icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

tosomja
29. jan 2012

@lussy23 vinný ocot som kúpila v Optime v Ke 🙂 myslím, že ho majú v každom väčšom hypermarkete 🙂 a čierne olivy tiež, kupujem ich v plechovke - sú výborné ale aj drahšie. 😀

Dnes bravčové s malou zaváranou kukuričkou, cestoviny

zuzka1.
29. jan 2012

@kibuk mozes mi prosim ta dat recept na kinder rezy, fajne to vyzera.

danielaj
29. jan 2012

@veve39 tak to som rada, že chutí 😉 nemáš za čo, rada poradím a podelím sa o recepty 🙂 a brusnice mňam mňam 🙂
@titkovamiriam šikulka, joj štedrák som už nerobila hádam aj pol roka 😒 si mi chúťky narobila, asi v týždni urobím 😉 a kočky pečú perník, čo som tu dala recept storočný 😉 ale najlepší, teda aspoň podľa mňa 😝
@lyongirl ty máš mm cukrára? tak ty ani nemusíš vypekať, napečie ti on 😀 aj keď s tou čokoládou to nebol veľmi dobrý nápad 😀 a vieš čo, ty zjedz svoju polovicu a jemu nechaj tú pokazenú 😀

titkovamiriam
29. jan 2012

@danielaj ja som nerobila uz zopar rokov 🙂 ,recept som nasla,urcite vyskusam uz tento vikend 😉 teda ten co pride 😉

lyongirl
29. jan 2012

@danielaj no je cukrár, ale nakoľko nepečie klasické veci, ktoré sú všade, tak ten nápad s čokoládou som vedela, že bude nem dobrý, lebo čo už môže byť dobré na 90% čokoláde??? Pre mňa teda nič! Tuším ju vypleštím do koša, nech ho nabudúce neláka...
On s čokoládou moc nerobí...no a to, že je cukrár zas výhra nie je, aj keď nás to živí, ale ja si radšej napečiem doma, aj jemu to viac chutí 😉

danielaj
30. jan 2012

dnes dojedáme zo včera 😉

lencyca
30. jan 2012

@danielaj dakujem Dani,vyskúšam 😉

zuziq
30. jan 2012

Myslela som, ze vcerajsia cina nam ostane na dnes, ale kedze bola taka vynikajuca, ze sme ju vsetku zjedli, dnes musim vymysliet nieco ine, bezmasite 😀 co to ale bude, este neviem.. idem cerpat inspiracie 😵

firstbaby
30. jan 2012

u nas dnes dojedame vikendove menu od svokry a este mame kuraci vyvar s mrvenickou 😉

lea132
30. jan 2012

Fazulova mliecna polievka,cesnakove posuchy,lievance so šľahačkou a horúcim ovocím

adelaida33
30. jan 2012

Zeleninová polievka na masle s polentou, sójové mäso v smotanovo-rajčinovej omáčke a fusilli, no a pečené buchty so slivkovým lekvárom.

kibuk
30. jan 2012

@zuzka1. tu je recept ale do plnky by som dala viac cukru-treba ochutnat
6vajec,8 PLkrystal.cukor,4 PL kakao,2 PL olej,4 PL voda,10 PL poloh.muka,1 KL PDP
PLNKA- 500g jemny tvaroh,4 PL maslo,300g pochut.smotany,alebo bieleho jogurtu,1 vanil.cukor,praškovy cukor podla chuti

-žltky s cukrom vyslahame,pridame olej,vodu,kakao a muku s PDP.Zamiesame a dalej pridame tuhy sneh z bielkov. Pol cesta rozotrieme dame na pečaci paier a upečieme pri 175 stupnov 7 minut.Rovnako aj druhu polku.Po vzchladnuti opatrne dame papier dole.
Plnka-tvaroh vymiesame s smtanou (jogurtom) maslom,pridame vanilku a podla chuti prask.cukor.
-plnku natrieme na jeden plat,priložime druhy,trocha popritlacame a nechame stuhnut v chladnicke zhruba 2hodky.

kibuk
30. jan 2012

dnes šošovicova polievka a francuzke zemiaky 🙂

zuzka1.
30. jan 2012

@kibuk dakujeeem

erni
30. jan 2012

Ahojte kucharky, ja milujem pondelky ,lebo navarene, upecene z vikendu a mozme sa z mojou malou laskou zabavat 🙂
@titkovamiriam ten stedrak je krasny 🙂 , u nas je to iba vianocny kolac,ale mozem ho jest od rana do vecera
@kibuk ja poznam kinder rezy uplne ine,konkretne su v knizky pecieme z teleranom, toto tvoje je velmi rychle, skusim vyskusat...tento tyzden budem mat meniny tak planujem robit kolacik so zltkovou polevou
a pridavam moju oblubenu knizku...kde su najcastejsie kolaciky vsetky pokope 😉

romea
30. jan 2012

kuracie štvrte na kapuste so zemiakmi, mrkvový koláčik s citrónovou polevou 🙂

kralicica
30. jan 2012

baby poradte nejaky fajny kolacik, na plech, najlepsie nejake liate cesto, nic komplikovane ani plnkove, maximalne nieco natriet na vrch, vhodne aj ked kojim, nieco rychle, kedze som 8 dni po porode 🙂 a mam chut na nieco mnam. po dvoch tyzdnoch sa mi vracia chut do jedla, konecne.

titkovamiriam
30. jan 2012

@erni a ja ani tu knizku nepoznam-pozhanam si ju 😉

titkovamiriam
30. jan 2012

a už som knihu objednala 🙂 hlavne že v sobotu som bola hodinku v knihkupectve 🙂

liana111
30. jan 2012

cannelloni, a hovädzia s rezancami 🙂

sima.p
30. jan 2012

@erni ked vidím šošovu na titulke, tak ma prešla chuť aj variť

cimage
30. jan 2012

ja mam chut na zeleninove rizoto posypane syrom, mnaaam

erni
30. jan 2012

@sima.p ja zas nemusim Hospodarovu,ale recepty su v nej fakt dobre, a hlavne spolu, nemusim hladat v svojom zosite 🙂
@titkovamiriam som zvedava co na nu povies
ozaj este som sa zabudla opytat, skusala ste niektora grilovat zeleninu alebo kuracie prsia v mikrovlnke na grilovacom programe? som kupila novu mikrovlnku a je tam aj gril tak by som to chcela vyskusat

titkovamiriam
30. jan 2012

@erni ja v mikrovlnke nevarím tak neporadím a ja nemusím šošovú 😉

womenne
30. jan 2012

Poradíte mi nejake kapaní do polievky, zistila som že nemám hrubu muku 😖

anaxamon
30. jan 2012

@womenne co je to kapani? mozno poradim potom

miri.b
30. jan 2012

@womenne a co pouzit krupicu? 😉

womenne
30. jan 2012

@anaxamon neviem si spomenuť ako sa to povie po svk 😅 ale už mi poslala jedna mamina vajíčko, krupička, sůl voda

miri.b
30. jan 2012

@anaxamon myslim, ze je to zavarka, lievanka,...

anaxamon
30. jan 2012

@womenne dobre ti poradili🙂))