedliky plnene slivkami, posypane struhankou, cukrom a poliate masielkom. Manzel dojeda kuracie sote s ryzou a maly mu kradne z taniera 🙂

mrkvakatka
30. dec 2011

no a tu upečené závitky...som sa až prejedla..

bubinko83
30. dec 2011

baby a idete aj zajtra varit? Alebo len take chutovky?

bzuco
30. dec 2011

u nás dnes fazuľová polievka s párkom a jaternička, zemiaky, čerstvá kapusta...mňaaaa, 🙂 🙂 🙂 🙂

@bubinko83
jasné, navarím niečo slávnostnejšie

bubinko83
30. dec 2011

@bzuco aj my mame dnes fazulovu polievku 😉 Ja rozmyšlam že zajtra nakrajam niečo na studene misy ,uvarim udene a to si dame s chlebikom a chrenom,lebo šalat moc nemusime zemiakovy.

akika722
30. dec 2011

dnes-bryndzove halušky
zajtra-špagety
pozajtra-šošovicova polievka+knedlik /ešte neviem s akym mäsom 😅 / mm chce segedín,syn chce madarsky gulaš a mladši syn-tomu je jedno,ten zbaští všetko 😀
totot su priania mojho draheho dieťaťa 😀

vivusika
30. dec 2011

u nás dnes paradajková polievka so syrom, rezance s vajíčkom 😀

lussy23
30. dec 2011

@luy ďakujem. Mne býva po nrmalnej sviečkovej dosť ťažko, tak som rada, že som tu objavila takýto recept, ktorý je ľahší=)

luy
30. dec 2011

@lussy23 nemusiš s jogurtom môžeš aj s kyslou smotanou,nie je to ťažké na žalúdok

lussy23
30. dec 2011

@luy ok. Potom dám vedieť, ako chutilo 🙂

titkovamiriam
30. dec 2011

Cafte po troch dnoch oddychu 🙂
Dnes varim ale az na zajtra a pozajtra.Urobim majonezový salat,ale s jogurtom a čínskou zeleninou 🙂 .Zajtra na obed bude morcacie na prirodno a rezne,zemiaky,ryza a na veceru salat,niake salamiky,zeleninka,upeciem slane tycinky,bryndzove a tvarohove a rožteky.Sladke nerobim nic este mame zasoby.sparvim zo tri natierky-syrovu,brandzovu a maskovu/to spravím vývar a z uvareneho masa a zeleniny natierku/.Samozrejme kapustnicu.na Novy rok nejeme zo zvyku hydinu ale udene so salatom.Tak to je raz dva.Takze budu niake jednohubky a podobne hovadinky.michal tu bude mat zo 5 kamaratov tak bude veselo ako vlani.

ukana
30. dec 2011

baby, mám v chladničke udene maso, čo k tomu, resp. do akeho receptu to zakomponovať na zajtra? zem.šalát už nechceme, som ho predvčerom vyhadzovala, čo sa nedojedol 😖

elise
30. dec 2011

@ukana skus ho natenučko nakrájať a spraviť rolky alebo krabi šalát- krabie tyčinky naparíš a posekáš na jemnučke kusky napariš a postruhaš kusok zeleru a postruhaš jedno jablčko osoliš okoreniš pridáš trošku šťavy z citrona a dáš lyžičku cukru môžeš majolku dať ale my dávame biely smotanový zvolenský jogurt.

egyptanka
30. dec 2011

@ukana vyvar ho vo fazulovej polievke a potom samotne podavaj len s uhorkami, calamadou, baranimi rohami, feferonkami a horcicou a chlebom 🙂

ukana
30. dec 2011

@elise , to vyzerá super 😉 dakujem 🙂