icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

claudica
3. jan 2012

@jajusa z bielkov zvyknem robiť toto: http://www.toprecepty.sk/recept/2320-mandlove-l..., ja to robím s orechami a je to výborné 😉

cestovatelkaandrea
3. jan 2012

my mame dnes lekvarove perky s orechami 😉 mnam

titkovamiriam
3. jan 2012

dnes zelerova polievka s cesnakovymi krutonikmi a granatír 🙂

titkovamiriam
3. jan 2012

@perlaoceanu tiež sa priklanam ku skoricovemu:
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=34540 a samozrejme to ide robit zo vsetkeho druhu masa 😉

maryennn1
3. jan 2012

no, nám dnes prídu svokrovci tak sa musím trošku vytiahnuť 😀 preto robím slepačiu polievočku a moje špeci kuracie kocky na zeleninke, k tomu zemiaková kaša a môj drahý sa sľúbil, že urobí kapustový šalát... uff..len aby sa to stihlo 😀

kibuk
3. jan 2012

dnes fazulova polievka so smotanou a francuzke zemiaky 🙂

viki2912
3. jan 2012

ja nevarim nic...proste sa mi nechce,mala je zla a pocas sviatkov som sa navarila az az...este sme robili aj oslavu 1 narodenin nasej sofie,prisla rodina,som opat varila,uz budem varit az na troch kralov.

vivusika
3. jan 2012

špenátový prívarok, volské oko, varené zemiaky 😉

adelaida33
3. jan 2012

Zemiakový paprikáš s bielou fazuľou a klobáskou

daniz
3. jan 2012

Asi zemiakovú polievku, a mäso sa ešte od Silvestra kúpe v náleve, tak to a k tomu zemiačky s pažítkou.- to na zajtra a dnes budú minipizze - pomíňame údené, šunky, syry...

kralicica
3. jan 2012

baby mam doma 3 šľah. smotany čo dodnes treba minut,. poradte mi surne nejaky recept - polievka, druhe (nie kuracie) alebo nejaky dezert, ale zakusky radsej nie uz mam dost po sviatkoch... dakujem

bodka13
3. jan 2012

@kralicica zapekané cestoviny alebo zemiaky 😉

sisanka
3. jan 2012

@kralicica daj do mraziaka a potom ju kludne mozes pouzit do nejakej omacky alebo polievky 😉

elise
3. jan 2012

@kralicica 1 šľahačková smotana a pol kg hladkej muky zamiesiť (s počiatku ide ťažko ale potom sa to spoji) vyvalkáš a rozdeliš na 3 časti a výjdu ti 3 cestá na štrudle alebo na slano podla toho akou plnkou naplniš.
šlahačkovu smotanu môžeš dať aj spolu s mlekom ked robiš cesto na palacinky
alebo uvaríš zemiaky spolu s bobkovým listom- 3 ks a 3 gulkymi čierneho korenia a 2 nového korenia ked to bude uvarene pridáš šlahačkovu smotanu zmiešanu s hladkou mukou na jeden teglik dáívam 3 polievkove lyžice dáš to potom do hrnca o zemiakmi aj s tou vodou čo sa varili a premiešaš necháš do prvej bublinky a odstaviš , môžeš k tomu sekanu alebo aj samotne s chlebom

gianni
3. jan 2012

morčacie soté s kašou

babulka123
3. jan 2012

dnes este dojedame, zajtra budu bryndzaky.. mnaaam
a stvrtok asi sunkofleky { ostalo udene tak sa vyuzije}

lussy23
3. jan 2012

dojedame rezne s kašou a zajtra budú parené buchty.

luciferova
3. jan 2012

dnes bravcove masko na uhorkach s ryzou 🙂

@bambi2 alplermakkaroni boli fantastikus 🙂 dali sme si s jablkovym kompotom 🙂

bambi2
3. jan 2012

@luciferova mnammmmm!!!!!!! 😝 😝 😝 😝 to ma tesi, ze chutilo!!! 🙂 😵

luciferova
3. jan 2012

@bambi2 veru chutilo, aj foto som spravila, ale mam ju kdesi v mobile 🙂 inak je to dost pracne na riad 😅

bambi2
3. jan 2012

@luciferova to hej, ja necham hrnec odmocit a potom oskrabem syr... ale treba zapriahnut sem tam aj chlapov do roboty 😅 😀 😀 😀

luciferova
3. jan 2012

@bambi2 o spinu ani tak neslo, to som dala aj ja odmocit, skor mnozstvo - sak som vytasila cely kredencovy arzenal - cestoviny v 1 hrnci, omacka v druhom hrnci, cibulka v tretom hrnci 😅 ale urcite to este spravim, bolo to mnam 🙂

lucikatn
3. jan 2012

dnes boli špenátové halušky s bryndzou a dojedla sa hráškovo-syrová polievka. Zajtra budú pečené zemiaky a polievka bude pravdepodobne "nedeľná" - vývar so zeleninou a slížikmi - akosi mám na ňu po dlhej dobe chuť... a plus upečiem domácu pizzu

kralicica
3. jan 2012

no po vasich radach co so smotanou - zemiakova polievka na kyslo, grilovany encian so zem. kasou a cviklou a na zajtra zapekane zemiaky s bryndzou, dezert gastanove pyre so slahackou... som sa prekonala. po vianociach som prvy raz normalne varila...

akika722
3. jan 2012

zajtra kelova polievka a zemiakova kaša+zeleninove karbonatky+nejaky šalat

titkovamiriam
3. jan 2012

vcera a dneska repete 😀

katusska1
3. jan 2012

my sme dnes mali vynikajúcu fazuľu so slížami, mňam!

gianni
3. jan 2012

@titkovamiriam ked je to krupicová kaša tak aj u nás bola dnes pre malého

zuziq
3. jan 2012

@bambi2 das mi pllls recept na tie alplermakkaroni?? 😵 tusim si tu uz niekde davala link ale neviem to najst 😕

ilijanka
3. jan 2012

dusené mäsko na hríbikoch a tarhoňa