Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
dnes podojedame a na zajtra a novy rok robime svieckovu na smotane a silny bravcovy vyvar 🙂
aj my dnes dojedáme zo včera, deťom urobím asi palacinky, alebo rezance s tvarohom 🙂
fazulova na kyslo 😎
nemáte recept na domáce krutony? lebo kupované su dost drahé. 😉
no ja dnes varim kapustnicku,ale papat sa bude az zajtra,odstata je lepsia a to znamena,ze sa dnes necham od manzela pozvat na pizzu. 😀
My dnes maskovu polievocku a zemiakovu omacku s bravcovym maskom... 😵
baby tak ma napadlo, robite niekotra sushi? nejake receptiky nemate? isto su aj nejake na slovensky sposob, tak by som skusila : diiky
inak u nas normal kuracia polievka a druhe zemiačky na kyslo 🙂 asi s vajičkom 🙂
kremová cesnaková polievka s chlebom
šošovicová polievka s koreňovou zeleninou
a dojedáme koložvársku kapustu
na večeru budu opekane zemiaky so struhaným syrom🙂
Dneska deti dojedaju kuraciu polievku, starsi syncek spolu somnou mame ovocne knedliky plnene slivkami, posypane struhankou, cukrom a poliate masielkom. Manzel dojeda kuracie sote s ryzou a maly mu kradne z taniera 🙂
baby a idete aj zajtra varit? Alebo len take chutovky?
dnes-bryndzove halušky
zajtra-špagety
pozajtra-šošovicova polievka+knedlik /ešte neviem s akym mäsom 😅 / mm chce segedín,syn chce madarsky gulaš a mladši syn-tomu je jedno,ten zbaští všetko 😀
totot su priania mojho draheho dieťaťa 😀
u nás dnes paradajková polievka so syrom, rezance s vajíčkom 😀
Cafte po troch dnoch oddychu 🙂
Dnes varim ale az na zajtra a pozajtra.Urobim majonezový salat,ale s jogurtom a čínskou zeleninou 🙂 .Zajtra na obed bude morcacie na prirodno a rezne,zemiaky,ryza a na veceru salat,niake salamiky,zeleninka,upeciem slane tycinky,bryndzove a tvarohove a rožteky.Sladke nerobim nic este mame zasoby.sparvim zo tri natierky-syrovu,brandzovu a maskovu/to spravím vývar a z uvareneho masa a zeleniny natierku/.Samozrejme kapustnicu.na Novy rok nejeme zo zvyku hydinu ale udene so salatom.Tak to je raz dva.Takze budu niake jednohubky a podobne hovadinky.michal tu bude mat zo 5 kamaratov tak bude veselo ako vlani.
baby, mám v chladničke udene maso, čo k tomu, resp. do akeho receptu to zakomponovať na zajtra? zem.šalát už nechceme, som ho predvčerom vyhadzovala, čo sa nedojedol 😖
@ukana skus ho natenučko nakrájať a spraviť rolky alebo krabi šalát- krabie tyčinky naparíš a posekáš na jemnučke kusky napariš a postruhaš kusok zeleru a postruhaš jedno jablčko osoliš okoreniš pridáš trošku šťavy z citrona a dáš lyžičku cukru môžeš majolku dať ale my dávame biely smotanový zvolenský jogurt.

@sisanka ahoj, das prosim recept na tu avokadovu natierku, mam tu 2 avokada a akurat vymyslam ze co s nimi... natierku co som kedysi skusala mi nechceli jest... 😅
my dnes budeme mat palacinky, este neviem ci naslano alebo nasladko 😅 a kremovu cesnakovu polievku s krutonmi a na veceru asi spravim zemiakovu babu alebo placky