Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@sisanka vuau ze 13l!!!!! a samozrejme aj k omacke ci rizoto 😉a ja by som si ho dala len tak s chrenom a čerstvým chlebom...
@titkovamiriam 😀 😀 😀 nooo boli u nas nasi,aj svokrovci tak sme vytiahli velky hrniec 😀 kazdemu som nabalila domov a uz je po kapustnici,chvalabohu ! 😀 ja lubim s horcicou len tak,len toho som sa uz tiez dojedla 😀 preto rozmyslam nad nejakou zmenou 😉
ja mam este navarenu drzkovu a sosovicovu tak idem len dokupit cerstvy chlebik 😝 ak by tata moc protestoval uvarime si klobasku 🙂
no mozem skonstatovat ze kuracia fasirka bude natrvalo zaradena do naseho jedalnicka.. ze aka mnaaamka..
Dnes nedeľná polievka a rezne v cestíčku a vajíčkovo- zemiakový šalát
Prosím vás nemáte niekto tip , čo urobiť z vaječných bielkov? Mám ich asi 12. Ďakujem za odpovede.
😉 my sme dnes dojedali a zajtra už budem variť, vypražím karfiol, zemiačky a nejaký šalátik, koláčov ešte máme celú kopu 😉
Dojedáááme
na večeru -krupicová kaša 😀 😀 😀 😀
@babulka123 daj recept. prosím 😉
my majonezovy šalat a faširka, deti karfiolová polievka a sviečková. dojedáme čo sa dá 😎
@pancake kur. masko { mala som 3 ks prs} som dala do mixera, k tomu malu cibulu, jeden maly strucik cesnaku , rozmixovala, 1 vajicko, troska soli, troska cierneho korenia, majoranka, a namoceny rozok v mlieku , vsetko som pomiesala a do toho som zamiesala podusenu zeleninku { babykarotka, kukurica, hrasok] celu masu som dala na vymasteny a struhankou vysypany pekac, sup do truby, zakryte alobalom , potom som to odokryla { asi po 20 min} a do;piekla..
no teeeeeeeeeeeeeeda....vyzerá to super....ale ja uz som sa dala na diétu...bilancia tohtoročných Vianoc + 6 kg pomooooooooc
no ja som sa na zajtra rozhodla varit zemiakove pyre...na to mam chut uz dlhy čas k tomu nejake oprazene kuracie masko na zelenine na sposob číny a polievka maďarská zemiaková...teraz som ju našla ako prvú na nete, tak môžem ísť kludne spať...dobrú noc
dnes len výborný tuniakový šalátik a ostalo aj na zajtra, nakoľko zajtra nebudem mať čas variť 😀
Baby, poradte mi nejakú fajn panvicu, na ktorej sa dá variť bez tuku, príp. s minimom tuku a dlho vydrží, príp. akej sa mám vyvarovať..... ak nechcete zahltiť túto tému o varení panvicami, môžete aj IP... Ďakujem
potrebovala by poradiť ,máme 7 paradajek a nikomu už nechutia...tak na čo ich použiť ,buď do nejakej omáčky , alebo nejaké jedlo z nich spraviť ,aby sa minuli .
dnes kuracie rezne v cestíčku a zemiaky k tomu
gulášová polievka, vyprážaný karfiol, zemiaky, domáca tatarka 🙂
u nas dnes po vsetkych tych sviatkovych menu konecne nieco lahsie a hlavne ine - vajickova rascova polievka a cestoviny so syrovou omackou 😉
U nás bude dnes rajčinová polievka a rizoto
poradite nejaky dobry recept z kuracich stehien? Nechcem ich len klasicky upiect.
@perlaoceanu ja robievam na skorici, mnam 😝 zemiaky nakrajat na kolieska, posolit, pridat trosku oleja, na kolieska nakrajanu cibulu a cesnak a mletu skoricu, cele to zmiesat a vysypat na pekac.. kuracie stehna tiez posolit, okorenit, "poskoricovat", prikryt alobalom dat piect. ked je masko a zemiaky makke, stehna dame na chvilu prec, zemiaky riadne pokecupujeme, polozime na ne opat tie stehna, aj na tie dame kecup a dame zapiect.. mnaam, je to vyborne, ja to idem tiez dnes robit a nebojte sa tej skorice, urobi to fakt dobru chut.. zvyknem na to minut tak stvrt sacku tej skorice a cibule davam dost vela..
my dnes robime palacinky🙂
ja dnes urobim koprovu omacku s maskom z kapustnice,vajickom,knedlou,zemiakmi-kto ako bude chciet a sosovicovu polievku 🙂

@titkovamiriam ano v kapustnici,varili sme v 13litovom hrnci a masa tam bolo tolko ze sme sa ho uz nejako objedli cela rodina a ziada sa nam uz nieco ine,tak jedna krkovicka ostala...pomazaniek sme sa tiez uz dojedli 😀 rozmyslam ze urobim dnes koprovu omacku a co sa nezje tak supnem asi do mrazaku na rizoto 😀