icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

bambi2
3. jan 2012

@zuziq kopirujem vyzera to takto... http://www.kochtipps.ch/Rezepte/Komplettgericht...
je to jednoduche...
ja davam vsetko odoka.
zemiaky, cestoviny, sunku ale nemusis dat, ide to aj bez nej... smotana sladka, syr, cierne korenie, sol a cibula...
zemiaky osupes, pokrajas na male kocky a uvaris ich v troske vody. das varit cestoviny u nas sa to robi z tychto ruriek ci ako sa to sk vola. do hrnca das smotanu, sunku, korenie, cestoviny, zemiaky uvarene a vsetko zmiesas. osolis a je to.
na panvicu das olej, usmazis na kruhy pokrajanu cibulu, osolis, nechas trosku do zlatista usmazit, ja prilievam trosinku vody a poprasim mukou. a necham trosku dalej smazit... ja ju mam rada taku trosku tmavsiu... cibulu das potom na cestoviny na tanier. a niektori jedia s tym jablkovu vyzivu. ja to milujem s nou!!!!! inak postup vidis aj na obrazku. je to tam vsetko dobre videt... daj potom vediet ci chutilo ked vyskusas

akika722
3. jan 2012

baby,poradte pre vas nejaky naj naj naj naj naj naj zakusok aky ste kedy jedli 😀 vdaka 😀

majka35
3. jan 2012

@akika722
ananásové pokušenie 😀 😀 😀

akika722
3. jan 2012

@majka35 toto svokra už jedla,dačo čo nejedla 😀 chcem na Paťkove narodeniny,niečo nove,niečo take čo ešte nikto nejedol 😅

ankalv1
3. jan 2012

@akika722 Kinderkoláč,3Bit,Výborné krémové rezy,marlenka,gaštanové rezy,zákusok s parížskou šľahačkou,nebeské rezy,.....

akika722
3. jan 2012

@ankalv1 o nebeskych premyšlam 😅 len tam ide kava..nebudu deti ako nadopovane? 😀 isto ochutnaju a chcem aby večer spali,..na nich všetko tak divne posobí 😅

ankalv1
3. jan 2012

@akika722 vidíš to neviem..náš malý veľmi zákusky nemusí takže toto som ešte nezistila či to pôsobí 🙂

ankalv1
3. jan 2012

@akika722 alebo namoč piškóty do bezkofeínovej 😀 😀

akika722
3. jan 2012

@ankalv1 chcem to na synove 4te narodeniny kedže torta bude vlačikova z bebe keksov-taku videl a inu nechce 😀
ani oni zakusky extra nejedia no mladši isto neodola..ten sa riadi vetou.čo nezje mna zjem ja 😀

danielaj
4. jan 2012

dnes dojedáme zo včera, gulášovú polievku a zostalo ešte dosť vyprážaného karfiolu, len zemiaky sa pojedli, tie musím dorobiť, a pre deti urobím nejaké cestoviny s omáčkou, teda pre staršiu, lebo tá karfiol neľúbi ☹

tinuskaha
4. jan 2012

takuto tortu som robila synovi ked mal 2 roky aj synovcovi na rok 😉 v januari bude mat syn uz 3 roky a rozmyslam ze mu dam upiect,ale ked tie torty su dost drahe 😒 takze asi zase nieco vymyslim a urobim tortu doma 🙂

zajaciq
4. jan 2012

my sme mali vcera zemiakovy majonezovy salat a kuracie rizky, kedze sme to v holandsku este nerobili a na Vianoce sme mali cibulovy zemiakovy 😀 a dnes idem robit quiche lorraine z cibule a slaniny taky ten slany kolac huuuu. a porova cesnakova polievka zo vcera 😎

adelaida33
4. jan 2012

my dojeme zo včera zemiakový paprikáš a dnes uvarím kurací paprikáš s nokmi 🙂 🙂 🙂

sisanka
4. jan 2012

@tinuskaha moj bde mat 4 roky a rozmyslam ze by som mu tiez take nieco urobila...nemas niekde ulozeny aj presny postup?? 🙂

sebi123
4. jan 2012

my dnes varime spenatovu polievku a lasagne 😵 😵 😵

sara07
4. jan 2012

na velký plech v jednej vrstve dám zemiaky, podlejem vodou a dám trocha oleja a pečiem do polomäkka, potom na ne položím jaternice a pečiem dalej, do druhého pekačika na spodok rury dám piect klobasu a nechám všetko piect ...dobré s kyslou kapustou alebo uhorkou.
a Matúš má celozrnné cestoviny s morčacím mäsom, zeleninou a paradajkovou omáčkou z passaty

akika722
4. jan 2012

@tinuskaha taku su prosi moj na februar 😀 bude mať 4r...

akika722
4. jan 2012

@tinuskaha a pozera nanu a odkazuje že :jéééééééééééééééééééééééj mamka aka je kuásna 😀 taku kuasnu chcem aj ja 😀

akika722
4. jan 2012

@sisanka tie bb keksy spajaš v podstate kremom 😉
do tvaru akeho len chceš 😉 nieje to vobec zložite

tinuskaha
4. jan 2012

@akika722 mamka je sikovna urobi ti taku kuasnu a este krajsiu 😉

akika722
4. jan 2012

@sisanka ozri aj tu je http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=27703 😉
@tinuskaha hehehe len aby sa podarila 😀 😀 😀 no isto hodim potom foto 😀

mata71
4. jan 2012

mame huspeninu a slepy gulaš,,,

akika722
4. jan 2012

@mata71 aky je slepy gulaš? 😕 bezmäsity? 😅

denka_k
4. jan 2012

kuracie sote so sampionmi, ryza, mrkvovy salat 🙂

mata71
4. jan 2012

@akika722 zemiaky nakrajane aj s parkom spolu varit dat mletu papriku,sol,korenie,,, a hotovo.......ja davam aj sojove kocky vopred namocene v bujone,,,,,, 😵

akika722
4. jan 2012

@mata71 ahaaaaa.my to volame ..kokso ako to volame 😀 paprikaš 😀 ale to som musela volať mame na mobil ako sa to vola 😀 😀 😀 😀
ja aj deti to mame radi,len naš ocko vymyšla 😖

kibuk
4. jan 2012

dnes dojedame od vcera a tuto torticku mojho dnesneho oslavenca 🙂

firstbaby
4. jan 2012

u nas dnes polievka zo vcera a hrachova kasa 😉

mata71
4. jan 2012

@akika722 🙂 🙂 🙂 u nas to ma tiež uspech je to rychle ,,mam k tomu rada hlavkovy šalat...

tinuskaha
4. jan 2012

@sisanka bebe keksy spajas kremom,pudinkom alebo dzemom...synovcovi som robila taky rychly vlacik kupila som 4 perniky ktore som pozliepala dzemom ozdobila.dzemom som lepila aj piskoty(kolesa) tu je link na ten rychly z pernikov ale z bebe keksov je krajsi podla mna http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=14146