Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
dnes zemiačky a fašírky, naložila som masko na zajtra a robila som domácu tresku, už sa chladí mňam 😝 🙂
@majuska85 ahoj, a tykajme si, ok? robím podľa tohot receptu http://www.labuznik.com/recipe.php?ID=26205, ale jablká nedusím, len nastrúham, zmiešam s cukrom a surové rozložím na plech 🙂
vcera langose, dnes vyprazanay syr a hranolky, zemiakove lokse a tvarohove tasticky z kysnuteho cesta a zajtra kuracie nugetky v zemiakovom cesticku s ryzou americkymi zemiakmi a ladovym salatom a kuraci vyvar a vcera a dnes sme robili vyzivu z poslednych jablk, 60 ks 7 decovych poharov takze som rada ze to uz mam z krku 😀
baby nemate recept overeny na kuracie prsia so sladkokyslou omackou?na nete som nenasla bohvieco.... dakujem 🙂
babulky, nemate nejaky dobry recept na kurca, nejaky pac? nechcem ho klasicky piect a vyprazat uz vobec nie
@tretulka do hrnca dat 3 dl vody, 1 rajcinovy pretlak, 1 nadrobno nakrajanu cibulu, 4-5 struckov cesnaku, 3 lyzice kecupu, 3 lyzice oleja, pol lyzicky soli a korenia, 1 kocku bujonu. Prevarit na sporaku, umyte naporcovane kurca rozlozit do pekaca, zaliat tou stavou a piect zakryte cca 1-1,5 hodiny. Pred dopecenim sa moze odokryt a posypat nahrubo nastruhanym syrom a zapiect. My to jedavame so zemiakovou kasou, ale da sa aj s ryzou ci cestovinou.
@nelynka18 ak myslis sweet and sour chicken, tak toto. milujem to, len davam viac omacky 🙂
http://www.videojug.com/film/how-to-make-sweet-...
@kvojtanikova dakujem, vyskusam 🙂
dnes manzel uvaril jahnacie ragu s papardelle a ja som ako dezert spravila sulance s makom 😀 😉
@kibuk recept prosim 😉
tak ja sa idem pochvalit dnes som robila prvy krat knedlu doma a je super .Som na seba pyšná a normalne som štastná ako keby som upiekla tortu 😀 😀 😀
pečené krídelká a pečené zemiačiky. Zajtra by som chcela niečo s hovädzieho mäska. Ešte neviem recept 🙂

@snu koláčik Orgazmus robievam, veru mňam 😉 akurát puding varím sama 😉
@rastulka malinkej všetko najlepšie 😉 a peknú oslavu 😉