icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

zucha
13. aug 2010

@zuzuz1 ja moc neoblubujem slepaci vyvar, ale tie srdiecka chutia uplne inak. Vobec nie po kuracine. Ved vyskusaj 😉

dusanab
13. aug 2010

@zucha dakujem, ked sa dostanem k srdieckam vyskusam 😉 to sa da normalne zvlast kupit alebo len v nejakej drobkovej zmesi?

zucha
13. aug 2010

su dostat v kazdom obchode, tam, kde su kurcata, kuracie prsia, pecienky,....................... Uplne vsade 😉

dusanab
14. aug 2010

@zucha ďakujem 🙂

atrami
14. aug 2010

Zeleninková polievka, granatír. Máme riadnu úrodu cukiet, tam manžel zasa zapekanú cuketu 🙂

denne73
14. aug 2010

@atrami heheh tak jednu pošli 😉 😉

kibuk
14. aug 2010

dnes varim zemiakovu polieku a bryndzovo-syrove halušky zaliate pochutkovou smotanou mnamka 🙂 a pohravam sa z myšlienkou upiecť už tu spominane sladke mliečne rožky hm .....

mamina63
14. aug 2010

dnes bude: kapustová polievka červená, hranolky a vypražený syr 😀 😀 😀

bzuco
14. aug 2010

segedín a polievočku máme od včera - zeleninovú s písmenkami 😎

estterka
14. aug 2010

dnes bude premierova tekvica a la @zuzuz1 😀 s perkeltom..jak sa tesim,musi sa podarit 😠

atrami
14. aug 2010

@denne73 , keby to tak šlo 😉

atrami
14. aug 2010

@estterka , kde nájdem receptík od @zuzuz1 na tekvicu?

denne73
14. aug 2010

@atrami 😉 😉

bzuco
14. aug 2010
petulka_1
14. aug 2010

My mame dnes knedlu, masko a kapustu.(ja horcicovu omacku, kedze kapustu nemozem ☹ ) a este pizza na veceru.

zuzuz1
14. aug 2010

@atrami na strane 56 niekde hore... cca 6 prispevok?
@estterka verim ze sa podari... cakam ze bude vvvyyyyybooorrrnnnaaaaa 🙂

zuzuz1
14. aug 2010

my sme dnes nevarili ale piekli... vlastne este pecem... urobila som sladke rozky z pekarnicky... a este mam v trube limetkovy kolacik na zajtrajsiu party... baby tie rozky su bozske!!!! 😀

adrianai
14. aug 2010

dnes bola jemná krémová hrachová polievka, losos s pomarančom a k nemu poriadne omaslovené varené zemiačky 😀

estterka
14. aug 2010

@zuzuz1 tak privarok je super,lahucky recept a uplne som z neho nadsena,zas sa raz citim ako na slovensku..len som nedala tolko smotany ako ty,viac mlieka-lebo MM ma teraz kvoly cholesterolu dietu,co som tiez zvedava,co na to povie,lebo taketo este nejedol urcite 😀ak to pazravo nezjem cele a budem sa tvarit,ze som nevarila dnes 😀 😀 😀 a z tych rohlickov keby par posles po nejakom holubovi postovom? 😀 😝

zuzuz1
14. aug 2010

@estterka tesim sa ze sa podarilo... na tom sa neda nic pokazit akurat ze nam trochu prihotela ta tekvica ale chyba bola v zlom hrnci.... a rohlicky? :D heheh ver tomu keby sa da tak poslem,,, bo ako to tak vidim mam co jest na dasie 2-3 dni.... 😒 sice je to len nejakych 30 ks a dali sme aj babke ale viac sa toho nikto nehcytil :( no co ostane zajtra na oslavu ;)

estterka
14. aug 2010

@zuzuz1 raz aj rohlicky spravim,ked sa odvazim,ked my nemame dobru trubu,len taku prenosnu-velkost mikrovlnky a to by som piekla tri dni..som tak piekla kolaciky na vianoce-5 sa mi zmesti na jeden plech.. 😀

zuzuz1
14. aug 2010

@estterka fuuu tka to je krute....

kibuk
14. aug 2010

tak a nakoniec qj sladke mliečne rožky upečene 🙂

estterka
14. aug 2010

@zuzuz1 mam taky pocit,ze pri malej tieto vianoce nebudem mat cas take vymyslat uz 😀

zuzuz1
14. aug 2010

@estterka hmm tak to mas pravdu....

estterka
14. aug 2010

@zuzuz1 takze moja nemecka polovicka sa zobudila..no vyjedol cely hrniec a povedal,ze dobra bola polievka a mam aj nabuduce spravit 😀

zuzuz1
14. aug 2010

@estterka 😀 tak ten to zaklincoval :D

tami712
14. aug 2010

@zuzuz1 môžeš dať recept na tie sladké rožteky čo si dala foto, vyzerajú super 😵

elixia
14. aug 2010

@zuzuz1 tie rohlicky vyzeraju veeeelmi jedlo, das aj recept? 🙂

zuzuz1
15. aug 2010

@elixia vies ze som ich niekam hadzala? pockaj kuknem a skopcim 🙂