Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
su dostat v kazdom obchode, tam, kde su kurcata, kuracie prsia, pecienky,....................... Uplne vsade 😉
Zeleninková polievka, granatír. Máme riadnu úrodu cukiet, tam manžel zasa zapekanú cuketu 🙂
dnes varim zemiakovu polieku a bryndzovo-syrove halušky zaliate pochutkovou smotanou mnamka 🙂 a pohravam sa z myšlienkou upiecť už tu spominane sladke mliečne rožky hm .....
dnes bude: kapustová polievka červená, hranolky a vypražený syr 😀 😀 😀
segedín a polievočku máme od včera - zeleninovú s písmenkami 😎
a bude aj dezert 😉
http://www.mimibazar.sk/recept.php?strana=2&id=289
My mame dnes knedlu, masko a kapustu.(ja horcicovu omacku, kedze kapustu nemozem ☹ ) a este pizza na veceru.
dnes bola jemná krémová hrachová polievka, losos s pomarančom a k nemu poriadne omaslovené varené zemiačky 😀
@zuzuz1 tak privarok je super,lahucky recept a uplne som z neho nadsena,zas sa raz citim ako na slovensku..len som nedala tolko smotany ako ty,viac mlieka-lebo MM ma teraz kvoly cholesterolu dietu,co som tiez zvedava,co na to povie,lebo taketo este nejedol urcite 😀ak to pazravo nezjem cele a budem sa tvarit,ze som nevarila dnes 😀 😀 😀 a z tych rohlickov keby par posles po nejakom holubovi postovom? 😀 😝
@estterka tesim sa ze sa podarilo... na tom sa neda nic pokazit akurat ze nam trochu prihotela ta tekvica ale chyba bola v zlom hrnci.... a rohlicky? :D heheh ver tomu keby sa da tak poslem,,, bo ako to tak vidim mam co jest na dasie 2-3 dni.... 😒 sice je to len nejakych 30 ks a dali sme aj babke ale viac sa toho nikto nehcytil :( no co ostane zajtra na oslavu ;)
tak a nakoniec qj sladke mliečne rožky upečene 🙂

@zuzuz1 ja moc neoblubujem slepaci vyvar, ale tie srdiecka chutia uplne inak. Vobec nie po kuracine. Ved vyskusaj 😉