icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

lucikatn
10. jan 2012

práve sa dovarila zelerová polievka podľa http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=45171 - naviac som dala zemiaky, aby to bolo viac sýte a nedávala som smotanu (iba mlieko) a bez vína kvôli malému. A je fantastická 😀

tosomja
10. jan 2012

paradajkovú polievku, halušky s tvarohom

daniz
10. jan 2012

dnes buď šošovicu-prívarok, alebo špagety. Zajtra napíšem. 🙂

kacsik
10. jan 2012

tak ja dnes len čínu a ryžu a drahému fazuľkový prívarok s klobáskou domácou 🙂
@levandullka tak hniezda sa podarili, boli fantastickéééé ! len s tej jednej dávky sa mi ich podarilo až 20 a obrovských a nie 12 🙂 ale vrelo odporúčam 🙂

kibuk
10. jan 2012

dnes len na rychlo ryzu som mala tak som dovarila kuraciu pečienku so smotanou,horcicou 🙂

nedockava4
10. jan 2012

...ahojte, baby....tak ja sa k vam chodit pravidelne inspirovat 🙂
dnes mame: zeleninovu polievku s mrvenickou, zemiakove lokse, pikantne kuracie stehna so slaninkou, plnenu tortilu a struhany tvarohovy zakusok (pridu manzelovi rodicia, tak preto je toho viac)

romea
10. jan 2012

rajčinová polievka s tarhoňou a syrom, vyprážané karbonátky z ovsených vločiek, zemiaky a tatárska 🙂

levandullka
10. jan 2012

@kacsik Ďakujem za info 🙂. Veľmi sa teším že sa vydarili, niekedy cez víkend určite vyskúšam 🙂. Možno radšej z polovičnej dávky, keďže sme len dvaja 🙂

mojkamirka
10. jan 2012

fazulova polievka, sisky

zebra41
10. jan 2012

@kibuk ahoj ako prosim ta robis tu pecienku? Dakujem

kibuk
10. jan 2012

@zebra41 cibulku spenim na oleji,pridam poprekravanu pečienku a udusim,podlievam po troške vody a ked je hotova tak dam jednu malu varovu smotanu v ktorej si rozmiesam za tri lyžice obycajnej horcice,osolim a necham dobre prevriet. Niekedy pridam nadrobno nakrajanu uhorku 🙂

titkovamiriam
10. jan 2012

bravčový paprikáš-halušky,cesnačka 😉

adulikka
10. jan 2012

zabudla som ešte dopísať ,že ke´d robím pizzu dám tam na koliečka nakrájanú paradajku a nakoniec posypem .oreganom

kkubekova
10. jan 2012

@levandullka Mnam - od maminky by sm si aj ja dala - moj sa mi vydaril, ale mamin vzdy chuti lepsie - ktovie preco? 😝

levandullka
10. jan 2012

@kkubekova Ja som ešte nikdy ryžový nákyp nerobila, ale s istotou viem, že od maminky je naj 🙂. To je asi tou láskou 🙂. Aôe velmi sa teším že sa ti vydaril 🙂)

levandullka
10. jan 2012

@mimi21mimi Takže 🙂 : Na 0,5 kg mascarpone dávame 4 žĺtkov vymiešaných so šiestimi lyžicami cukru. Do toho potom vmiešam to mascarpone. Potom už iba klasický postup. Uvaríš si kávu do ktorej dáš amaretto alebo aj koňak (ten niekedy dávame my) a namáčaš do nej dlhé piškóty ktoré ukladáš vedľa seba. Na ne dáš potom vrstvu krému a potom znova piškóty... Malo by sa to ukončiť krémom, ktorý potom posypeš kakaom 🙂. Dúfam, že bude chutiť. Toto je najednoduchší a zároveň aj najlepší recept na pravé talianske tiramisu 🙂

libka1
11. jan 2012

kuracie pecienky na cibulke s ryzou a uhorkou

mimi21mimi
11. jan 2012

Kotlety podla mmb http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=45168 a zeleninovu polievku s hraskom.

danielaj
11. jan 2012

dnes dojedáme zemiakovú polievku zo včera, a idem vyskúšať tento ryžový nákyp http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=33894, tak som zvedavá, aký bude, lebo robievam len klasický alebo šťavnatý s kyslou smotanou, ale tento som teraz objavila, tak uvidíme, aký bude 😉 a ešte zostali 2 porcie cestovín s omáčkou zo včera, tak malá bude asi to, lebo sladké veĺmi neľúbi 😒

katka3012
11. jan 2012

zo vcera mame kyslu sosovicou polievku a dnes na veceru spravime zapecene rohliky so syrom a sunkou

zuziq
11. jan 2012

@mimi21mimi potom pls napis, ake to bolo, vyzera to zaujimavo 🙂

zuziq
11. jan 2012

na ranajky sme mali rybaciu pomazanku, na obed urobim asi zeleninkovu polievku a prihodim nejake kuracie kosti s maskom do vyvaru a druhe len nejake jednoduche cestoviny. Pre mna dnes uz len ovocie 😵

lucikatn
11. jan 2012

zo včera dojeme zelerovú polievku a idem si dať uvariť zemiaky v šupke na granadír

kacena85
11. jan 2012

ahojte chcem sa spytat nasla som super recept ze brokolica s parad.pretlakom bud len tak k zemiakom alebo k masu, myslite, ze to bude dobre ku kuraciemu?

titkovamiriam
11. jan 2012

polievka so sucheho hrachu a palacinky

@kacena85 jasne že ano 😉 a inspirovala si ma na zajtra-spravim zapekanu brokolicu so sunkou 😉

adelaida33
11. jan 2012

Zemiaková polievka s kôprom, palacinky.

kacena85
11. jan 2012

@titkovamiriam ja milujem brokolicu, vacsinou robim polievocku mliecnu, alebo take masko na smotane brokolica sampinovy syr a cestoviny hmmmm mnam 😉

kibuk
11. jan 2012

dnes varim len kelovu polievku a druhe je od včera pečienka 🙂

babulka123
11. jan 2012

my sme boli vcera v ikei a kupili sme si tam gulicky mrazene.. baby ale ja neznala pomerov nekupila som k tomu tu omacku .. neviete poradit ako ju spravit? dakujem velmi pekne..

vera1132
11. jan 2012

cesnakova natierka, strapačky. a ked sa mi bude chciet tak moooozno krdkov dort