icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

adros
31. jan 2012

mrkvovo-hrášková polievka, žemlovka

daniz
31. jan 2012

mam tam ešte kúsok údeného čo sa nezjedlo k "beton" kaši tak asi zapekané cestoviny, alebo neviem.. ☹

katinkaaa7
31. jan 2012

dnes na obed som robila halušky s kapustou,slaninkou a údeným mäsom a polievka šošovicová 😝

zuziq
31. jan 2012

takze vcera bola nakoniec domaca pizza a dnes vyprazany syr bez vyprazania 😀 cize peceny v rure ( nastruhat syr, pridat vajicko, struhanku, urobit take ako fasirky, oablit v struhanke a piect do zlatista pri 220 stupnoch - ja som dala program teplovzdusnej rury) a k tomu zemiaky. Na 250 az 300g syra treba tak 2 az 3 vajicka a struhanku podla potreby

nelinka0401
31. jan 2012

@zuziq dobrý nápad s tým syrom..už aj si to opíšem 😉 aj tô zmes niečim dochucuješ?

zuziq
31. jan 2012

@nelinka0401 ja som mala udeny syr, takze netrebalo vobec dochutit ale robila som uz aj z normalneho a tiez som nedochucovala... moze sa do toho nakrajat aj sunka a bude to syr so sunkou 😀

adulikka
31. jan 2012

dnes segedín.guláš,knedla...ja si dala k tomu zemiaky

natasole
31. jan 2012

bryndzová polievka a pečené zemiaky 🙂

nelinka0401
31. jan 2012

@zuziq no musím skúsiť..už teraz sa mi zbiehajú slinky 😀

yvetulka
31. jan 2012

bryndzové pirohy, cuketova polievka

drobik1
31. jan 2012

@rastulka
@danielaj baby dakujem mam ho napisany a dnes ho skusim urcite dam vediet aky bol!!! 🙂 a ci chutil nasej rodinke a hlavne detom 😀

drobik1
31. jan 2012

my dnes dojedame zo vcera a na veceru spravim bryndzove pirohy so slninkou a kyslou smotanou🙂

dida84
31. jan 2012

Práve som dorobila fazuľový prívarok... Zo včera nám ostali fašírky, tak ich máme k prívarku... Slovenský zemiakový šalátik sme dojedli... Len sa tak zaprášilo... Dávno sme ho nerobili... 🙂

lunana
31. jan 2012

Dnes som robila rizoto a la ja 😀 skúšala som všetko možné, aby nebolo suché, lebo to môj mm neznáša 😠
a ešte máme palacinky zo včera, tie som si tiež upravovala podľa seba 😉

luciferova
31. jan 2012

@lunana tymi palacinkami si ma inspirovala, spravim na veceru 😵 so slahackou, bananom a nutelou 😵

My dnes svieckova s knedlou (nech inspirujem aj ja🙂)

sekirka
31. jan 2012

Francuzska domaca polievka ,smotanove rizoto s cukinou a zelenymi luskami

lopezka
31. jan 2012

ahojte,
vcera som varila tekvicovu omacku a piekla lekvarove buchty 🙂 dnes idem na veceru robit bryndzove halusky 😎

jajuska1411
31. jan 2012

cestoviny so syrovo sampionovou omackou

danielaj
31. jan 2012

@titkovamiriam mňam, aj ja robím horúce ovocie 😉

firstbaby
31. jan 2012

u nas dnes polievka z bielej fazule s mrkvou a cestoviny s domacou bolonskou omackou....mnam 😉

danielaj
31. jan 2012

@zuziq ja takto ako ty robím vyprážaný sy už roky, taký klasika vôbec nerobievam, tento nám chutí viac 😉 ale ja len nastrúham, pridám vajíčko, niekedy aj šunku na malé kocky, pažítku alebo petržlenovú vňa´t, urobím guličky a vysmažím, ale klasika v oleji 😉 a potom ešte robím ten vysmážaný bez smaženia v zapekacích miskách v rúre, aj ten je výborný 🙂

vivusika
31. jan 2012

už sme sa napráskali 🙂 paradajková polievka so syrom, granadír a ešte som varila huspeninu, tak chodíme okrajovať varené koleno a k nemu čerstvý chlebík a horčica 😀

bubinko83
31. jan 2012

ja som mala chut na sladke ale chcela som niečo zdravšie tak som si nakrajala banan ,hodila tam za hrst vlašskych orieškov a poliala medom ..................mňaaaaaaaaaaaam 🙂

drobik1
31. jan 2012

@danielaj @rastulka baby dakujem pernik je uz upeceny a celkom rychly..mne chuti..deti zatial maju olovrant ale potom vraj ochutnaju tak hadam im bude chutit...len som tam nedala hrozienka lebo ja ich v laske nemam... 🙂

kibuk
31. jan 2012

@danielaj taaak pernikomáánia 😉 😀 😀 moj je prave v rure,krasne rozvonavia,dostala som vyzvu niečo upiecť dcerke zajtra do školky na karneval tak nas pernííík 😀 😀 podam info ako chutil

lencyca
31. jan 2012

my dnes šošovicovú kyselú omáčku a vyprážané kuracie rezne so zemiakovou kašou,bude aj na zajtra 😉

danielaj
31. jan 2012

@kibuk no veď to máš super rýchly koláč na karneval, tak verím, že deckám bude chutiť 😉

majonka79
31. jan 2012

@raza Cauko 🙂 vecer pred varenim si ich dam do pacu - olej+cesnak+sojova omacka+kari korenie - a na druhy den ich robom vo woku - najskor dam na olej cibulu nakrajanu na stvrtky a potom prudko oprazim to kuracie. Potom pridam take siroke nudle (su siroke ale kratke), oprazim spolu. Nakoniec pridam sojove klicky + nejaku dobru cinsku zeleninku. Pa 🙂 A tych ich ako robis? Dik za tip 😉

raza
31. jan 2012

@majonka79 ja dávam taký istý pác ako ty, ale bez kari - mne moc nechutí. osmahnem cibuľku, mäsko, pridám čínsku zeleninku, tá ale musí ostať chrumkavá. potom všetko odhrniem na kraj hrnca, aby v strede bolo vidno dno panvičky a šupnem asi lyžičku cukru. chvýľu počkám, kým nezačne karamelizovať, až potom miešam a nakoniem zalejem asi deci vody, v ktorej je rozmiešaná troška solamylu. nechám prevrieť a basta. ten solamyl tam dávam, lebo potom to má takú konzistenciu lepkavú.. alebo ako to nazvať 😅 muž to takto moc ľúbi . až nakoniec primiešavam ryžové slížiky 😉

erni
31. jan 2012

@majonka79 dobry recept musim vyskusat. 🙂
ja robim cinske rezance a k tomu mäsko s prs(da sa aj bez mäsa)
1 balicek cinskych rezancov, 2 vajcia,1 por, trochu kapusty,
1 mrkva, 1 paprika, 1 cibula, 1 cesnak,4 lyzicky sojovky...zeleninu oprazime vo woku na cibuli, pridame sojovu omacku a cesnak...zeleninu dam na bok panvice a spravime prazenicu,kt.zmiesame so zeleninou...a pridame rezance,kt. sme mali namocene vo vriacej vode...chuti to uplne ako z cinskej restauracie 😵